Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מועדון המרשלים 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במהלך השנתיים האחרונות העמידה עמותת המרשלים בשיתוף מועדון מרוצי ישראל מספר קורסים למרשלים.

הרבה "חרמני מרוץ" היגיעו ועברו קורס, אבל בשורה האחרונה רבים האנשים שמתארים לעצמם דבר אחד ובשטח הדברים ניראים אחרת, התחושה שלי היא כי הרבה מהמשתתפים הם סטרילים שלא מוכנים "להתלכלך".

מרשל הוא בעל התפקיד החשוב ביותר במרוצים, ללא מרשלים אין מרוצים, זאת עבודה קשה, עומדים שעות על גבי שעות על הרגליים בכדי לפקח, לסייע בעת תקלה על המסלול ולשפוט את המרוץ.

מרשל דומה לניצב בסרט כמו שהניצב נצב על הבמה אבל השחקנים הם בחזית ההצגה כך גם הנהגים שהם שחקני האירוע והמרשלים הם הניצבים.

אז מדוע לעשות זאת?

אתה קרוב למרכז ההתרחשויות.

אתה קרוב לנהגים וצוותים.

אתה חלק מענף ספורטיבי שנקרא ספורט מוטורי.

ואתה כאן כי אתה אוהב ספורט מוטורי ובשאיפה להיות בעל רכב ולהשתתף במרוצים העתידיים.

אני פונה לכול בעל עיניין שרוצה היות חלק מענף מתפתח זה לבוא לקורס מרשלים ולהשתתף באירועים המוטוריים המתקיימים,הכנסו לאתר המועדון בכתובת www.motor-sport.co.il הרשמו ואנו נודיע לכם על הקורס הקרוב.

ברוך

עמותת המרשלים

[email protected]

פורסם
...

מרשל הוא בעל התפקיד החשוב ביותר במרוצים

על זה אפשר להתווכח... ,

ללא מרשלים אין מרוצים, זאת עבודה קשה, עומדים שעות על גבי שעות על הרגליים בכדי לפקח, לסייע בעת תקלה על המסלול ולשפוט את המרוץ.

ועל זה ממש אין ויכוח !

מרשל דומה לניצב בסרט כמו שהניצב נצב על הבמה אבל השחקנים הם בחזית ההצגה כך גם הנהגים שהם שחקני האירוע והמרשלים הם הניצבים.

טעות ענקית , ברוך.

מרשל הוא הרבה יותר מסתם ניצב בסרט.

מרשל יכול להיות שחקן משנה בהצגה הזו כי הוא לוקח חלק פעיל ביותר בניהול או הרצת הארוע .

אז מדוע לעשות זאת?

אתה קרוב למרכז ההתרחשויות.

אתה קרוב לנהגים וצוותים.

אתה חלק מענף ספורטיבי שנקרא ספורט מוטורי.

ואתה כאן כי אתה אוהב ספורט מוטורי ובשאיפה להיות בעל רכב ולהשתתף במרוצים העתידיים.

...

ברוך

דובי, שהיה פעם מרשל ומאד מעריך את המרשלים ועבודתם.

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

מה חבל ?

שאמרתי שתפקיד המרשל הוא לא הכי חשוב במרוצים ? מה לעשות , הכי חשובים הם הנהגים...

שאמרתי שמרשל הוא לא סתם ניצב בהצגה אלא ממש שחקן משנה , שזה הרבה יותר מסתם ניצב ?

בזה שאמרתי שפעם הייתי מרשל ואני מאד מעריך את עבודת המרשלים ?

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

לדעתי הוא מתכוון לעובדה שהיית מרשל בעברך ואינך עוד.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...