Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6721 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אולי אתה צודק מצד של המתקין.

ומה עם ההנאה והסיפוק כאשר יצרת משהו במו ידיך?

ד"א על תכניס עו"ד עם מתקינים מ"ע הכי מקצועיות שיש (עם כל הכבוד) לאותה קטגוריה.

ממש אין לי בעיה עם זה שאנשים יוצרים בעצמם, להפך אני מקבל לא מעט הודעות בפרטי מחברי פורום שרוצים לדעת על כל מיני טכניקות עבודה וחברי הפורום יכולים להעיד שתמיד קיבלו תשובות, אחת הבעיות של הענף הזה זה חוסר מיקצועיות שנובעת מזה שאנשים לא מוכנים לשלם עבור עבודה טובה, בעל חנות יעדיף לעשות כמה עבודות פשוטות מאשר עבודה אחת גדולה ואיכותית, כמה שיותר פשוט כמה שיותר מהר לא תמיד הוא לא יודע לעבוד טוב אלא פשוט לא כדאי לו. ומה שונה עו"ד מכל בעל מקצוע אחר בקשר לתמורה הכספית? המשפט הזה שלך רק מחזק את דברי, פשוט לא מוכנים לשלם רוצים מקסימום מוכנים לשלם פחות ממינימום.
פורסם

יהודה,אתה תלך ותשלם 4000$ על התקנה יפה ומקצועית, ואני אשייף ואחתוך ואמרח לבד, בבית, כי זה התחביב שלי, וזה מה שגורם לי להנאה.

שכחת גם את הבדלי רמת החיים שקיימים בינינו לבין אלה שמשלמים סכומים כאלה בחו"ל, וגם כאן בישראל יש מעמדות, ויש הרבה אנשים ממעמד השכירים שלא מרוויחים מספיק בשביל להרשות לעצמם התקנות יקרות כאלה, אך ביחד עם זאת "חולים" ב"מחלה" הזאת והשאיפות גבוהות אך מה לעשות!?,= הכיס לא מרשה.

הלוואי והמצב הכלכלי ורמת החיים בארץ תהיה כזאת שכל אחד יוכל לרכוש ולהתקין ברכב שלו כל העולה לרוחו, אך בינתיים זה לא ככה.

לגבי העורכי דין, בשביל שהחתימה שלך תהיה שווה 3000$, צריך לעבור הרבה, וזה לא משהו אוטומטי, מישהו שסיים תואר ראשון במשפטים וזהו? כל חתימה שלו שווה 3000$?, נו באמת.

פורסם

GTI1980 , לא ממש הבנת את כוונתי . ולמרות שזה לא המקום המתאים , אבל בגלל החשיבות אני אסביר בקצרה . כול עוד לא יפנימו שעל מקצועיות צריך לשלם , אתם תמשיכו להזיל ריר על עבודות מחו"ל . וזה שאין כסף לא אומר כלום . כי במקום לקנות קומפוננט של 2000 ש"ח תקנה של 500 אפילו ותתקין אצל מקצוען , ואתה תקבל סאונד יותר טוב . הבעיה כאן היא לא הכסף אלא היכן אתם מניחים אותו

לroeiav אני מציע שפשוט תשאל כמה מתקינים , ותחזור עם שמותיהם והכסף שהם ביקשו

או לחילופין תפנה ליוסי ALPINE או לשמעון ותשאל כמה זה יעלה לך לעשות , וזה יתן לך כיוון מה המחיר . קח בחשבון שאני מניח שיוסי(ALPINE) , וגם שמעון יודעים היטב איך לכווין את הטוויטר , ואת הטוויקים שהם יודעים ואתה לא תידע ,שווה לשלם על זה כסף .

בברכה יהודה

פורסם

לגבי העורכי דין, בשביל שהחתימה שלך תהיה שווה 3000$, צריך לעבור הרבה, וזה לא משהו אוטומטי, מישהו שסיים תואר ראשון במשפטים וזהו? כל חתימה שלו שווה 3000$?, נו באמת.

כמו שיהודה אמר, כניראה שלא הבנת את הדברים וחבל.

פורסם

בשביל עבודה ברמה ובגימור שיוסי עשה, אם היה לי הממון, לא הייתי מהסס ורוכש את שירותיו:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

קיבלתי הצעה מאוד מאוד יקרה 1500 ש"ח

אני לא יודע מי זה יוסי אבל אני ישמח להכיר אותו אתה יכול לתת לי את המספר שלו בה"פ או את השם שלו הפורום אני מעוניין מאוד אולי אני יעשה את הבנייה שלי אצלו. מה הוא חנות\פרטי?

תודה.

פורסם

מי אמר ש1500 זה יקר לקורות פיבר + גימור + עבודה ?

אם הבנאדם מקצועי בתחום, זה מחיר מאוד הגיוני לזוג קורות מ-א' ועד ת'

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם
בשביל עבודה ברמה ובגימור שיוסי עשה, אם היה לי הממון, לא הייתי מהסס ורוכש את שירותיו:)

זו בדיוק הנקודה שלי, לא לכולם זה מתאפשר מבחינה תקציבית.

פורסם

אז זה אומר שתעשה בניה שיצאה מכפר הנופש עזה שתחזיק בערך חודש?

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

1500ש"ח זה מחיר הגיוני לבנייה של קורות אם כי תמיד תוכל למצוא יותר זול.

אני לא יודע לגבי ההצהרה ששמעון הוא הכי מקצוען בתחום, אפשר להגיד שהוא בעל מקצוע מאוד מקצועי עם ידי זהב, אבל הוא לא היחידי בתחום שיודע לעשות את הדברים הנ"ל.

under construction..

• תוכן חדש...