Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש למישהו הצעה איך אני בונה פוד לטוויטר סופרימו?

יש לי הונדה סיוויק שנת 2000 ואני רוצה להרכיב אותם על "הדשבורד"

אני לא רוצה את כל הבניות של הפיבר.

משהו יותר פשוט, ולא יקר.

תודה על ההצעות.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הפיקולו או הסופרימו?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אני כבר קניתי את הטוויטר סופרימו פיקולו. אבל אני רוצה להרכיב אתו עם פוד. כמה זה עולה ואיפה?

יש למישהו הצעות?

תודה.

פורסם

אני יעשה פוד באזור הדשבורד השאלה היא עם מישהו עשה את זה כבר?

וכמה זה עלה לו בערך אני רוצה לדעת אומדן של מחירים.

פורסם

למה לעשות כזה דבר לסופרימו?:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

לך למתקינים יקחו לך שבע מאות מיליון שקל על שתי בניות לטויטרים.

תנסה לעשות לבד, תראה בשרשור ההתקנות - עבודות של סלבה1982 - תראה מה אפשר לעשות .

פורסם

כניראה שאין לך מושג או שמץ של הערכה כמה השקעה ועבודה דרושה לעבודה עם פיבר או עבודה איכותית בכלל, זאת הבעיה של לא מעט ישראליים הזלזול וחוסר הרצון לשלם על משהו טוב. ולך פותח השירשור אל תחפש לקבל פה מחיר הדבר מצריך לראות מה בדיוק אתה רוצה לעשות כל ניסיון לתת לך מחיר בלי לדעת מה בדיוק אתה רוצה ניראה לא רציני ואין מה לעשות הדברים האלה עולים לא מעט כסף.

פורסם

יש לי מושג, ואני מתעסק בזה בחיי היום יום (בעקיפין ), וגם כרגע אני באמצע בניה של פודיום לטויטרים במשולשים, ואני אגיד לך את האמת - מי שמתעסק בפיבר גלאס או בהתקנות בכלל (מקצוע ראשי) אז בשבילו לעשות בניות מפיבר לטויטרים יקח בערך כ3-4 שעות (כאשר כל הכלים נמצאים בהישג יד) עד למוצר מוגמר.

לפני שהתחלתי את הבניה ביררתי מחירים, ומחיר הכי זול לבניה לטויטרים היה 700 ש"ח!, לי זה נראה טיפה לא היגיוני לקחת על 4 שעות של עבודה 700 ש"ח, עם כל הכבוד לפרנסה וכו'.

אז כן, אני מוכן לספוג את זה שאצלי לא יצא כזה יפה כמו שיצא אצל בעל מקצוע, אבל מצד של הנאה מתחביב או יותר נכון "המחלה" של כולנו - שווה את הכל, אז פעם ראשונה לא יצא כל כך יפה, פעם שניה יצא יותר טוב.

SORRY כל בעלי המקצוע אבל זו דעתי האישית.

פורסם

בוא נאמר שאתה צודק מבחינת הזמן (ואתה לא) למה אתה חושב שבעל חנות יכול לעבוד חצי יום בשביל המחיר המגוחך שאמרת? איפה המחיר של החומר? של השכירות? של החשמל? של המיסים? כמה נישאר מזה? וכשאתה בא לעו"ד והוא חותם לך על מסמך ולוקח 3000 דולר אז גם אז אתה אומר לו שזה לקח בדיוק דקה ומי מרוויח כזה סכום בדקה?

פורסם

אולי אתה צודק מצד של המתקין.

ומה עם ההנאה והסיפוק כאשר יצרת משהו במו ידיך?

ד"א על תכניס עו"ד עם מתקינים מ"ע הכי מקצועיות שיש (עם כל הכבוד) לאותה קטגוריה.

פורסם
אין לצטט הודעה מעל!
אתה יכול להסביר לי למה ?

לשם גילוי נאות במקרה ועדיין לה הספקת להכיר אני לא מתקין ואני אפילו לא יודע לעבוד כי יש לי ידיים שמאליות . כך שאני אצטרך מתקין כשאתחיל את המערכת

אבל מבחינת לקוח עתידי של מתקינים מה שאמרת עכשיו מקומם אותי מאוד . למה אתה חושב שעו"ד יכול לגבות על הידע/נסיון/מקצועיות שלו 300 דולר או 3000 דולר לדקת עבודה , ואתה חושב שמתקין שיודע לעבוד לא ? הרי אם הוא מתקין מעולה זה אומר שיש לו ידע ייחודי/נסיון/ומקצועיות , אז למה שלא יקבל על זה כסף ?

בגלל זה שאנשים חושבים שלא צריך לשלם , בגלל זה המצב נראה כך

ודרך אגב , בחלק גדול מהבניות היפות שאתה רואה בחו"ל משלמים סכומים גבוהים על זה . דיפורס הביא קישור לעבודה על אלייט (שגם לענ"ד לא ממש נעשתה במקצועיות אלא עם יופי ), והוא שילם על זה הרבה יותר מ4000 דולר

בברכה יהודה

• תוכן חדש...