Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6748 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקי אני גר במקום שלרוב בלילה יש פריצות ,אלימות,ילדים משועממים שמוציאים תיסכול על המכוניות,אני גר בקומה 2 וריכבי חונה ממש מתחת לחלון ביתי,יש לי פרוג'קטור עם חיישן תזוזה נכון לעכשיו.

בזמן האחרון יוצא לי לראות המון מכירות של מצלמות לדים מוגנות למים ולראיית לילה מושלמת,יש לי כמה שאלות לפני שאני רוכש לי אחת כזו:

1.איך בדיוק הראיית לילה שלהם עובדת? הלדים שמיסביב לעדשה מאירים כל הזמן לכל משך הלילה? ואם כן,זה לא מקצר משמעותית את חיי המצלמה?

2.המצלמות האילו מתחברות בעזרת כבל RCA לכל דבר עם חיבור שכזה [אני מתכנן לחבר קבוע למוניטור 6" שחור לבן ]על כמה מתח הן עובדות?[מה מקור המתח אשר אני צריך לדאוג לו ולחבר אותם אליו?]

3.המרחק ממיקום המצלמה לרכב שלי לא עולה על 20 מטר,האם ממרחק שכזה המצלמה תהיה יעילה ותציג תמונה ברורה ביום ובעיקר בלילה?

תודה מראש.

3_0_2_92351_20071201171203[1].jpg

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

1 הלדים מסביב לעדשה הם לדים אינפרא אדום שמופעלים על ידי חיישן אור

האור שהלדים מפיצים לא נראה לעין והם נראים כמו עיגול אדום חלש

הלדים לא משפיעים על אורך החיים של המצלמה הם נפרדים לגמרי וכמעט שלא מתחממים

2 המצלמות מוציאות אות וידיאו רגיל PAL או NTSC ניתן לחבר אותם לכל מוניטור או טלויזיה

בדרך כלל המצלמות עובדות על מתח 12V DC

3 המרחק תלוי במפתח העדשה כל מצלמה מגיע עם מפתח אחר בדרך כלל קבוע מראש

הלדים לא יאירו למרחק 20 מטר בחושך

הייתי מציע לך לנסות להקריב אותה לאוטו קצת בסביבות ה10 מטר יהיה יותר טוב

נ.ב אני לא רואה כיצד חיבור למסך קטן יעזור לך הרי לא תסתכל עליו כל הזמן

אם כבר קנה כרטיס DVR פשוט המחירים נמוכים וניתן להשיג גם ב150 שקל כרטיס כזה

ואז גם תוכל לראות מי מתעניין לך באוטו והכל יהיה מוקלט על המחשב אצלי זה עבד

פורסם

אני הייתי ממליץ לך על מצלמת אינפראלד שיש מסביבה כמה שיותר לדים, ואז היא תאיר למרחק גדול יותר. אני הייתי מצי עלך להתייעץ עם העל מקצוע בתחום שימליץ לך, אולי על מצלמה יותר בולטת, שתרתיע את המעוולים, או על מצלמה יותר קטנה, שתתעד את מעשיהם של המעוולים. אני אישית - הייתי הולך על אחת גדולה, ועל קטנה יותר מוסלקת בתוך הקיר.

למה? בגלל שאם הם יפגעו במצלמה הבולטת, יהיו לי ראיות נגדם. אבל אם ראית אולפן שישי, היית רואה כתבה על אדם שניסו לפרוץ לו לבית, היה לו טלפון, שם, ותמונה, והמשטרה לא התעסקה איתו יותר מדי.

או השיטה הישנה והטובה - SHUTGUN. הכי טוב ויעיל.:wink:

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

או השיטה הישנה והטובה - SHUTGUN. הכי טוב ויעיל.:wink:

גם דרורי חשב כך וזה המקום ל 3 נקודות...

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

תודה רבה לכולכם,עזרתם לי מאד!

הערותיכם נירשמו לפניי וילקחו בחשבון.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

לטווח של 20 מטר,המצלמה לא מומלצת כי העדשה לא מתאימה,המלצה שלי,שים מצלמת דמה גדולה ובמקום מוסלק מצלמת אינפרא ,אך תיצטרך להחנות את הרכב יותר קרוב, ע"מ לראות בבירור.

** בלי לראות את תוואי השטח זאת רק המלצה.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

• תוכן חדש...