Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

קניית רכב מאזדה מליסינג


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6726 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי פרסומת בלוח הפוקוס על רכב מאזדה 2008. כפי שמתואר אני צריך לשלם מקדה של 30+- אלף שקל ובערך 1100 כל חודש תשלום חודשי. עכשיו ריצי לדעת מה נכנס לתנאים של הליסינג ? האם יש ביטוח חובה כלול או ביטוח מקיף או שלא זה ולא זה ?

בכללי ריציתי גם לשאול מה היתרונות והחסרונות של קניית רכב מליסינג לעומת קניית רכב מאדם פרטי. פשוט כפי שעכשיו אני רואה אני בעצם מקבל רכב חדש לגמרי בחצי מחיר.

אהה.. כמעט שכחתי, מה זה אומר "בצמוד למדד" ??

תודה רבה מראש לכל העונים.

פורסם

דבר ראשון בשוק הרכב, כמו בכל שוק אחר אין מתנות.

אין דבר כזה, רכב חדש בחצי מחיר.

עכשיו, קניית רכב מליסינג זה קניית רכב בהלוואה. זה לא כולל לא ביטוח ולא טסט ולא טיפולים. הרכב הוא שלך, אבל במקום לקחת הלוואה מהבנק אתה לוקח מחברת ליסינג. אתה תהיה יד ראשונה של הרכב, והרכב יהיה משועבד לחברת ליסינג עד שתסיים את התשלומים. הלווה צמודד מדד, זוהי הלווא עם החזרים שצמודים למדד במשק, המדד עולה- התשלומים עולים. נכון לעכשיו זה עדיף מפריים, אך כדאי לבדוק אם זה מדד פלוס משהו או רק מדד.

בהצלחה.

"אתה רוצה חתיכה זהב? - לא, אני הרגע אכלתי" :?

"בשביל מה שמו לשוטר כובע, אם לא בשביל לראות?" :shock:

×
×
  • תוכן חדש...