Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני חדש ויש לי שאלה

אני ואחי חיברנו לפני שבוע בערך מגבר של סוני המגבר עובד אבל כשאני מחבר לו את הרמקולים לא שומעים כלום ומתי שיש בשיר באסים שמעים רק את הבאסים בבקשה ממכם חייב פיתרון כמה שיותר מהר

פורסם

אני לא יודע למה לפני שאני מחבר למגבר רמקולים הנורה של הPOWER נהיית בצבע אדום וכשאני מכבה את המערכת ומדליק שוב אז זה חוזר בחזרה לצבע ירוק

עכשיו כשאני מחבר לו את הרמקולים לא שומעים את השיר רק מתי שמגיע קטע של באסים השיר שומעים ברמקולים רק באסים ושיחקתי עם הכיוונים והחלפתי כבר שלושה רמקולים לא יודע מה זה בבקשה תעזרו לי

פורסם

"תבדוק את הקרוסאובר של במגבר במצב LPF , אם כן תעביר אותו למצב FLAT או HPF."

בהצלחה

אני אני מעביר בין הדברים האלה אני פשוט לא מבין כל כל טוב בזה

מה זה קרוסאובר?

פורסם

תבדוק את הקרוסאובר של במגבר במצב LPF , אם כן תעביר אותו למצב FLAT או HPF."

בהצלחה

מה זה קרוסאובר של המגבר במצב LPF?

אין לי שום דבר במגבר כמו FLAT או HPF אני לא יודע מה זה אולי תצליחו להסביר לי?

פורסם

קרוסאובר הוא מסנן תדרים וקובע תצורת עבודה של הרמקולים לדוגמא : אם מחברים סאבוופר צריך לסנן את התדרים הגבוהים בכדי שהסאב לא ינגן אותם וינגן רק תדרים נמוכים.

אני לא אסביר לך עכשיו הכל אבל , אם אין לך כפתורים כאלה על המגבר, כנראה שיש במגבר בעייה ( זאת בהנחה שאין קרוסאובר HU- רדיו דיסק ).

בברכה.

פורסם

אני מציע שתעשה חיפוש ועל הדרך תקרא את כללי הפורום ,למה לפי איך שהת'רד הזה מתנהל הוא לקראת סגירה

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

היום ישבתי באוטו איזה עשר דקות בשביל לנסות לסדר את זה שוב והצלחתי פשוט היה צריך לעשות איזה משהו ברדיו דיסק כדי שלא יהיו רק באסים אלא גם באסים וגם שינגן

אז בכל מקרה תודה על העזרה ואם משהו צריך משהו שידבר איתי

• תוכן חדש...