Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6743 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאחד שרצה להתגייס לקרבי ואחד שרצה קרבי ורצה להתקדם אז תרשה לי לומר לכם :

אם לא תעמדו על שלכם בצבא אתה תלכו צעד אחד קדימה וארבע אחורה, אם תסתמכו על הצבא שיעזור לכם אתה לא תגיעו רחוק.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כאחד שהיה בקרבי ואחד ששעה קורס פיקודי וסיים 3 שנים ברובאית של אחד מגדודי החי"ר - אתה מבלבל את המוח !, הגישה הזאת היא גישה בכיינית ואם היית אצלינו הוא דואגים שתלך אחורה עד המשרד מג"ד ומשם דוך לאיזה שדה תימן ל35 יום כדי שתפנים את מהות השירות הצבאי

פורסם

אומנם קצת חשוך בלילה, אבל יש אוכל מצויין וגם האוטובוסים עוברים פעם בשעה (50 דקות נסיעה לירושלים).

להנאתך בזמנך הפנוי חוץ ממסדרי מגורים ומשימות מחלקתיות יש גם חדר כושר מועדון ושק"ם שפתוחים פעמיים שלוש בשבוע בממוצע!

איליה, שמשרת בחטיבת בנימין (בסיס צמוד לבית אל) כבר קרוב לחצי שנה:arrow:

פורסם
אם לא תעמדו על שלכם בצבא אתה תלכו צעד אחד קדימה וארבע אחורה, אם תסתמכו על הצבא שיעזור לכם אתה לא תגיעו רחוק.

הצבא לא אמור לעזור לך, אתה אמור לשרת אותו. בגלל זה קוראים לזה שרות צבאי ולא סיוע צבאי, שזה משהו אחר לגמרי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אומנם קצת חשוך בלילה, אבל יש אוכל מצויין וגם האוטובוסים עוברים פעם בשעה (50 דקות נסיעה לירושלים).

להנאתך בזמנך הפנוי חוץ ממסדרי מגורים ומשימות מחלקתיות יש גם חדר כושר מועדון ושק"ם שפתוחים פעמיים שלוש בשבוע בממוצע!

איליה, שמשרת בחטיבת בנימין (בסיס צמוד לבית אל) כבר קרוב לחצי שנה:arrow:

דיברת על בית-אל או בקעות?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
כבר חשבתי על קצונה או קבע. כל עוד זה יקרא בבסיס שאני רוצה להיות בו

זה כבר יהיה מחדל שמישהו אחר יעשה.

חמוד , בכל הצבא התנאים חרא בהשוואה לחדר שלך בבית (עם הפלייסטיישן , החימום , הפרטיות , האוכל , החברה והאספקה הזמינה של תכשירי אקנה וחומרי סיכה) , אם לא תוכיח את עצמך אף אחד לא יעריך אותך ולא יחתים אותך , אתה לא עושה לאף אחד טובה שאתה מתגייס לצה"ל.

עדיף משתמטים משירות על משתמטים בשירות.

יהיה בסדר , תבוא בראש טוב.

GOT סחוג?

פורסם

לגבי בית אל, האקסית שלי היתה שם בבסיס של חיל הקשר (תקשוב), היא היתה שם אלחוטנית או משהו כזה..

אמרה שהיא היתה עושה תפקיד קליל, לא עבדה קשה, יש שם הרבה בנות...

נסיעה קצת מבאס לירושלים של 40-60 דקות, שדיי נלחמים בה לעלות לאוטובוס..

אבל חוץ מזה לא רע בכלל, היא היתה מגיעה מנתניה לבסיס ב 10-11 בבוקר..

לגבי צריפין, אני משרת בבה"ד 20, והאזור של צריפין נחשב יחסית טוב והשירות דיי קליל, מקום מרכזי, וצמי שנשאר שם לא שמעתי יותר מידי תלונות (כולל מנגדים וקצינים ).

לגבי שאר הדברים לא כ"כ יודע, שיהיה בהצלחה, מקווה שעזרתי...

פורסם

דרך אגב אתה בא בגישה חרא

לפי הכותרת שלך אם אתה מעוניין אני יכול להביא לך מידע על כלא 6

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
בבית אל יש מטבח מצויין ולא מעט (יחסית) אוטובוסים לי-ם ואם זכור לי נכון, יש להם לפחות 3 בוחני רכב בשם 'דוד'.

המנצח בתחרות "השם הנפוץ ביותר לבוחן רכב/ כל סוג של נגד חימוש" הוא.... (אייקון של תופים)-

סוויסה

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
דרך אגב אתה בא בגישה חרא

לפי הכותרת שלך אם אתה מעוניין אני יכול להביא לך מידע על כלא 6

זה בסדר על כלא 6 אני כבר יודע הכל

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

יש ניגודים מהותיים בדברים שלך: מצד אחד אין לך בעיה להיכנס לכלא אם לא תקבל את מבוקשך ומצד שני אתה רוצה קורס קצינים וקבע, אתה חושב שקורס קצינים זה תענוג גדול? הרי אתה חימושניק והשירות של חיילי חימוש לרוב הוא לא ליקוק דבש ובנוסף בקורס קצינים יש הכנה - 3 שבועות ואז בה"ד 1 ולאחר מכן השלמה 3 חודשים ורק אז אתה קצין חימוש. מה אתה חושב שתהיה קצין חימוש צעיר בצריפין? אתה תשלח לאיזה חור בדרום ותספור רכבים תקולים (או משהו בסגנון) עד שתשתגע.

תחשוב טוב טוב על צעדיך בצבא.

NASCAR = Non Athletic Sport Created Around Rednecks

פורסם

התחלתם לקחת את כל הדיון הזה בכלל לכיוונים אחרים, ממש פוליטיקאים אחד אחד.

שיעשה מה שבראש שלו, שילך להזדרווג עם גמל בבקעה או שישב וישחק פליסטיישן בקרייה... אף אחד לא שאל אותכם ואם יש לכם מידע רלוונטי למה שהוא שאל אז תעזרו לו זה הכל..

אבי,

שנשבר לו מהדיונים על הצבא.

פורסם
התחלתם לקחת את כל הדיון הזה בכלל לכיוונים אחרים, ממש פוליטיקאים אחד אחד.

שיעשה מה שבראש שלו, שילך להזדרווג עם גמל בבקעה או שישב וישחק פליסטיישן בקרייה... אף אחד לא שאל אותכם ואם יש לכם מידע רלוונטי למה שהוא שאל אז תעזרו לו זה הכל..

אבי,

שנשבר לו מהדיונים על הצבא.

נשבר לך - אל תקרא.

מי שפותח שרשור ילמד לקבל גם תשובות לשאלות שהוא לא שאל. הדיון לא שייך למי שפותח אותו ובטח ובטח שלא שייך לך ואף אחד לא שואל אותך מה כן או לא לענות.

יש מבין?!

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אז חבר'ה, אחרי שדיברתי עם חברים אמרו לי שכדי ללכת לבית אל ולא בקעות, לקחתי צעד קדימה, והלכתי למ"פ שלי בקורס אפילו שהוא לא קובע את השיבוץ שלי, המצאתי לו כזה סיפור מהסרטים שלא הייתה לו ברירה אלא לקחת את העניין לידיים ולעשות הכל כדי שאני ישרת בבית אל, הגיע המ"פ של בית-אל מקריא את השם שלי, ואני נושם לרווחה, שם אותי ברכב, אני אורז חפצים נפרד מכולם ומתחילים לנסוע, רוב הנסיעה הייתה לי חרדה כי לא ראיתי רכב אחד שלא הייתה לו לוחית רישוי ירוקה, הגעתי לבסיס התחושה הראשונה "וואו איזה בסיס יפה, כמה צבעים ואנשים" (יחסית לישי כן?) אז הגעתי הכירו לי את הרס"ר ואז בטעות ראיתי איזה חבר מהאזרחות ושאלתי מה הוא עושה פה, ומסתבר שהוא אחראי על האפסנאות, ממשיכים הלאה ואני רואה 2 חיילים שהיו שכבה מתחתי בתיכון, ממשיך ללכת ורואה שתיי חיילים שהיו איתי בקורס, מגיע למשק"ית ת"ש וזאת אותה המשקית המגניבה של ישי

ממשיך ללכת ורואה את המשקית חינוך שהייתה לי בישי, בקיצר מרגיש בבית.

חדר האוכל של הקרביים, (נמאס מהאוכל של חיל החימוש) וסך הכל די כיף שם. אני שמח שהגעתי לשם.

רק באסה 3 שעות נסיעה הביתה באוטובים ציבוריים.

• תוכן חדש...