Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6747 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיימתי קורס חשמל רכב, והמפקדת שלי ביררה לפני שהולכים לקצין מיון שעומדות בפניי שתי אפשרויות, או בסיס בית אל, או בסיס בקעות.

על שניי הבסיסים אני לא יודע כלום, אך יודע שצריפין זה גן עדן לחייל.

הייתה אופציה צריפין, וישי, אבל זהו במקומות האלו אין מקומות בגלל זה אי אפשר להשתבץ שם!

אז רציתי לדעת כמה שיותר פרטים על הבסיסים האלו, כי עם הם באמת חרא של בסיסים אז אני כבר בא מוכן מראש עם כל הדברים שדרושים לי בכלא כי מהשולחן של הקצין מיון אני לא זז עד שיהיה רשום צריפין.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין כזה דבר "בסיס חרא" יש "חיילים חרא".

עם גישה כמו שלך, אנשים עלולים לחשוש שאתה בקטגוריה השנייה. אני מאמין שאתה לא כזה ואתה עלול ליצור רושם מוטעה שיפגע בך בסופו של דבר.

פורסם

יש כזה דבר בסיס חרא, איפה שהייתי בקורס השקם בגודל מטר על מטר, פתוח בלחץ שעתיים ביום

בבקרים אין מה לאכול רק לחם שנשאר מארוחת ערב אמש וקופסת קוטג'! לכן רק 5 אנשים מכל הבסיס קמים לארוחת בוקר.

כל הבסיס נידח, אשכרה מדבר וחול מכל כיוון, שום צבע או משהו שיוסיף חיים, רוב העמודי התאורה שרופים,

אין שום תעסוקה או תחביב חוץ מלעבוד בסדנא וללכת לישון ב-19:00 בערב כמו שרוב חיילי ישי עושים, כשיוצאים לאפשר מחכים בממוצע שעתיים וחצי לטרמפ לתחנה מרכזית, ועם לא תפסת אחד חוזרים לבסיס ושוכחים מהאפטר, כבר לא שווה לצאת.

בשמירות בבוטקה אין חימום מספק כולם יודעים את זה, ועם תתלונן על זה יגידו לך אין מה לעשות! ושתתלונן שהפנסים לא עובדים וקשה לשמור על הגדר בגלל שלרוב אורכה נשרפו המנורות יגידו לך אין מה לעשות ככה זה.

לזה אני קורא בסיס חרא!

האנשים אין מה להתווכח אנשים אחד אחד נחמדים וטובי לב ויעזרו לך בכל דבר.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
סיימתי קורס חשמל רכב, והמפקדת שלי ביררה לפני שהולכים לקצין מיון שעומדות בפניי שתי אפשרויות, או בסיס בית אל, או בסיס בקעות.

על שניי הבסיסים אני לא יודע כלום, אך יודע שצריפין זה גן עדן לחייל.

הייתה אופציה צריפין, וישי, אבל זהו במקומות האלו אין מקומות בגלל זה אי אפשר להשתבץ שם!

אז רציתי לדעת כמה שיותר פרטים על הבסיסים האלו, כי עם הם באמת חרא של בסיסים אז אני כבר בא מוכן מראש עם כל הדברים שדרושים לי בכלא כי מהשולחן של הקצין מיון אני לא זז עד שיהיה רשום צריפין.

מה הלחץ, תבוא תראה. להכנס לכלא אתה תספיק תמיד.

פורסם

היום שום דבר לא סודי! אפשר לחשוב את כל ישראל כבר לא חשפו על גוגל MAPS

פורסם
השקם בגודל מטר על מטר, פתוח בלחץ שעתיים ביום

בבקרים אין מה לאכול רק לחם שנשאר מארוחת ערב אמש וקופסת קוטג'! לכן רק 5 אנשים מכל הבסיס קמים לארוחת בוקר.

כל הבסיס נידח, אשכרה מדבר וחול מכל כיוון, שום צבע או משהו שיוסיף חיים, רוב העמודי התאורה שרופים,

אין שום תעסוקה או תחביב חוץ מלעבוד בסדנא וללכת לישון ב-19:00 בערב כמו שרוב חיילי ישי עושים,

בשמירות בבוטקה אין חימום מספק כולם יודעים את זה, ועם תתלונן על זה יגידו לך אין מה לעשות! ושתתלונן שהפנסים לא עובדים וקשה לשמור על הגדר בגלל שלרוב אורכה נשרפו המנורות יגידו לך אין מה לעשות ככה זה.

לזה אני קורא בסיס חרא!

האנשים אין מה להתווכח אנשים אחד אחד נחמדים וטובי לב ויעזרו לך בכל דבר.

מצטער להגיד לך - החלקים מהציטוט שלך שהזכרת - הם בול הבסיס שלי שהיה בצריפין , רק בלי עמודי תאורה ופנסים שלרוב לא פועלים בפטרול.

צריפין זו עיר! לא בסיס אחד או 2 ויש שם גם חרא של בסיסים.

מה שכן - האנשים - היו מצויינים במחלקה שלי.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

כנראה אני ילך לבית אל, בן דודו שלי אמר שזה בסיס יותר טוב מבקעות, ועם שם באמת חרא אז אני ינסה לצאת על קושי הסתגלות מהבסיס.

פורסם

שלום לכולם, דיז איז דה מנג'ר ספיקינג (יענו, אני כותב בתור מנהל בפורום)

נא לא לנדב בנדיבות רבה פרטי פרטים על בסיסי צה"ל (הודעות שעשו כן נמחקו)

עכשיו אני כותב בתור אני:

לפותח השרשור: לך לכלא. אם יצליח לך אולי תוכל להשתחרר מהצבא לגמרי או לחילופין להשיג הצבה בסוויטה של הילטון ת"א (אם כי שמעתי שהשוקולדים ששמים שם על הכריות לא משו).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לא תודה, בצבא אני מאוד מעוניין להישאר, כבר חשבתי על קצונה או קבע. כל עוד זה יקרא בבסיס שאני רוצה להיות בו

פורסם

כי כבר הצלחתי להשיג דברים בצבא שהם כן לבקשתי

פורסם
לא תודה, בצבא אני מאוד מעוניין להישאר, כבר חשבתי על קצונה או קבע. כל עוד זה יקרא בבסיס שאני רוצה להיות בו

אם הצבא לוקח אנשים שלא מבינים את מהות השירות הצבאי לקצונה אז אנחנו באמת בפשיטת רגל.

כמו שכתבתי, לך לכלא. תחשוב על זה כמו גיבוש לפני קורס קצינים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...