Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מיכל המים של הרדיאטור אצלי באוטו מאוד ישן ומלא חלודה מבפנים,לכן זה מאוד מקשה אלי לראות את כמות המים במיכל..

השאלה שלי היא האם יש דרך יעילה לנקות את המיכל או שפשוט צריך להחליף אותו בחדש?

תודה לעונים!:-)

פורסם

אתה יכול לפרק את המיכל,למלא אותו באבנים קטנות מעט סבון נוזלי ומים,סגור אותו ותשקשק טוב טוב,שפוך הכל ושטוף במים,חזור על הפעולה עד שהמיכל נקי.

חבר אותו חזרה,מלא נוזל קירור וסע לשלום.

יוסי.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

מים עם סבון יורידו את השיכבה של החלודה?? או שעדיף מים עם אקונומיקה? (בתוספת אבנים קטנות שאין לי מושג למה....)

ומרק כמה עולה מיכל מים? (פולו 96)

פורסם
(בתוספת אבנים קטנות שאין לי מושג למה....)

הניקוי עצמו מתבצע כשאתה משקשק (מנער) בחוזקה את המיכל. האבנים הקטנות יעזרו לך לקלף ביעילות את הלכלוך מדפנות המיכל בזמן שאתה משקשק.

פורסם

מחזק את רפי! זה בדיוק מה שעשיתי לפני שבוע כשהרדיאטור שלי היה בניקוי.

ביקשתי מברג מהמכונאי שם, פירקתי את המיכל, והלכתי לאסוף אבנים מהשוליים של הכביש8)

פורסם

אם כל הכבוד למרק אבל אין שום סיבה הגיונית לקנות מיכל חדש.

מיכל מקורי בטוח יעלה יותר מ 100 ש"ח ולקנות חליפי שאין לדעת את איכותו לא מומלץ.

ניקוי של 10 דקות אם חצץ (הכי יעיל) והמיכל כמו חדש ב0 ש"ח השקעה וגם נשארתה אם מיכל מקורי של הרכב.

רק זהירות בזמן הניקוי לא לסגור את המיכל אם פקק המים שלו כי זה אלול להיסתם וכך לא ישתחרר לחץ ממערכת הקירור בזמן פעולה דבר שיכול לגרום לפריצת אטמים ופיצוץ צנרת.

פורסם
אם כל הכבוד למרק אבל אין שום סיבה הגיונית לקנות מיכל חדש.

מיכל מקורי בטוח יעלה יותר מ 100 ש"ח ולקנות חליפי שאין לדעת את איכותו לא מומלץ.

ניקוי של 10 דקות אם חצץ (הכי יעיל) והמיכל כמו חדש ב0 ש"ח השקעה וגם נשארתה אם מיכל מקורי של הרכב.

רק זהירות בזמן הניקוי לא לסגור את המיכל אם פקק המים שלו כי זה אלול להיסתם וכך לא ישתחרר לחץ ממערכת הקירור בזמן פעולה דבר שיכול לגרום לפריצת אטמים ופיצוץ צנרת.

מיכל זה מיכל אין יותר מידי מה לברר לגביו.

אם המיכל שלו מלוכלך לגמרי שאפילו את המים אין אפשרות לראות אז אני חושב שחבל בכלל על המאמץ.

אפשר להוציא כמה שקלים ולקנות חדש בלי להתאמץ.

פורסם
הניקוי עצמו מתבצע כשאתה משקשק (מנער) בחוזקה את המיכל. האבנים הקטנות יעזרו לך לקלף ביעילות את הלכלוך מדפנות המיכל בזמן שאתה משקשק.

זה על אותו רעיון שהיינו עושים ניקוי למימיות בתקופת הצבא,ממלאים במימיה מעט משחת שיניים,זורקים מעט אבנים קטנות שטופות היטב למימיה,משקשקים,ושוטפים.המימיה יוצאת נקיה ונעימה לשתיה:lol:

• תוכן חדש...