Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הון ושלטון? או רק במקרה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6729 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אומנם מדובר על הקלות בכדי לרכוש

אבל כבר התפרסמה ידיעה שמבשלים דרך אחרת כדי למלא את קופת המדינה במיסים.

למשל: יהיה מיסוי על חשמל שנועד ל"תידלוק".

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

סביר להניח שיהיה מיסוי כלשהו ,כמו שיש מיסוי על גפ"מ,המדינה צריכה להכניס כסף

מהמיסים מה לעשות.

בכל מקרה אני שמח שיש התקדמות לדלק ידידותי יותר לסביבה,

אפילו בלי רווח במחיר.

What's the first rule when into a man's car ?

RESPECT a man's car the man RESPECT you !

פורסם

העניין הוא שמעלים את המיסים על רכבי בנזין ודיזל , ומורידים את המיסים לכמעט כלום לטכנולוגיות אחרות . אז מה הן הטכנולוגיות השמישות כרגע ? רק חשמל . האם באירופה הירוקים פחות חזקים ?!! לא.

אז למה שם לא פוסלים הכול ועוד מתמרצים דיזל ? כי שם יש יצרני מכוניות ולהם יש לובי

מסקנה מכול אלו : שהיות ושי אגסי ומשפחת עופר שניהם מילארדרים גדולים מאוד , וחברו לבעלי הון אחרים ולחברה סינית לעשות מכונית חשמלית , (ושם הם שותף יחסית גדול ולא רק זה זה הפתיע את כולם שדווקה חברה ישראלית זכתה בזה ), המשמעות היא שהם כנראה הבטיחו שיהיה לזה שוק . היכן אפשר להבטיח ? רק בישראל ע"י לחץ על המחוקקים .

אז ברור שאנו לא נרוויח כי המדינה תמלא את קופתה , אבל אנו כנראה נאלץ לרכוש את תוצרת החברה כי הממשלה תדאג ע"י מיסוי ישיר , שכן יקנו = הון /שלטון

בברכה יהודה

פורסם

חבל שבבריטניה למשל,

רכב חשמלי על הכביש עולה 8K שבארץ זה בערך 64 אלף שקלים,

הוא מקבל סיבסוד על החשמל שהוא צורך ופטור מאגרת רישוי,

רק בארץ ישלשו את אגרת הרישוי כדי לפצות היעדר הכנסות.

חבל שהמחשבה היא 5 סנטימטר קדימה ולא חצי קילומטר קדימה.

קחו לדוגמא סיגריות,

אם ממחר המס עליהן יקפוץ ל-50 ש"ח לחפיסה[מכל תוצרת],

אנשים יתחילו לבכות, ישרור דיכי איזה חודשיים בארץ,

הנוער יפסיק לעשן, כי הוא לא יכול לממן סכום כזה,

המבוגרים יקטינו את הצריכה,

ואיכשהו, יש לי תחושה שהתקציב של מערכת הבריאות עוד 30 שנה יצטמצם בהרבה.

----

פורסם

כל הרעיונות החדשים שצצים פשוט מטומטמים. זו הדרך להלחם בזיהום האויר? מה עם דירבון אמיתי כמו הגדלת היצע הרכבים ההיברידים בארץ או הנחה על רכבים שכבר יש?

לפי האידיאולוגיה החדשה שלהם, אם זה לא בנזין קטן או היברידי, אז לתקוע "קנסות לאנשים". נדפק להם המוח?

מה עם הרעיון לרכבת קלה במרכז שתפחית בכמות האוטובוסים? למה לא להביא אוטובוסים היברידים/חשמליים (יש כאלה)?

כנראה גם שיש שם אנשים ששכחו שישנם רכבי דיזל שמזהמים פחות מרכבים עם מנוע בנזין.

בקיצור, במקום לחשוב על הדברים הריאלים, חושבים איך לעשות קופה מהכיס של כל אחד ואחד. ת"א תעלה כסף, רכבים יעלו עוד כסף, רכבים היברידים אפשר לספור על יד אחד (ועוד תשאר אצבע פנויה) והמחיר שלהם לא נמוך כלל.

מה יהיה?

פורסם
ומי מה יפיקו חשמל??? פחם וגז

יש הרבה יותר דרכים להפיק חשמל.

יש תחנות רוח, יש הידרואלקטריקה, יש חוות סולאריות (דוגמת שדה בוקר), בריכות שמש ועוד המון טכנולוגיות מתפתחות ומפותחות כאחד. יש פשוט דבר כזה קטן עם מונופול שקוראים לו חברת החשמל שלא מעוניינת לתת לכל זה להתפתח בארץ.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

קחו לדוגמא סיגריות,

אם ממחר המס עליהן יקפוץ ל-50 ש"ח לחפיסה[מכל תוצרת],

אנשים יתחילו לבכות, ישרור דיכי איזה חודשיים בארץ,

הנוער יפסיק לעשן, כי הוא לא יכול לממן סכום כזה,

המבוגרים יקטינו את הצריכה,

ואיכשהו, יש לי תחושה שהתקציב של מערכת הבריאות עוד 30 שנה יצטמצם בהרבה.

אוקיי-בוא ניקח סיגריות לדוגמא וניזכור שאנחנו בישראל.50 ש"ח מכס, אוקיי.

אנשים יבכו כל הזמן ויפרסמו הודעות בפורומים על כל שינוי מזערי במחירי הקופסא עקב שינוי בשער הדולר או סיבה הזוייה אחרת, אבל זה ה"תפל".בוא לעיקר:

הנוער לא יפסיק לעשן.הוא יעבור לחלוטין לגראס,נרגילה וגז מזגנים. ותמיד יהיו את אלה שכן יכולים להרשות לעצמם כי הם מבית עשיר. ואז הם ישלטו ביד רמה עוד יותר על הסביבה שלהם כי ניתן להם נשק חזק לידיים.

המבוגרים לא יקטינו את הצריכה, אלא רק יבכו אבל ימשיכו יופי לעשן.

ובכל מקרה עוד 30 שנה הבעייה תיפתר מעצמה.

אנחנו לא מדינה מערבית, חביבי, אנחנו מדינה מ.ערבית.יש הבדל.

כל מצב שונה מהסטטוס קוו יגרור שלל עצום של קומבינות לתיקון העוול האיום והנורא שנעשה להממשלה וההפסדים שלה מחוסר בהכנסות.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...