Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גניבת מחשב המנוע (פג'ו 106 XSI)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי פג'ו 106 XSI שנת 96. אף פעם לא חשבתי שאצטרך ביטוח מקיף לאוטו שלי, עשיתי רק ביטוח צד ג' עם שמשות וגרירה.

כעת למקרה עצמו:

בלילה שבין חמישי לשישי האחרון רציתי לקפוץ עם האוטו כדי לעזור לחבר להתניע עם קבלים. משום מה, כשפתחתי את הדלת לא שמעתי את הרעש של נעילה מרכזית, ואמובילזיר לא פעל. פתחתי את מכסה המנוע וגיליתי לתדהמתי שבמקום בו בדרך כלל היה המצבר אין כלום (בשלב זה הבנתי שלא אוכל לעזור לחבר בהנעת הרכב שלו :?). כשהבאתי את הפנס ראיתי שהמצבר הוא רק חלק מהעניין - גנבו את המחשב של האוטו! (על הדרך גם לקחו פילט אויר שגם ככה היה במצב לא משהו).

בהתחלה לא הבנתי איך נכנסו לאוטו כי הכל היה נעול ולא היו סימנים לפריצה. רק באור יום הבחנתי שבצד הנוסע יש רווח קטן בין הגומי והחלון. דרך הגב בתוך האוטו לא נגעו בכלום.

המסקנה שלי שעבדו חברה מקצוענים שידעו בדיוק מה הם מחפשים. פרצו בלי שמבחנים במשהו, פתחו מכסה מנוע, חתכו את החוט של האזעקה (שלא עבדה גם ככה כי עשתה בעיות), לקחו את מה שחיפשו - את המחשב, כנראה גם על הדרך את המצבר ואת הפילטר, סגרו מכסה מנוע, נעולו את האוטו והסתלכו.

השוטרים שהגיעו מילאו את הניירות והלכו (טוב, לא ממש ציפיתי לעזרה מכיוון הזה).

כעת לשאלות:

- איפה ניתן להשיג מחשב לאוטו שלי?

- כמה יכול לעלות מחשב חדש?

- האם ניתן להשיג יד שניה? כמה זה צפוי לעלות?

- יש הבדל בין מחשב של 106 ו-106 XSI?

- מה עושים כדי לא להתעורר למחרת באותו מצב (אני סטודנט ולא יכול להרשות לעצמי חויה כזאת על בסיס קבוע) ?

תודה.

נ.ב.: לומד ללכת...

פורסם

אם אתה לא עושה ביטוח מקיף לאוטו, אני ממליץ שתגן עליו לפחות באזעקת ביפר,שתי סירנות לפחות, ו/או חיבור גם לצופר הרכב, ובנוסף, אימובילייזר מתקדם בהתקנה לא שגרתית, למיותר לציין שיכיל לוח מקשים (נגד מצב של גניבת/מציאת מפתחות הרכב).

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
אם אתה לא עושה ביטוח מקיף לאוטו, אני ממליץ שתגן עליו לפחות באזעקת ביפר,שתי סירנות לפחות, ו/או חיבור גם לצופר הרכב, ובנוסף, אימובילייזר מתקדם בהתקנה לא שגרתית, למיותר לציין שיכיל לוח מקשים (נגד מצב של גניבת/מציאת מפתחות הרכב).

בברכה

דני

תודה דני,

אך אני חוששש ששום אזעקה לא תעזור.

1. זה קרה מתחת לבית שלי בזמן שלא הייתי בבית ואני מתרשם שהם ידעו מתי לעשות את זה

(בסה''כ זה לא שסילקו מצברים לחצי מהרחוה, אלא לאוטו מסויים, סילקו את המחשב, מצבר, פתחו, סגרו ונעלמו)

2. הם דאגו לנטרל את האזעקה גם שלא הייתה מופעלת, אני מניח שהיו מנטרלים גם אזעקה עובדת.

ואולי אזעקה עובדת הייתה מבריחה אותם. האמת כבר לא יודע מה לחשוב.

פורסם
באיזה איזור בארץ אתה

וחוצמי דני כותב מחו"ל ??

מדובר בחיפה, שכונה "טובה"

השוטרת שמילאה את הניירות אמרה שלא שמעה על מקרה של גניבת מצבר.

טוב, עכשיו היא שמעה :cry:

פורסם
והאם במכוניתך יש אימובילייזר מקורי במפתח?.

בברכה - רפי לין :-)

היי רפי,

לא, יש לי רק אמובילייזר רגיל.

בסה''כ האוטו משנת 96 ולא דאגתי כל כך למיגון. עד עכשיו חשבתי שהדבר הגרוע ביותר שיכול לקרות זה גניבת מערכת...

פורסם

כבר חוויתי הכל..סמלים, ספוילרים, גאנטים, מערכות שמע

אבל מחשב!

לאיפה המדינה הזו מתדרדרת?

לא יאומן.

משתתף בצערך

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

פנה לליאור ויונתן מהרצליה

יש להם חלקים של פיגו כמו שלך

תגיד להם שגרי שלח אותך .

0508834565

לא החזק או החכם שורד , אלה זה שיודע להתאים את עצמו לסביבתו .

פורסם
פנה לליאור ויונתן מהרצליה

יש להם חלקים של פיגו כמו שלך

תגיד להם שגרי שלח אותך .

0508834565

תודה גרי,

אדבר איתו מחר.

• תוכן חדש...