Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 10K פרטים בפנים .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6715 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם .

לפני כשבוע עבר הרכב של חבר שלי תאונה טוטל לוסט .

הרכב היה דיו רייסר 95 , הוא היה שמור מאוד התגלגל מהסבא (ישר מהחברה), חברת הביטוח תשלם על הרכב את מחיר המחירון שלו והוא בערך 7K .

הוא מחפש רכב כמה שיותר קרוב למחיר , עדיפות לגיר רגיל .

הדבר היחידי שמצאנו בסיגנון הוא אותו רכב , אבל צריך למצוא אחד שמור מאוד .

יש עוד אופציות מעניינות ? האם הרובר 216 והסגנון הנ"ל טובות ?

תודה רבה

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

רובר במצב טוב זה רכב מצויין

ולגבי מחירון כבר אין לו לאן "לצנוח" ,בעצם בכל רכב באיזור המחיר הזה

הדבר האחרון שצריך לעניין אותך זה ירידת ערך

אם הוא לא עושה הרבה קילומטראז ,אפשר אפילו ללכת על רכב אם מנוע גדול (אמריקאית)

או כל רכב מעניין אחר...

בעל מקרה תמיד אפשר לחזור לריסר לא חסר כאלה למכירה.

What's the first rule when into a man's car ?

RESPECT a man's car the man RESPECT you !

פורסם

אכן , כמו שציינו כניראה שפונטו היא האופציה הטובה בשבילו, גם האחזקה זולה למדי מבחינת דלק וחלקים הכל בגרושים.

גם פג'ו 205 בשנתונים הללו יכולה להתאים , סובארו DL אם הוא מוכן להתפשר לרכב מסוף שנות ה-80 מה בכן הוא מאוד אמין ויש הרבה מאוד כאלה שמורות.

פורסם

אני רואה שיש פה דעות חלוקות לגבי הרובר... אפשר לקבל קצת יותר מידע על כל אחת מטענות , כמובן שכבר ירידת ערך לא חשובה בתקציב הזה תחשבו קצת ... לאן זה יכול עוד לרדת ?

לגבי הפונטו אני רואה שכבר צריך לחפש אחד שמורה :) מישהו מכיר אחת כזאת למכירה ?

פיסקיקר לאיזה רכבים אמריקאים אתה מתכוון ? באמת הוא לא עושה קילומטרז גבוהה וגם זה ניתן לבדיקה .

איבזור ? כמה כבר אפשר לבקש מרכב ב10K וגם זה במקסימום , כמובן שהאיבזור כאן הוא לא שאלה כ"כ קשה , לא ממש משנה גם אם היא תגיעה ערומה מבחינת איבזור .

חלקים ? לא ממש חשוב ... כמה כבר חלקים יכולים לעלות לרכב כ"כ פשוט , אני מניח שכולם בערך אותו הדבר .

תודה רבה לכל המגיבים .

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

מיצובישי לאנסר יכולה להיות אופציה נחמדה למרות שהיא קצת עגלה אבל היא נוחה, מאובזרת ודי חסכונית.

כל האמור מתייחס לרכב ידני.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אכן המצובישי יכולה להיות אחלה אופציה ... אבא שלו גם העלה את המכונית לעניין.

אבל היא עולה קצת יותר ממה שיש לו להשקיע .

בברכה

יעקב

פורסם

כבעל רובר אני יכול להגיד לך שהאוטו אם מטופל כמו שצריך לא עושה בעיות ואני לא יודע מה השטות הזאת שאומרים שרובר לא מכונית אמינה - ביחס למכוניות אחרות באותן שנים יש להן אותן בעיות - אומנם החלקים קצת יותר יקרים וזה מתחיל במידת הצמיגים הבעייתית שיש לרכב הזה ואין מה לעשות שצמיג טוב עולה בו כסף ונגמר בשאר החלקים אבל בסך הכללי אתה מרוויח אוטו מצוין שמפנק ונותן לך תחושת נהיגה נעימה במחיר מצוין.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

מתוך ניסיון אני יכול להמליץ על ZX ידנית, רק לא 1.9(בנזין, לא דיזל) ו2.0 כי הן שותות דלק כמו אלכוהולסטיות, 1.4 קצת חלשה ולכן אני ממליץ 1.6 או 1.8 גם חלקים זולים וגם אמינות מאוד בנוסף זולות,נוחות ופשוטות לתיקון.

עוד מכונית מתוך ניסיון הוא AX כל דגם, הסיבה פשוטה,זולות,אמינות, קטנה ולכן כל מנוע מתאים לה, בנוסף היא גם ממש זולה וחלפים גם כן זולים אין לה יותר ורידת ערך (4 אלף- קשה לרדת) ויש הרבה מכוניות במצב מעולה.

ראיתי גם פיג'ו 205 גם מכונית טובה למרות שאני מעדיף סיטרואן, ותאמין לי הן לא מתקלקלות המון ולמעשה הן אמינות מאוד, תוסיף לזה חלשקים זולים עד כדי גיחוך ביחס ליפניות ותקבל תמורה מעולה לכסף.

בהצלחה בבחירת הרכב ותעדכן.

פורסם

הZX 1400 לא מרגישה מאד חלשה. היא בסדר גמור ועם צריכת דלק של 1 ל14 +/- היא יכולה וצריכה להיות אופציה.

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

:lol::twisted::lol:
!Family man

פורסם

תודה רבה לכולם .

אני יציב לו את האפשרויות מחר ויחזיר תשובה , כרגע הם מחפשים מיציבושי לאנסר/ סופר לאנסר שמורה מאוד או פיאט פונטו .

ואני עדיין בוכה על החלב שנשפך (הרייסר) היא הייתה שמורה כמו מקדש .

שוב תודה

יעקב

פורסם

שוב שלום .

בזמן שהם מחפשים רכב עלה לשאלה עוד סוג מסויים של רכב .

פורד מונדאו 94 , מישהו נסע? יש למישהו אפשרות להעביר ביקורת? קצת מידע על הרכב ?

תודה מראש

יעקב

פורסם

למה שלא תקנה שוב רייסר?

אני יודע שכולם מגחכים,אבל לי יש רייסר,טפו טפו,רק החימום שיש שווה את ה6000 ש"ח

זול לתחזוקה,טיפולים,

• תוכן חדש...