Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת -מגבר alpine

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6773 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי מגבר alpine מדם mrh-f254.

אני יודע שלא מדובר במגבר בעל הספקים גבוהים אולם בכל זאת שתי שאלות:

1. האם משהו יכול להעיד מניסיון איך המגבר הזה? האם למרות ההספק הנמוך יש לו איכות טובה?

2. האם הספק המגבר מתאים לאדם שלא מעוניין במערכת spl, אלא מעוניין להגביר קומפוננט קידמי של מורל פולס.

תודה לעוזרים.

פורסם

ואיך בדיוק אתה רוצה להגביר את מורל פולס?

מורל פולס 120RMS והמגבר נותן 25RMS.

למורל עדיף לתת מ-50RMS+.

המגבר הנ"ל מצויין להגברת טויטרים, בבי-אמפינג.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

אני מעריך שבגישור המגבר יתן תוצאה מספקת עבור מורל פולס.

בכל מקרה , אם כבר יש ברשותך את המגבר הכי טוב זה להתקין ולבדוק אם התוצאה משביעה רצון ..

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

כך דוגמה יפה:

מכרתי בזמנו את ההיבריד אוביישן6 שלי לבחור (לא מהפורום). הוא מגביר אותו עם מגבר של JBL שנת ייצור הערך 1991 או 92 שמוצהר גם 25 וואטרמס מסכנים, אבל התוצאה פשוט מעולה ומיד בועט וטויטר לא חד (לא מעוות) כך שאל תסתכל על נתונים יבשים כמו וואטים. דוגמה נוספת זה ג'נסיס (כמובן שזה לא בר השוואה אבל עדיין..) STEREO60 מוצהר כ 30 וואט רמס ב4 אום, בתעודת לידה שלו בבדיקה עצמה המגבר מוציא כ 70 ווואט רמס ב 4 אום וTHD כמו בהצהרה אפס נקודה אפס משהו.

אני חושב שאתה צריך לנסות ולחבר ב שתי קונפיגורציות:

1. אם יש לך קרוס אקטיבי או חיצוני או ב HU אז תנה בבי אמפ.

2. אם אין לך קרוס אקטיבי אז תנסה בגישור.

• תוכן חדש...