Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי אימפרזה ומורכב עליה רדיו דיסק פיונר הדגם החדש 2007 קומפוננט קידמי ינפיניטי מגבר רוקפרד P4004 מונו בלוק לייטינג סאב פאנצ' 2 רצית לדעת איזה קומפוננט אחורי אפשר לשים בטווח 1500K עכשיו מורכב לי 6*9 אחורים של לייטינג

תודה לעוזרים

נ.ב איך המערכת?

פורסם

עצה שלי תשים את האינפיניטי מאחורה ותביא הרץ היי אנרג'י לקדימה אתה תהנה מהם יותר

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

אחי(עם אחים שלך דבר בבית, הפורום אינו צ'אט) כמה עולה הקומפוננט שלו ומה ההספק שלו?

והינפיניטי שלי זה הדגם הכי משובח 100 RMS הם עולים יותר מ2000K זה הדגם הכי חזק שלהם הם ממש טובים

אתה עדיין חושב ככה?

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=411534 זה לינק של הקומפוננט

פורסם
עצה שלי תשים את האינפיניטי מאחורה ותביא הרץ היי אנרג'י לקדימה אתה תהנה מהם יותר

אז כמו שחברי המלומד פה אמר [או שלא :wink:] , אני גם מציע לך להשים את האינפינטי אחורה , דרך אגב גם אצלי יש קומפוננט אחורי של אנפיניטי, ומקדימה אתה יכול לקנות את ההרץ הי אנרג'י או את המורק דוטק אובשיין ויהיה לך אחלה סאונד ברכב.

VW Polo 1.2 TSI

זה לא הגודל, זה הביצועים! :wink:

פורסם

כולם לאחרונה רק הרץ!!! למה מי מת? אין עוד חברות טובות? אינפיניטי זבל?

לאינפיניטי יש סטים מצויינים. לחלק מהאנשים הם טובים יותר ולחלק פחות.

לאינפיניטי יש מיד טוב. וטיווטר טיפה עצבני. חסר במיד בס. אבל עם סאב אין בעיה איתו.

*אתם ישר מספידים את הסט שלו. ועוד כאשר הסט מקבל רק 50W RMS. ואתם לא יודעים איזה סט זה.

ולפי התאור זה הקאפא פארפקט 6.1 / 5.1 שהוא סט מצויין! אחרת איזה סט עולה מעל 2000 שקל?

אז למה דבר ראשון לשנות. שיתחיל בלהוציא את המקסימום מהסט הקיים. ורק עם לא יאהב את הסאונד שיחליף.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

מאיפה באות העצות החסרות כל שחק האלו ?

הקאפה פרפקט 6.1 הוא אחד הסטים הכי טובים ששמעתי וזה השדרוג הבא שלי

לשים אותו אחורה ? להחליף להיי אנרג'י או דוטק ???

כדאי שאנשים שלא שמעו סטים לא יטעו משתמשים אחרים

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

מה הקטע של הרץ היי אנרג'י בפורום הזה ?

:)

הקאפה פרפקט אכן סט מעולה , אני הייתי מציע לך לקנות וופר של דוטק אוביזן 6 ואם יש לך אופציה , להחליף את הטוויר לMT 22.

ככה זה אצלי מאחורה והם נעמים , לא גונבים את הבמה ומאוד מדוויקים

הקאפה פרפקט יותר מתאימים לבמה קידמית , מהדוטק זה בטוח...

ואפשר להרגיע קצת עם ההיי אנרג'י , זה לא סט השנה בעולם , וגם לו יש מינוסים למרות שהסט הוא אכן מעולה .

פורסם

למה להתחיל ישר להמליץ על קומפוננטים כשיש לבחור בעיה עם המגבר??

המגבר הזה חלש מדיי, ואתה לא שומע באמת למה שהקומפוננטים שלך מסוגלים!

תתחיל מלמכור את המגבר שלך ולהביא מגבר רציני, שאיתו תגביר את הקומפוננט שלך, שלי שאר החברים פה הוא קומפוננט ברמה+, ואם אתה מתעקש להביא קומפוננט אחורי, אז שים פולס וזה יספיק לאנשים מאחורה. אנשים מתים עליו כשהוא אצלהם מקדימה..

ודרך אגב K, מסמן 1000, אם אתה כותב 1500K אז זה 1500 כפול 1000=1500000, לא נראה לי שזה התקציב שלך:D

פורסם

שורה תחתונה לעניות דעתי , רוקפורד לא מה שהייתה .

המגבר הזה גם אם מוציא את ההספק שמפורסם בנתוני יצרן (אני בספק )

הוא חלש מאוד, ולא מתאים ....

אופציה ראשונה לעבוד בבי ווירינג .

שניה , להחליף מגבר.

ב1.5K הייתי קונה את הGTO 1004 החדש , מגבר מעולה ....

מוכר את המגבר של רוקפורד , ובכסף שתשיג עליו תקנה קומפוננט לאחורה

פורסם
שורה תחתונה לעניות דעתי , רוקפורד לא מה שהייתה .

המגבר הזה גם אם מוציא את ההספק שמפורסם בנתוני יצרן (אני בספק )

הוא חלש מאוד, ולא מתאים ....

אופציה ראשונה לעבוד בבי ווירינג .

שניה , להחליף מגבר.

ב1.5K הייתי קונה את הGTO 1004 החדש , מגבר מעולה ....

מוכר את המגבר של רוקפורד , ובכסף שתשיג עליו תקנה קומפוננט לאחורה

נכון רוקפורד לא מה שהייתה ונכון המגברים שלה היום יותר עדינים ופחות אנדרטד אבל זה לא הופך את המגברים ללא איכותים או לחלשים, יחסית לסדרה הנמוכה של רוקפורד זה מספיק בהחלט! יש מגברים של חברות בעלות שם בעום האודיו לרכב שהמגברים בסדרות הנמוכות שלהם לא כאלה חזקים ולא כאלה איכותיים

בסך הכול המגבר שלו טוב מאוד אך לא מתאים לניצול הסט ולכן דרוש החלפת מגבר או לעבור לביאמפינג

ואני לא חושב שיש מגבר של GBL שיעבוד כמו מגבר של רוקפורד(גם חדש וגם ישן)

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

• תוכן חדש...