Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התייעצות לגבי ביטוח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש בבעלותי רכב ספורט חדש (בן חצי שנה) שקניתי מהחברה,

לפני חודשיים התחילו לי בעיות ברכב (שנפתרו לאחר איומים על היבואן, ביניהם גם מכתב מעורך דין שאם לא יתקנו או יחליפו את הרכב לחדש אני אתבע אותם).

הרכב יצא מחרתיים מהחברה (לאחר שהוא כבר חודשיים במוסך).

עכשיו,

אני מפחד לנהוג בו מכיוון שאם אני יעשה טוטלוס חלילה (שמתי לב שהושבתה פה קליאו ספורט לפני כמה ימים) הביטוח לא יחזיר לי את הכסף בטענה שהיו לי סכסוכים עם היבואן והרכב.

האם אני יכול לנהוג בבטחה או שמה למכור את הרכב למישהו אחר???

פורסם

דבר ראשון, תתחדש על הרכב.

דבר שני, אין שום עילה לביטוח שלא לשפות אותך בגין אובדן הרכב במקרה של תאונה, למרות אי-אילו סכסוכים שהיו לך עם היבואן.

מבחינת הביטוח, אתה יכול לנהוג בביטחה.

מצד שני, אם כלכך הרגזת את היבואן, אולי מישהו "טיפל" לך בברקסים.. ;)

סתם.. תיסע לשלום!

על איזה רכב מדובר אם אפשר לשאול?

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אתה יכול להיות רגוע לחלוטין. המבטחת לא רשאית להפחית שקל ממחיר המחירון ללא הצדקה ותקלות ברכב בעברו בוודאי שאינן מהוות הצדקה להפחתה כלשהי.

והיה באירוע תאונה ח"וח יפחיתו לך, תוכל להגיש תביעה כנגד המבטחת וכנגד היבואן. אם יש הצדקה להפחתה כלשהי הרי זה נזק שגרם היבואן/יצרן הרכב ואם לא אז המבטחת חייבת לשלם

שבת שלום

דני גורביץ

שמאי רכוש ורכב

פורסם

תתחדש (מחדש) אבל,

למה לדבר על טוטאל לוס עם רכב חדש מיבואן....

למה זה הדבר שמדאיג אותך...?

(סעו בזהירות)

כי מי שמשקיע, שוקע....

פורסם

כי אני עשיתי בעבר תאונה,

ואם לא היה לי ביטוח הייתי אוכל אותה בגדול (ובטח שמדובר ברכב של 300K).

אותי חינכו שאם אין לך כסף לביטוח אל תקנה רכב, מכיוון שאני רואה תאונות כל יום זה בלתי נמנע שאני אחשוב על זה.

• תוכן חדש...