Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני אהיה קצת יותר מקורי.

הצעתי היא להדביק את המגבים עם "סופר גלו" לכל האורך לשמשה.

אם יידבקו, יידבקו. ואם לא - לפחות יאלץ לנקות הזכוכית + החלפת המגבים.

מנסיון.

אהבתי את צורת המחשבה שלך.

משהו נחמד שאפשר לעשות הוא לקחת שרשרת ברזל רצינית ולקשור את האוטו לעמוד או למדרכה. אם הוא מנסה להוריד את זה אפשר לצלם אותו ואז הוא יקבל דו"ח על השחתת רכוש של העירייה בנוסף לדו"ח חניה.

אפשר גם לקחת דברים מגעילים ולשים לו בידית של הדלת, בננה באגזוז (תפוח אדמה קטן זה יותר יעיל וצריך לפרק את כל הצינור אם דוחפים עמוק), אפשר לזרוק ביצים, לכתוב לו משהו על צורת החניה שלו ומה הדעה שלכם על האוטו שלו, או גם מדבקות על הפנסים.

• תגובות 101
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כולכם הלכתם רחוק מדי, לוקחים אבן תוקעים לו בוונטיל, רצוי בגלגל שהכי לא נוח יהיה להחליף אותו, ולתת לבן אדם לסבול ולהחליף את הגלגל, רצוי במיוחד ביום גשום. :twisted:

ROOONEEYY

פורסם

כנראה שזה הפך למכת מדינה החסימת חניות. במקרה שחסמו חנייה של חבר, החוסם קיבל 500 ש"ח קנס ובמקרה שחסמו את אחי, השוטר היה רושם קנס אבל בשנייה האחרונה הנהג החוסם נתן את המפתחות לאחי(!) ואמר לו שיזיז לבד את הרכב!!!

בכל אופן, אם יש מישהו שרוצה לבטא את זעמו על כך שבשעת לילה מאוחרת הוא צריך להתעכב בגלל שמוק אחד, אז ניתן לפתור את הבעיה בעזרת שפיכת נוזל בלמים על הרכב החוסם ואם למחרת הרכב יהיה צבוע בגוון מתכתי :lol:

פורסם
כולכם הלכתם רחוק מדי, לוקחים אבן תוקעים לו בוונטיל, רצוי בגלגל שהכי לא נוח יהיה להחליף אותו, ולתת לבן אדם לסבול ולהחליף את הגלגל, רצוי במיוחד ביום גשום. :twisted:

תשקיע כמה שקלים בקניית מברג ונטילים, תמיד טוב שיש אחד באוטו, במיוחד אם יש לך ג'יפ ואתה נכנס לשטח.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

בקשר למדבקה שמדביקים על השמשות. לבוס שלי הדביקו אחת כזאת ומגיע לו. שעתיים לקח לי להוריד מדבקה של 20סמ' על25סמ' בלי מים חמים.. אם אני יוציא מדבקות כאלה לאלה שחוסמים לי את החנייה, במקרה שלי משאית! בתוך רחוב משולב הוא יכול להיתלונן על ונדליזם או שזה חוקי להדביק מדבקה כזאת?

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

פורסם

2 השקלים שלי אל המקרים של החסימות:

ההורים שלי גרים בשכונה של בתים משותפים, לא צמודי קרקע, יש 18 דירות במתחם, לכל אחד חניה אחת.

לנו יש חניה פנימית שלא מרבים לתפוס, אבל בכל זאת:

פעם אחת החלטתי למצוא שימוש ל"מפתח ונטילים" (כן, זה שמוציא את שסתומי האוויר) שאבא שלי נתן לי במתנה פעם, אז לבנאדם לא היה אוויר ב4 גלגלים באוטו, אמא שלי לא כ"כ הייתה מרוצה אבל אני הייתי מאוד מבסוט.

אמא שלי עבדה אז בבי"ח תה"ש, השומר שם נתן לה חבילה של מדבקות כתומות "חנית במקום אסור", פעם אחת חסמו לנו בצורה מגעילה כניסה למפרץ של 4 חניות (אחת החניות של ההורים שלי בין ה-4), ירדתי ופשוט פיצצתי לבנאדם את החלון הקדמי במדבקות, כמו שאני עולה במדרגות הביתה בעלת הרכב יצאה החוצה, היה מצחיק מאוד :)

פעם אחת קלטתי את סגן ראש המועצה חונה על 3 חניות במכה (לא שלנו), היה לי מאוד משעמם, אז החלטתי שעושים לו חביתה על הגג של האוטו, 3 ביצים התעופפו מהמרפסת, כמובן שנשארתי לחכות שהוא יחזור, בשביל לראות איך שהוא מפעיל וישרים ומורח את הכל על החלון עוד יותר :)

ועכשיו לשכן החוסם (כן לכל אחד יש או היה כזה)(נדמה לי שכבר סיפרתי על זה בפורום):

הגיע שכן חדש לשכונה, החניה הפרטית שלהם מול החניה של ההורים שלי, באותו מפרץ של 4 רכבים, היה לו 2 מכוניות, אז היה לו הרגל מגונה להגיע הביתה, בכל מיני שעות (הבנאדם צלם אירועים), הוא היה נוהג להחנות את הג'אסטי שלו "רק לכמה דקות" בצורה שחסמה לפחות 2 רכבים מתוך 4, לפעמים את כל ה-4 מכוניות.

כל השכנים העירו לו, הוא תמיד בטענה של כמה דקות, כשמצפצפים לו הוא לא טורח לצאת צריכים להגיע אליו עד הבית ספיישל שיבוא להזיז את האוטו.

אני ממש התעצבנתי על זה אז עשיתי מחקר קל, הגעתי לתוצאה: הבנאדם קם בשבת בבוקר, מביא את הרכב למפרץ, מעמיד אותו למשך שעה בערך להעמיס אופניים וציוד לטיול שבת ויוצא לדרך.

אז קמתי בשבת בבוקר אחר, הוצאתי את הרכב מהחניה וניגשתי לחניות הציבוריות מאחורה לשטוף אותו, סיימתי, ישבתי באוטו לשמוע מוזיקה וחיכיתי שהוא יבוא, הוא בא ולקח את הרכב למפרץ, 5 דקות יותר מאוחר אני הזזתי את הרכב וחסמתי אותו, כשהוא אמר לי "אני כבר יוצא" אמרתי לו "זה בסדר גם אני שניה זז אני הולך לקרוא לשכן", בעצם הלכתי ברגל לחבר טוב שגר קילומטר ממני והאוטו חוסם אותו, שחזרתי אחרי שעה ומשהו, כל השכנים היו במרפסת וזה היה נראה כמו סרט דרמה, ההורים שלי עמדו בחוץ וצחקו במקום ללכת להזיז את הרכב, מיותר לציין מאז הוא לא העז להתקרב לאיזור המפרץ הזה עם הרכב, אח"כ קניתי ממנו את הג'אסטי :)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

מה דעתכם על סעיף זה מתוך חוק המקרקעין:

שימוש בכוח נגד הסגת גבול (תיקון התשמ"א)

18. (א) המחזיק במקרקעין כדין רשאי להשתמש בכוח במידה סבירה כדי למנוע הסגת גבולו או שלילת שליטתו בהם שלא כדין. (ב) תפס אדם את המקרקעין שלא כדין רשאי המחזיק בהם כדין, תוך שלושים ימים מיום התפיסה, להשתמש בכוח במידה סבירה כדי להוציאו מהם.

חוק ה מקרקעין התשכט 1969, עמוד 1

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

לך אתה תחכה 30 יום כשמישהו תופס לך את החנייה

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

זה לא נשמע שצריך לחכות 30 יום אלא שיש לך 30 יום לטפל בו בכוח סביר.

אחרי זה כנראה החוק נותן הצעה אחרת לפעולה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

לא בדיוק - אחרי זה אתה בצרות, כי יש כל מיני חוקים שמגינים על פולשים!

ראה ערך השרשור של cocain, אם אני לא טועה.

אז מותר להשתמש בכוח במידה סבירה. יפה. לפחות סעיף אחד לטובת האזרח.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

בוא נגיד ככה:

מכיוון שכרגע במילא אני לא מחנה שם, לא רציתי לעשות לו נזק.

אבל אם הוא היה ממשיך להחנות שם כשאבא שלי היה צריך לצאת בבוקר לעבודה - בהחלט הוא היה חוטף על הראש.

לא בהכרח נזק בלתי הפיך (כי עדיין, אולי זה רכב של אחד החברים של השכנים ולא בא לי "לשרוף" שכנות טובה בגלל דבר כזה),

אבל משוה קטן שיאמר "חייך - זיינו אותך". כמו לדוגמה גריז מתחת לידיות הדלתות,

לקיחת לוחיות הרישוי, ומדבקות על השמשה הקדמית. נראה לי סביר, בהתחשב בעובדה שזו פעם ראשונה (של הרכב הזה לפחות).

עצם הידיעה מעכשיו שגם אם מישהו יחסום אותי - לי לא תהיה חנייה, למרות שיש לי פאקינג 2 חניות (!!!) - מעצבנת אותי.

עצם העובדה שהשוטר לא יכול לעשות כלום - מרתיחה אותי.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
בקשר למדבקה שמדביקים על השמשות. לבוס שלי הדביקו אחת כזאת ומגיע לו. שעתיים לקח לי להוריד מדבקה של 20סמ' על25סמ' בלי מים חמים.. אם אני יוציא מדבקות כאלה לאלה שחוסמים לי את החנייה, במקרה שלי משאית! בתוך רחוב משולב הוא יכול להיתלונן על ונדליזם או שזה חוקי להדביק מדבקה כזאת?

מה ונדליזם?? אני לא ראיתי מי הדביק.

• תוכן חדש...