Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[שאלה] סוגי ביטוח לסופ''שים

LantraGLS
שימו לב! השרשור הזה בן 6095 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום חברים.

המצב שלי הוא כזה:

יש לי יונדאי לנטרה 95 שהמחירון שלה 13 נכון לנובמבר, החודש לא בדקתי.

אני מתגייס עוד שבועיים והיציאות שלי יהיו בטח חמשושים, אני לא רואה את עצמי מסתדר בלי אוטו וחשבתי להשאיר אותו ופעם שמעתי ממישהו על אפשרות של ביטוח על ידי SMS.

זאת אומרת שרק כשאני מתכוון לנהוג אני שולח SMS למספר כלשהו מקבל בחזרה SMS אישור ואני יכול לנהוג עד שאני שולח שוב SMS לביטול.

למה אני אומר את זה? כי כידוע אני יהיה חייל מרושש והחשבון בנק שלי כרגע שואף לאפס, ה12000 אלף שקל האלה שאני ימכור את האוטו לא ממש יעזרו לי , הביטוח יוצא בערך 400 שקל לחודש וכל יום שהאוטו צובר אבק מתחת לבית זה כסף.

בקיצור הביטוח הבעיה היחידה.

עכשיו השאלה היא האם מישהו שמע על זה אי פעם? האם קיים דבר כזה ? ואם כן אז באילו חברות , איפה לחפש ומה סדר העלויות?

ניסיתי לחפש ולא מצאתי שום דבר כזה.

תודה מראש לעוזרים

ושנה חדשה שמחה.

206 XS

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה שאתה מתאר אפשרי רק לביטוח מקיף, וגם זה בחלק קטן מהחברות.

ביטוח חובה וצד ג' אי אפשר לעשות לימים ספציפיים בשבוע.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לביטוח לפי שעות קוראים "הפניקס צעיר".

זה עולה בערך ~ 1500 ש"ח ל 60 שעות, כאשר אתה שולח SMS

כשאתה מתחיל לנהוג ושולח עוד אחד כשסיימת.

ניתן לעשות את הביטוח הזה כל עוד הרכב מבוטח בביטוח מקיף באותה חברה.

וזה רק המקיף , חובה צריך להיות לך רגיל לנהג צעיר.

וכמו שאתה אומר לרכב של 13.000 ש"ח לא נראה לי שלזה התכוונת.

WHEN YOU HAVE TO SHOOT, SHOOT DON'T TALK

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן, אני בטוח.

מה גם שלפי חוק חייב להיות ביטוח חובה לרכב בכל רגע נתון, גם אם הוא בחנייה המקורה והפרטית שלך.

אני לא רוצה להכנס לך לכיס, אבל עם משכורת צבאית בלתי אפשרי להחזיק רכב. הכי טוב אם תמצא קרוב משפחה או חבר שיסכים לחלוק איתך את הרכב וכמובן את ההוצאות עליו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הרכב צד ג' כמובן,

זה לא שהיש לי רק משכורת צבאית אבל פשוט חבל לי שזה סתם כסף, אח שלי משתמש באוטו גם מדי פעם אך הבעיה שגם הוא חייל.

תודה חבר'ה נראה כבר מה עושים תודה רבה לכם על העזרה ;) .

206 XS

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן, אני בטוח.

מה גם שלפי חוק חייב להיות ביטוח חובה לרכב בכל רגע נתון, גם אם הוא בחנייה המקורה והפרטית שלך.

אני לא רוצה להכנס לך לכיס, אבל עם משכורת צבאית בלתי אפשרי להחזיק רכב. הכי טוב אם תמצא קרוב משפחה או חבר שיסכים לחלוק איתך את הרכב וכמובן את ההוצאות עליו.

לא נכון!! אפשרי (מניסיון על משכורת של 350), למעט עלויות הדלק. אני מימנתי את הדלק מעבודות מזדמנות. אפשר להתחלק עם חברים ביציאות ולבקש כמה גרושים מההורים פה ושם. בכל אופן - אם הרכב חשוב לך ואתה אוהב אותו - אל תמכור רק כי אין כסף לדלק. חכה ותראה - אולי תסתדר עם מימון הדלק.

אני מעריך שאתה ברמה א+, לא? אם יש לך משכורת של 700 אפשר ועוד איך! (כולל הדלק)

וקח כלל לחיים: אל תיתן לאנשים לייאש אותך (אני לא מדבר על צביקה-פיק שלנו [שדווקא ניסה להיות מציאותי] אלא בכללי (אצלי - כל הפעמים שניסו לייאש אותי במשפחה, נניח)). כל חישוב תעשה בעצמך ותנסה!

אביעד

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אביעד, אפילו אתה כתבת שלא הצלחת להחזיק את הרכב רק מהמשכורת הצבאית וקיבלת עזרה מההורים ומהכנסה צדדית.

אני לא אומר שאי אפשר להחזיק רכב בתקופת הצבא בהוצאה מינימלית. אני מכיר כמה וכמה אנשים שהחזיקו רכבים בזמן הצבא עם מינימום הוצאות ומינימום עזרה מסביב, אבל עדיין עזרה צריך.

ביטוח חובה עולה 2000 ש"ח לשנה. צד ג' עולה 800 ש"ח לשנה. טסט עוד 800 ש"ח. בסך הכל 3600 ש"ח לשנה לפני שבכלל הנעת את הרכב. כבר 10 חודשים של משכורת ג'ובניק הלכו לך על הרכב, בלי שנשאר כסף לבפלה או תפוזים בשק"ם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

במקרה שלי זה במבה וקולה לימון

;-) ופלה ותפוזים זה משעמם

אני יוצא נמק' הנחה שלא מדובר כאן על איזה נחנח (ככה כותבים?) שלא יודע להסתדר בכלל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בסך הכל 3600 ש"ח לשנה לפני שבכלל הנעת את הרכב.

כבר 10 חודשים של משכורת ג'ובניק הלכו לך על הרכב, בלי שנשאר כסף לבפלה או תפוזים בשק"ם.

תעשה מה שאני הייתי עושה - נכנס לשק"ם הצבאי ושואל אם יש הנחה לחיילים... :lol:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני יודע שיש ביטוח הפוך זאת אומרת ביטוח לכל השבוע לא כולל סופ"שים זה ביטוח למגזר הדתי והוא מוזיל את הביטוח משמעותית כי יש יותר תאונות בסופ"שים

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אביעד אני בדיוק כמוך אני תמיד עושה חישובים לבד והולך בדרך שלי למרות כל הדעות מסביב.

תמיד נסתדר איכשהו, אני לא בטוח לגבי המשכורת אבל כמו שצביקה פיק אמר קרוב ל4K לפני שבכלל התקרבת לאוטו.

בנוסף אני מעשן שזה לוקח את כל המשכורת הצבאית :(.

ולגבי הביטוח לשומרי שבת אותו אני מכיר אבל זה לא ממש עוזר לי :p .

נראה כבר מה עושים כשאני יתקבע שם , שוב תודה על עזרה ותהיו בריאים.

206 XS

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 6095 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...