Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סובארו B3 2500 סמ"ק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6754 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כרגע נמצא בארה"ב ויש לי פה את הרכב הנ"ל . יש לו 170 כ"ס וכל האיסזור של B3 RXI שיש בארץ וגם 2 אגזוזים כמו ב-B4

אני חייב להגיד שהאוטו הזה ממש יציב ועם אחיזה גבוהה אבל הוא לא זיז בכלל אלא אם כן מתפעלים את הטיפטרוניק והוא גם לא נותן לך לשלוט על המנוע עד קצה גבול היכולת.

צריכת הדלק שממוצעת שלו היא 10.5 ק"מ לליטר משולב. בעיר הוא אוכל לי בערך 1 ל-8.

ודרך אגב זה גרסת סדאן ולא 5 דלתות . יש גם 5 דלתות באותו מפרט (חבר שלי קיבל אחת כזאת).

האוטו נוח מאד ומרווח מאד מאחורה , איכות החומרים מעולה ובידוד הרעשים מצויין.

מעניין מתי יביאו לארץ את הגירסה הזאת ולאו דוקא עם המנוע הזה אלה 2000 סמ"ק אבל סדאן. הואטו ממש גדול ומרווח .

ד"א התא מטען לא ממש גדול כמו במתחרות למרות שזה סדאן.

בברכה

חגי

פורסם

תהנה מהרכב..

אתה יכול לשים תמונה של הרכב? עוד לא יצאה לי לראות תמונה של B3 סאדן.

ולא הבנתי איך זה שהB3 מחליפה את האימפרזה ואין גרסאת סאדן...

פורסם

ב EBAY אפשר לראות בברור את כל הגרסאות מבפנים ומבחוץ, כל כמה ימים מתחלפות שם מודעות מכירה של דגמי 2008.

הרכבים האלה הופיעו למכירה באתר הזה עוד לפני ההשקה שלה בארץ.

WRX סדאן:

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/2008-Subaru-Impreza-WRX-w-NAV_W0QQitemZ320199209577QQihZ011QQcategoryZ31868QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

ל 5 דלתות כבר דאגו לעשות גרסא מטורפת עם 500 כוחות סוס:

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/2008-Subaru-WRX-Magazine-Car-500HP-STI-EVO-Killer_W0QQitemZ320198294308QQihZ011QQcategoryZ31868QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

למיטב ידיעתי הסדאן זהה במפרטה להאצ'בק מבחינת פנים (איכות ומרווח), כך שמוזר לי שאתה טוען שהיא איכותית במיוחד או מרווחת באופן מרשים. ה-B3 האצ'בק לא מרווחת באופן יוצא דופן וגם לא מרשימה בחומריה.

לקודמי - מה לא הגיוני בהפסקת המכירה של האימפרזה? מדובר ברכב מיושן שהיה צריך להיות מוחלף מזמן. רק בגלל הבגאז'? תעשה לי טובה...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

למיטב ידעתי גרסת הסדאן ל-b3 מיוצרת בינתיים רק בארה"ב, ויכול להיות שבזמן הקרוב סובארו העולמית תקבל אישור לתמכר אותה גם באירופה (היא צריכה לקבל אישור אירופאי) ואז היא תגיע גם אלינו.

פורסם

ת'אמת שסובארו הפתיעה אותי, הסדאן נראית לא רע בכלל.

ולגבי איכות החומרים ב-B3. הם טובים יותר מהאימפרזה כמובן, אבל עדיין לא ברמה גבוהה ביחס למשפחתית. ואני מדבר עם האבזור הכי גבוה שמגיע בארץ, אין לי מושג מה הגיע לארה"ב..

172

פורסם

לא יודע מה איתכם, אבל היום הB3 ממש הפתיעה אותי.

ראיתי את גרסאת ה2.0 המאובזרת עם ידיות דלתות צבועות בצבע הרכב וממש אהבתי, במיוחד שהיא הייתה בצבע זהב.

והמסך המרשים שמבצבץ מהחושך גם תרם להופעה.

לפי דעתי חבילה די משתלמת לחובב נהיגה (2 ליטר, והנעה כפולה במחיר טוב)

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

תאמת האיכות חומרים לא הכי טובה בעולם אבל יותר טובה בהרבה מזאת של המאזדה 3 שגם עליה אני נוהג פה.

חוץ מזה סוף סוף סובארו ייצרו רכב עם מסגרות לדלתות . כשסוגרים את הדלת ב-B3 יש רעש יפה כזה ובפנים ממש ממש שקט. האוטו ממש מפריד אותך מהחוץ. גם בנסיעה כמעט ולא שומעים את הכביש \לא לדבר על זה שלא שומעים אפילו טיפת רעש רוח.

הרכב נחמד וכרגע הממוצע של הדלק במחשב עומד על 1 ל-10.5 ק"מ למשך 2100 מיילים.

בדקתי ממוצע גם בעיר למשך 30 מייל ויצא לי 1 ל-8. לא רע למנוע 2500 עם הנעה כפולה.

תחשבו על זה.. דרך אגב אני ממש אהבתי את העיצוב של האוטו במיוחד את החזית .

• תוכן חדש...