Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתנ"א - פחדנים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב שישי, מתקרבים לחצות, אני בדרך עם החברה הביתה, וכמובן שאני צריך או לעשות סיבוב של יותר מידי קילומטרים דרך עכו ונהריה בשביל להגיע הביתה, או לחתוך דרך הכפרים של ה"בני דודים". כמובן שאני נוסע דרך ה"בני דודים", אני נוסע שם כבר שנתיים ויודע לנהוג שם כמו "אחד משלהם".

אני כבר רגיל לעבירות התנועה החמורות שלהם, ותמיד הייתי אומר לעצמי "אוך למה איך פה ניידת עכשיו". אלא מה, אתמול קיבלתי את מבוקשי.

בכניסה לכפר נסעה לפניי ניידת מתנ"א, סובארו B4 חדשה וזריזה עם נהג שגם כן היה טייס לא קטן. בערך באמצע הכפר, פתאום מגיחה BMW סדרה 3 שנתון 80 וקצת (מיותר לציין מפוצצת בספויילרים וחצאיות מכוערות למיניהן) מאחת החניות של איזו מסעדה, חוסמת את הנתיב של הניידת, עושה פרסה במקום אסור, ולקינוח על אי תנועה.

הניידת בתגובה? מאיטה, נותנת ל BMW לסיים את הפרסה המסוכנת שלה (שעל הדרך אילצה מישהו בנתיב שאליו היא נכנסה להאט בצורה קיצונית), וממשיכה לסוע.

אין לי הרבה מה להגיד, אני בטוח שהבנתם את המסר שלי.... מתנ"א לא צריכים משקיפים, הם צריכים זוג Cojones חדש לכל שוטר. בושה וחרפה שגם כשה"בני דודים" עושים עבירות מול הפנים שלהם, אין להם את האומץ לעצור אותם. אחרי זה שואלים למה אף אחד לא לוקח את המשטרה פה ברצינות.... :roll:

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

הוא יעשה מה שבא לו ואיך וכמה שבא לו,

כי לא יעשו לו כלום,

יקנסו אותו? לא ישלם

ישללו לו רישיון? ינהג בלי רישיון

יתפס בלי רישיון? ישלל לעוד זמן ועדיין ינהג בלי רישיון

יתפס עוד פעם? יקבל קנס כספי

יתפס עוד פעם? יקבל 30 ימי מאסר[פחחח]

יהרוג משפחה שלמה? יישב בכלא שנתיים על כל איש שהרג.

כשאני חושב על זה,

מתנקש צריך לעשות הסבת מקצוע,

עדיף שייכנס בו עם האוטו מאשר שיירה בו.

וכל זה כמובן בלי עורך דין,

כי אם היה עורך דין, הנאשם הוא אדם קשה יום שחיי על פת לחם וחייב את הרכב לפרנסתו, כמו כן, הוא מפרנס 40 ילדים ואשתו חולת סרטן.

----

פורסם

אני לא מתפלא כבר משום דבר שה"בני דודים" עושים, אבל המשטרה... עוד איך שהוא, קצת, אי שם, היו לי ציפיות מהם. ולו הכי קטנות שבעולם. פשוט בושה.

פורסם

באזור מגורי (פרוור מבוסס של ירושלים) שומעים בלילות את התפרצויות השמחה הספונטניות של החבר'ה האלה שיורים באוויר בחתונות.

הילד הקטן שלי (בן 7) כבר יודע שאין משטרה במדינה, כי אם הייתה כזו, אז שימוש כזה בוטה ובלתי חוקי בנשק לא היה יכול להתרחש.

אחד השכנים עוד ניסה לקבל את עזרת המשטרה. תשובתם הייתה "מה אתה רוצה שנסכן את השוטרים כדי שלך יהיה שקט?"...

הגיע הזמן שהגאונים שבמשטרה יבינו שההתדרדרות בבטחון האישי מקורה בעבירות ה"קטנות" שלא אוכפים ושהופכות להיות עבירות גדולות, שאבדן הכבוד לשוטר, כל אלה מביאים עלינו ועליהם את המצב הזה.

אני עוד זוכר תוכנית טלוויזיה שבה ראיינו איזה עבריין כבד בדימוס. שאלו אותו מה ההבדל בין התקופה שלו לתקופתינו והוא ענה: "כשאני הייתי עבריין, איך שהיינו רואים שוטר אז היינו עוברים למדרכה השנייה. היום, השוטר עובר למדרכה השנייה"...

פורסם

ואח"כ מתפלאים למה האלימות במגזר הערבי שוברת שיאים, תאונות הדרכים אינן ברות תקנה ותרבות הנהיגה נמצאת בקנטים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כמה שאתה צודק,המשטרה נטפלת לאנשים חלשים,במקום לתפוס את האנשים על קטנות,שיתחילו לעבוד באמת ולתפוס עברייני תנועה אמיתיים,גם ברמלוד המערב הפרוע קיים,שלט עצור הוא בגדר המלצה בלבד,

רק חבל שפותח השרשור לא לקח את מ"ס הניידת כדי להגיש תלונה במטה הארצי,

פורסם

חשבתי על לקחת את מספר הניידת, אבל תיארתי לעצמי שכמו שהם "אוכפים" חוקי תנועה, ככה הם "יאכפו" את החוק על השוטרים של עצמם. זה יהיה בזבוז של נייר, אוויר וכסף לטלפון.

פורסם

גם אם המשטרה הייתה היא לא הייתה עושה כלום.

כדי לטפל ב"בני דודים" צריך צבא שלם וכוח חזק מאוד.

מתנ"א פחדנים כי הם יודעים שה"בני דודים" יקרעו להם את הת*ת.

Kia Sportage, 2014 

פורסם
ואח"כ מתפלאים למה האלימות במגזר הערבי שוברת שיאים, תאונות הדרכים אינן ברות תקנה ותרבות הנהיגה נמצאת בקנטים.

אפשר הסבר איך זה קשורה האלימות במגזר הערבי לאימפוטנטיות של מתנ"א?

GOT סחוג?

פורסם

לא רק של מתנ"א, של כל המשטרה.

אם על הכביש נותנים להם לנהוג איך שבא להם, ולהחזיק מספיק אמל"ח לא חוקי בשביל לפלוש למדינה קטנה באפריקה, וגם להשתמש בו מתי שבא להם ב"שמחות" (כולה נבחר ראש מועצה, בשביל זה חוגגים כל הלילה עם זיקוקים שעושים יותר רעש משיהב 3?!?!?!), איזה מסר זה מעביר להם? שהם מעל החוק, והם יכולים לעשות מה שבא להם. משהו לא טוב להם? משתמשים בכוח. גם ככה לא יעשו להם כלום.

פורסם
אחד השכנים עוד ניסה לקבל את עזרת המשטרה. תשובתם הייתה "מה אתה רוצה שנסכן את השוטרים כדי שלך יהיה שקט?"...

באותו רגע אתה צריך לשאול "סליחה אם מי אני מדבר?".

תוך שתי דקות היו שם שוטרים ואם היו עונים לך היית שולח מכתב תלונה, כי אלו שוטרים וזו העבודה שלהם.

פורסם

או להגיד ש"לא חשוב, אני הולך לירות בהם" ולנתק.

תוך 3 דקות יהיו שם 15 ניידות וצוות ימ"מ.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

למה יש לשוטרים נשק? (לצורך העניין יריחו ארוך) כדי שיוכלו להשתלט על מפגע כזה! פשוט לירות לו בגלגל! אבל מה? המשטרה שמה לעצמה טריזים בגלגלים! המשטרה נותנת למחוקק חוקים שיעביר: שכל מי שיורה "שלא לצורך", ישלל ממנו רשיון הנשק, הוא ישב במעצר עד לבירור העניין מול שופט מעצרים.

כזכור לכם מקרה של יהודי בעיר העתיקה, שהותקף ונדקר, ירה שלושה כדורים באויר, הוא פונה לבי"ח, ומיד אחרי כן הוא הלך להארכת מעצר עד למשפט!

כזה יבש החוק בנוגע לכלי יריה בארץ שלנו, עד ששוטר צריך לפחד מאזרח, שלאזרח אין נשק, ולא לעשות כלום בנוגע לעבירה שהוא מבצע, ולא אמרתי שלכל אדם שעושה משהו לא במקום, השוטר צריך פשוט להאכיל אותו בכדור. לא. רק למי שיש סכנה הן לשוטר, ויותר חשוב, לסובבים אותו ואת מבצע המפגע.

איך אומר הביטוי ביידיש (כן, הספקתי ללמוד) א גרויסע מציעס! ממש! גם אם הוא היה יהודי כשר למהדרין מן המהדרין - השוטר לא היה עושה כלום. למה? כי הוא פחדן, שמ*ק, וחסר חוט שדרה, והגרוע מכל - חסר ביצים!

המשטרה שלנו בארץ מעוקרת ומסורסת מהיסוד! למשטרה שלנו יש מדינה. לא למדינה יש משטרה. תראו מה הולך עם כל העבריינים שיש לנו בארץ! שוטרים, הם עבריינים בעצמם!

איכס! אני פשוט נגעל כל יום מחדש ממה שקורה לנו בארץ! ואני מאמין שאם היתה האפשרות, הייתי בורח עם עוד 3/4 מדינה יחד!

אין מה להתפלא ש"בני הדודים" עושים מה שבא להם! גם ליהודים לא חסר!

אבל - ראשי המדינה הם ראש כל מרה. במקום לשנות, למחוק, להרוס תקנות ישנות, מימי המנדט, הם רק מוסיפים ומוסיפים. איך אומר הפתגם: "כל המוסיף - גורע". רוצים להכניס את היופי האמריקאי? אל תכניסו אותו רק בכסף, תכניסו אותו גם בכל הדברים!

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

אצלנו בסביבה של יפו אותו הדבר, עשים מה שבא להם עוקפים, עוצרים בלי קשר, נוסעים על מדרכות, חונים על הכבישים, ניידת רואה את זה רק רואה שהנהג ערבי ולא חושבת אפילו לעצור אותו.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

ג'וקר חמוד אל תנסה לקטלג אותי ואל תהיה דובר של אחרים , השאלה לא הופנתה אליך ולא ביקשתי ממך פרשנות.

התגובה שלך רק מראה שהשרשור הזה הוא לא באמת על מתנ"א , איך בדיוק הכנסת לכאן את "הבוגדים ממרץ" ?

GOT סחוג?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...