Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיית מדחס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6774 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

המדחס שלי באוטו לא מגיב ....

אני מפעיל מזגן והמדחס לא נכנס לפעולה....

אין את הרעש ה"פסססס" הזה שהוא נכנס לפעולה...

מה יכולה להיות הבעיה?

לציין שהחימום עובד מצויין

תודה

פורסם

חסר גז, או בעייה כללית במיזוג.

יש רכבים שמנטרלים את כניסת המדחס לפעולה אם יש תקלה כלשהי (כגון חוסר גז).

עם זאת , ייתכן שזו בעיה אחרת. בכל מקרה, כנס למזגנית, וייתן לך אבחנה מהירה.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

נתחיל בזה זהרעש שאמור להשמע כאשר המדחס נכנ סלפעולה הוא לא "פסססס" אלא קליק. הרעש שאתה מתאר הוא הגז עצמו שזורם במערכת.

האם נשמע קליק כאשר אתה מפעיל את המזגן?

תדווח ונמשיך משם.

פורסם
כבודו, רשום באיזה רכב בדיוק מדובר.

אביב מדובר בפולו קלסיק 97 בנזין.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=163926

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

טוב . לפי זה שהמדחס עושה בעיות כבר חצי שנה כנראה הגיע זמן להחליפו.

מחיר של מדחס משומש (מפירוקיות ) בסביבות 1000- 1200 ש"ח.

להתקין רק במוסך שמתמחה במזגנים. (קיימים כמה סוגי מדחס בפולו עם חיבורים שונים כך שלא מומלץ ללכת לפירוקיות לבד)

נותנים אחריות של 4 חודשים למדחס משומש. צריך סבלנות כי לא פשוט למצוא אחד כזה שיעבוד -מניסיון אישי 3 מדחסים שהביאו לי לא היו תקינים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

המדחס שלי משופץ וזה לא המדחס מלפני חצי שנה.......הוא היה מקרר מצויין לאחר ההחלפה הוא גם מחמם מצויין פשוט בקירור אין רעש שהמדחס נכנס לפעולה בכלל......פולו קלאסיק 97 בנזין

פורסם

אין שום קשר בין חימום באוטו למדחס או למזגן.

לא קיבלת אחריות על מדחס משופץ לפני חצי שנה?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...