Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סאב של חברת ULTIMATE,דגם TITANIUM.

מכיוון שלא מצאתי מידות יצרן לתיבה בשבילו,החלטתי לישלוח אימייל לחברה ולישאול אותם אם יש להם אולי את המידות או לפחות המלצות.הם לא ענו לי:roll:,ולכן החלטתי ליבנות תיבה לבד.

הסאב היה בתיבה פתוחה שהתפרקה לגמרי,והמידות שלה היו:

http://img88.imageshack.us/img88/6789/15c6e46188uq3.jpg

בתיבה הזאת אהבתי מאוד את הצליל,האים אפשר לבנות תיבה יותר מתאימה?דרך אגב התיבה הזאת הייתה פתוחה.

אני לא מבין גדול בתיבות אבל ממה שהבנתי בתיבה סגורה האיכות תהיה יותר טובה,צליל יותר מדוייק וכו,וזה מה שאני מעדיף.

דרך אגב הסאב הוא 12 אינצ",אשמח לישמוע הצעות לתיבה,פתוחה או סגורה,מידות,נפח,עובי ה-MDF.

מה שהכי טוב תציעו,הבנתי שכמה שיותר עבה ה-MDF ככה יותר יקר,אין לי בעיה עם זה,חומר הוא לא בעיה,וחשוב מאוד שהתיבה לא תהיה רחבה מאוד,מקסימום כמה סנטימטר יותר מהתיבה הקודמת.

תמונה של הסאב:

http://img219.imageshack.us/img219/3292/07122007001ga9.jpg

תודה מראש.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

אם אתה מחפש יותר דיוק ואיכות כולם יגידו לך ללכת על תיבה אטומה,אם אהבת את הצליל של התיבה הקודמת למה להחליף תיבנה את אותה התיבה מ-MDF

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

לא יכול להיות התחתית בתמונה מצד ימים היא 39 ואילו עומק התיבה בצד שמאל 29.

בכל אופן, איזה קוטר ואורך פורט היה ?

תוכל לתת דגם מדוייק של הסאב (מה שרשום על המגנט שלו מאחור)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

מצטער בטח טעות בסירטוט.

אורך וקוטר פורט אני כבר לא יכול למדוד כי התיבה בפח אבל אני ינסה לברר כי התיבה עברה כמה ידיים.

זה הדגם המדוייק של הסאב,ULTIMATE TITANIUM.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

אם אהבת את הסאונד של התיבה הפתוחה , לא יותר פשוט לקנות תיבה מוכנה ?

יש לך בפומפה תיבה עם פחות או יותר אותם מידות כמו שהיה לך .

Ларик Сурапов

פורסם

למה ליקנות אם אפשר להכין לבד?יש לי חומרים והכול,אני לא מאמין שהתיבה בפומפה עשוייה ממקסימום חומרים איכותיים.

פשוט לא שמעתי את הסאב בתיבה אחרת אז אני לא יודע להשוות,חשבתי אולי אתם תוכלו לייעץ לי.

• תוכן חדש...