Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קילומטראז' בחו"ל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6751 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אזהרה:זוהי אינה שאלה של שביתה,זוהי שאלה של אחד שלא מצליח להירדם וליפני צבא.

בחו"ל, נגיד ארצות הברית,האם הקילומטראז' הממוצע לשנה לא הרבה הרבה יותר גדול(שלנו זה בסביבות ה20 אלף ק"מ בממוצע)?תהיתי,סתם ככה ב4וחצי כמעט בלילה.

פשוט יש הרבה יותר מרחב שם ואנשים נוסעים לטיולים ממש ארוכים.

תודה ומצטער על השאלה!

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry:

עכשיו בתאכלס נוסע על גולף 1.6 2009

פורסם

האמת שגם אני שאלתי את עצמי את השאלה הזו פעם. והגעתי למסקנה שכניראה את הנסיעות הקצרות בתוך העיר הם עושים עם הרכב הפקטי שלהם. ונסיעות רחוקות יותר, נגיד לערים, ארצות אחרות הם עושים עם התחבורה הציבורית. שם זה אפשרי כי הנהגי מוניות לא יקדחו לך במוח, הרכבת לא תרצח אותך נפשית (במהלך שירותך הצבאי תתקל בתופעה רבות).

פורסם

לא מדוייק. לפי Heines הממוצע השנתי באירופי הוא דווקא בסביבות 30 אלף.

גם הטענה על שימוש בתחבורה ציבורית לנסיעות בין ערים לא מדוייקת: כן משתמשמים ברכבות ומטוסים לתחבורה בין-עירונית, אבל הרב כאשר מדובר בנסיעות עסקים. דווקא לצרכי נופש משתמשים ברכבים פרטיים.

בתוך הערים הרב מעדיפים תחבורה ציבורית, וזאת בגלל מחירי חניה גבוהים ברב הערים. מי שטוען ש-25 ש"ח/שעה לחנייה בת"א זה יקר, לא ניסה לחנות במרכז לונדון או לוקסמבורג.

Spirit In The Dark

פורסם

אני דווקא חניתי במרכז לוקסמבורג, לא זכור לי מחיר יקר במיוחד (2 יורו לשעה אם אני זוכר נכון).

בכל מקרה, באירופה הנסועה השנתית גדולה בהרבה.

בין היתר כי הם נוהגים להעמיס את המשפחה על האוטו ולנסוע לטייל בקצה השני של הארץ או בכלל במדינות אחרות - דבר שמסביר את חיבתם הגדולה לסטיישנים וSUV גדולי-תא-מטען.

לפני כחצי שנה הייתי בגרמניה בקורס שחלק מהמשתתפים בו הגיעו ממדינות זרות בנהיגה. זה כלל משתתפים מספרד ואנגליה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

הנסועה גדולה בהרבה. למשל, יש לי דודים (2 משפחות) שגרים בפרברים של טורונטו, זמן הגעה ממוצע, מהבית לעבודה - שעה או יותר. זה בד"כ דורש רכב + תחבורה ציבורית ביחד ! פשוט המרחק שהם עושים רק כדי להגיע לעיר זה המרחק שאנשים פה בארץ עושים כשהם "עובדים ממש רחוק מהבית". הכל בקנה מידה שונה.

אני מאמין שזו גם אחת הסיבות לכך שמכוניות באיכות "ירודה" מאוד לא נפוצות שם, אתה לא תמצא לך שם כל מיני ג'אסטי מתפרקות... פשוט כי זה לא נוח לכסות כאלה מרחקים כל יום, בתנאי מזג אויר קשים במיוחד בחורף, בפקקים אינסופיים, בכבישים מהירים (באמת), בטרנטה....

Chevrolet Sonic RS 2014, 1.4T

פורסם

פה בהונג קונג הממוצע נע על כ-6000 עד 7000 ק"מ לשנה,מכיוון שהגודל הגיאוגרפי של הונג קונג מאוד קטן,ורוב הרכבים פה משמשים כרכבי פנאי\סופ"ש.

נתון מעניין הוא שדווקא רכבי יוקרה כמו מרצדס S קלאס וכדומה לעיתים מגיעים לקילומטרז' גבוה,מכיוון שבעליהם לרוב אנשי עסקים שמוציאים לרכב אישור נסיעה מיוחד בסין,וכך הם בעצם יוצאים עם הרכב מהונג קונג לסין (עלות האישור הזה כמליון שקל לשנה).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

כמובן שכמות הנסועה תלויה ביחס ישיר לגודל המדינה ואופציות הנסיעה בקרבתה (כמו אי שלא קרוב לכלום, מדינה מוקפת אויבים או גבולות פתוחים כמו באירופה).

בקשר לאישור נסיעה בסין - לא מתשלם יותר לקנות S CLASS נוספת ולהחזיק אותה בסין? :roll:

פורסם

גם אנשים שמיליון שקל לא מדגדג להם, לא אוהבים להרגיש פראיירים גם ב100 וב1000 שקל - קל וחומר במליון שקל.

השאלה היא האם הוצאת המליון שקל הללו נותנים ערך מוסף או לא?

פורסם

לא נותנים ערך מוסף מעבר לזה שהם זורקים את זה להוצאות חברה.

אגב,עוד משהו מעניין הוא שפה בהונג קונג,רכב חדש עובר טסט בפעם הראשונה רק 7 שנים לאחר שייצא חדש מהחברה, כלומר רק אחרי 7 שנים אתה ניגש לעשות טסט בפעם הראשונה (בארץ אם אני לא טועה לאחר שנתיים).

ודבר מעניין נוסף,רשיון לרכב ניתן לרכוש גם לתקופות קצרות של חודשיים,דבר שמעולה לאנשים שיודעים שהם יהיו מחוץ להונג קונג במשך תקופה ארוכה ללא שימוש ברכב.

את הטסט הם עושים כרגיל,אבל את אגרת הרישוי הם בוחרים אם לחדש לשנה שלמה או רק לכמה חודשים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...