Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

205 GTI 1600

redman
השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר 4 שנים והרבה רגעים כייף ולשכב מתחת לאוטו כדי לסדר עוד משהו ,

בעקבות העבודה החדשה שלי ונסיעות ללימודים בשעות הפקקים

אני נאלץ למכור את האוטו (עם הרבה רגשות מעורבים ).

האוטו הוא שנת 91 נפח 1600 ללא קומבינות כל בורג במקום המקורי

מהיום הראשון של האוטו הוא טופל ללא התחשבות במחיר החלקים ,כולם מקוריים (עדות לכך הקלסר מלא קבלות מזאן )

שמן חצי סנטטי של ESSO 10 -40 נוזל קירור של פרסטון ודלק 98

בחודשים האחרונים הותקנו שני בולמים קדמיים בלייכשטיין רדיאטור אלומיניום של 205 GTI חדש והוחלפו צינורות מים ושמן כך שלמעט 2 צינורות כל הצינורות גומי באוטו חדשים ומקוריים

לאוטו מורכב סט צינורות בלימה שזורים של ספרקו ,סטרט עליון של OMP גוז בולמים של קוני מאחורה מסרק הגה חדש (לא משופץ ,אלא חדש מזאן של GTI ) סט ציריות חדשות סטרטר חדש של בוש

האוטו עבר צבע ברמה שמחיר לא היה חלק במשוואה אלא איכות ללא פשרות ,

האוטו תמיד עם מכוסה ללא קשר למזג אויר או שעות היום

המחיר שאני דורש הוא 18 אלף אז אין טעם לכל אלא שיש להם 10 אלף ונהגים חדשים להתקשר

57773788qy2.jpg

טלפון 0545863500

חיה בסכנת הכחדה 205 GTI

פורסם

נעשה היום טיפול של החלפת שמן מנוע ופלגים (8.12 ) ובאותה הזדמנות צילמתי את תא המנוע

08122007037rn2.th.jpg

חיה בסכנת הכחדה 205 GTI

• תוכן חדש...