Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

היום התחדשתי במונו-בלוק של חברת CLIF DESIGNES

דגם המונובלוק הוא CD 1.1 LE

קצת פרטים על המונו:

275RMS ב4 אום

450RMS ב2 אום

עכשיו אני רוצה להתאים סאב למגבר,רצוי שמגבר ינצל כמה שיותר מהסאב.

כרגע לא הוגדר תקציב, תציאו.

אני רוצה סאב שיתן יותר דיוק מאשר עוצמה, SQ אם אני לא טועה.

תודה ולילה טוב

פורסם

אני הייתי מנסה גם סאבים של הרץ , לתקציב נמוך סדרת אנרג'י , לתקציב יותר גבוהה היי אנרג'י , גם JL עובד יפה מאוד אם כי אני אישית אוהב את הזריזות של ההרץ.

פורסם

לדעתי סאב מצויין שעולה נורמלי הוא IDQ של אימיג דנמיקס סאב SQ מעולה שגם לא תופס הרבה מקום בבאגז (17 ליטר תיבה ל10 אינץ)

פורסם

כולם תמיד משווים נתוני הספק, כששוכחים שיש גם את נתון הנצילות :(

דרייבר 200 אראמאס איכותי עם נצילות גבוהה יכול לתת תוצאה יותר טובה מדרייבר בעל הספק גבוה יותר אבל עם נצילות של קופסת גפרורים

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
כולם תמיד משווים נתוני הספק, כששוכחים שיש גם את נתון הנצילות :(

דרייבר 200 אראמאס איכותי עם נצילות גבוהה יכול לתת תוצאה יותר טובה מדרייבר בעל הספק גבוה יותר אבל עם נצילות של קופסת גפרורים

נצילות של המגבר : 90DB , לא כ"כ מבין בזה אבל מהי בעצם הנצילות?

• תוכן חדש...