Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה

רמקולי קדמיים : קומפוננט 6.5 של polk audio דגם db 6500

רמקולים אחוריים : קומפוננט 6/9 של polk audio דגם mmc 690

מגבר לרמקולים (שבעתיד אני הולך לצרף אליו עוד זוג לדלתות האחוריות) : JBL דגם GTO 755.6 שישה ערוצים

סאבוופר : JBL דגם GTO 1204BP

מגבר לסאב : ו rockford p3001 מונובלוק

הרדיו דיסק אומנם מעפן מדובר בפיוניר דגם DEH2950 MP , אבל בעתיד אני הולך להביא משהו יותר רציני (ואם אפשר באותה ההזדמנות לקבל המלצה על אחד).

עכשיו אני צריך המלצה על קבל שיחזיק את זה (אין לי מושג כמה FARD אני צריך).

והאם זה מספיק לעת עתה?

שכחתי לציין שקניתי בעבר גם זוג טוויטרים של אינפיניטי דגם 1021T האם יש אפשרות לחבר אותם גם למגבר או שאפשרי לחבר אותם על היציאת רמקולים של הרדיו דיסק?

פורסם

כבר קנית אז מה זה משנה?

אני הייתי קונה רכיבים אחרים. אם אתה מרוצה זה מה שחשוב.

לבוא ולהגיד "זה חרא של דבר וזה אחלה של מגבר" לא יעזור לך כבר אני חושב. הקניה נעשתה.

בכל מקרה תתחדש ומקווה שתתרצה עם השמיעה, כי זאת השורה התחתונה.

עידן.

HU : Pioneer 770, AMP : Hifonics Titan TX4405

F.Comp : Morel Dotek Ovation+MT22, R.Speaker : Pioneer 450w, Sub : P.Gold ZR12

פורסם

יש לך אולי מקום מומלץ להתקנה מושקעת ולא חאפרית? (חח ואם אפשר לא מחיר בשמיים כי הכל הלך על המערכת)

פורסם

תגיד מאיפה אתה בארץ ואני בטוח שאנשים ימליצו לך.

אני אישית התקנתי את המערכת בעצמי ככה שאני יכול רק מאוזניהם של פורמיסטים אחרים להגיד לך מי יצא מרוצה ומאיפה.

אני כמובן יכול למליץ לך בחום על שמעון מסאונדסטורם בחולון, אבל אמרת שאתה לא רוצה מחיר בשמיים, אז זה לא אצלו.

עידן.

HU : Pioneer 770, AMP : Hifonics Titan TX4405

F.Comp : Morel Dotek Ovation+MT22, R.Speaker : Pioneer 450w, Sub : P.Gold ZR12

• תוכן חדש...