Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזל טוב-GSA חדשה בשכונה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מגיע איחולים לצרפתיה

עשתה את זה כמו גדולה (כמו חדשה)

על רגל אחת ( וארבע צמיגים)

עברנו טסט - לראשונה אחרי שלוש שנים.....

רגע לפני הפירוק

שניה לפני מיחזור הברזל

עברנו היום בבוקר(בשעה טובה) טסט + מכון תקנים (בסדר הפוך)

מכה ראשונה- כמו שאומרים נכנסה ויצאה

נכון גדולה

עכשיו נשאר רק לנסוע

בקיצור GSA חדשה בשכונה

כפי שציינתי כסופה, אני יד שניה, טסט לשלושה חודשים

ומי שחושב על תורמת-אז שימשיך הלאה לא זו הכתובת...

פורסם

א. מברוק.:-D

ב. מה עם התמונות- אתה כל הזמן מדבר, אבל תראה לנו קצת תמונות כבר, אנחנו סקרנים!:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

מזל טוב רוצה לראות תמונות

בבעלותי

רובר 827 1994, סיטרואן פאלאס GSA 1982, אופל קדט 1982,טלבוט הורייזן 1980 יד 1 ופורד סיירה 1983 שממתינה ל 2013

פורסם

אני אתחיל בסוף- תמונות בהמשך....

הבדיקה לא היתה נוראית, עובדה עבר בפעם הראושנה, בדקו בגדול שאן שינויים יחסית למה שהיצרן סיפק, בצמיגים לא בדקו תאריך יצור...

התמקדו בהגה, בדקו חופשים, בדקו ברקסים קדמי ואחורי ונתנו אישור.

בקיצור-לא הרבה יותר מטסט

ברכותי!!!

אתה יכול לספר קצת על בדיקת מכון התקנים ? האם היא היתה מחמירה כפי שכולם מספרים ?

פורסם

מזל טוב.

לפי האגדות רכב נוח מאוד.

מברוק. חשבתי שאני היחיד בארץ אבל "לצערי":-) לא.

הרבה זמן חיפשתי מישהו עם רכב דומה...וטוב שמצאנו.

אם לא תרומת חלקים אז לפחות קצת ידע.

• תוכן חדש...