Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

AUDI A3 2001 שותה דלק כמו מים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקליאו הייתי עושה איזה 400 קילומטר לטנק (בתוך העיר, במזגן, בפקקים של תל אביב)

בהונדה אני מחייך אם אני עושה 1:9, בלי יותר מדי בתוך העיר.

קניתה אוטו ועוד במחיר הזה, או שתפסיק לבכות כשמחוג הדלק זז, 1:8 בנסיעה רגילה ומשולבת זה הגיוני במיוחד כשמעיתים ובולמים וכן הלאה, או שתקנה פיאט פנדה שיכולה לעשות 1:17

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

אין שום חדש בנושא האודי. זאת צריכה רגילה לחלוטין מניסיון של חבר.

מה שכן, תבדוק אולי את מצב מערכת ההזרקה שלך, פילטרים סתומים וכדו'.

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

הצריכה שמתוארת פה ממש לא סבירה.

יש לי גם A3, טורבו, שמחוץ לעיר מגיעה לאזור ה10-11 ק"מ לליטר. בתוך העיר אני מגיע לסביבות של 7-8 ק"מ לליטר.

אם הבנתי נכון, לפותח השרשור יש מנוע 1.8 אטמוספרי שברור שאמור לצרוך פחות דלק.

פורסם

מחזק.

מנסיון עבר עם המנוע הזה ותיבה ידנית (A4), הרכב בנסיעה רגועה של 120 צורך 1/12 ואולי מעט טוב יותר.

בנסיעה עירונית ניתן לצפות ל- 1/7-8.

פורסם

לא יכול להיות ש290 ש"J אצלך זה טנק מלא אם הטנק שלך הוא 45 ליטר אבל עזוב

זאת צריכת דלק מאוד סטנדרטית, לא בדקת לפני שקנית מכונית?

ג'ימיניב!

פורסם

מניסיוני ("הלא רב בכלל") בנסיעות רגועות ושלוות מנוע ה-1.8T, עם 150 הסוסים, 'שותה' פחות דלק מהמנוע האטמוספרי המקביל.

ה-A3 הוא רכב כבד מאוד, ו'קל' יותר למנוע הטורבו ל'סחוב' את הרכב. מנוע ה-1.6, למרות נפחו הקטן, צורך יותר דלק משניהם

עקב התאמצות של המנוע.

שוב אני יחזור על דבריי ממקודם, בדוק את מצב מערכת ההזרקה שלך, פילטרים סתומים וכדו', שהם עלולים להעלות את צריכת הדלק באופן מסויים.

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

בדיקת 4 גזים לא תראה בבירור אם יש תקלה?

הרי, אם מסיבה כלשהי (חיישנים וכו') אין פעולה תקינה של ניהול המנוע, זה אמור לקבל ביטוי ב-4 גזים.

תקנו אותי אם אני טועה (איפה דני שישפוך קצת אור על הנושא)

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

מה ההבדל בינהם? בין 95 ל98\99 וכמה זה משנה לטנק עוד 10 ש"ח...

אומרים שה98\99 הרבה יותר טובים ונותנים איכות למנוע ושאל חלקי הרכב תהיו רציניים ותעזרו לי..

פורסם
מה ההבדל בינהם? בין 95 ל98\99 וכמה זה משנה לטנק עוד 10 ש"ח...

אומרים שה98\99 הרבה יותר טובים ונותנים איכות למנוע ושאל חלקי הרכב תהיו רציניים ותעזרו לי..

99/ 98 / 95 זה אחוז האוקטן בדלק , ככל שאחוז האוקטן יותר גבווה ככל שהדלק יותר "נקי" ויותר יעיל לרכב. וזה לא 10 שקל לטנק , תנסה 50 ליטר כפול 1 ש"ח שזה ההפרש בין 95 ו 99 , אז יוצא כמעט 50 ש"ח לטנק.

לי יש A3 1.8 T אמנם ידני אבל 180 כ"ס, שקניתי אותו זלל דלק חבל על הזמן עשה ממוצע 1/7 , ובטסט אמרו לי שהוא מזהם , הלכתי למוסך מורשה , בדקו כמה דבריםכמו מצתים ,מצערת , למדה של הזיהום אוויר , (לך תבדוק אותם ) , ביקשו שאני אשים K44 , ולמלא טנק אחד של 99 , עשיתי מה שביקשו , היום האוטו עושה 1/15 מחוץ לעיר בנסיעה רגועה , עם ממוצע של 1/11 , ויותר מ 500 ק"מ לטנק. כמובן בנסיעות רגועות. ( הנתונים הם ממחשב הדרך באוטו ) .

השאלה שלא נשאלה , כמה זמן יש לך את האוטו ? ואם הבעיה היא מאז ומתמיד או שפשוט רק לאחרונה הוא זולל דלק ?

אם רק לאחרונה יכול להיות שיש בעיה במצתים, או מערכת הזרקת הדלק לא נקיה, מצערת לא נקיה או לא יודע מה ..

בקיצר אם האוטו הוא 1.8 אוטומטי (לא טורבו ) הוא צריך לזלול ככה . וכל מי שאומר לך "זה אוודי " כנראה שהוא לא מטפל באוודי שלו כמו שצריך.

עוד מעט עו"ד אבל דלקוהוליסט !!!

• תוכן חדש...