Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 139
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לפי דעתי - דיוק לפני הכל. סאב SQ לא יכול לעבוד בנפרד מהמערכת. ישנם מספר סאבים המתאימים לקטגוריה, ביניהם חלק מהסאבים של הרץ, הסאב החדש של מורל, איידימאקסים, פירלס, אינפיניטי קאפה פרפקט VQ, ועוד. השאלה היא, מה אתה רוצה לקבל מהסאב? יש סגנונות מוזיקה שדורשים סאב טיפה יותר "בשרי". יש כאלה שהבאס רק משלים את התמונה. כמובן שסאב טוב צריך לדעת לעמוד בכל אתגר, אבל בכל זאת יש כיוון כללי.

פיג'ו 2008 82כ"ס ידנית, 2014, עגלה נגררת ומעשנת בשר ענקית!

פורסם

השבוע שמעתי שוב את האינפיניטי קאפא פארפקט. VQ.

והסאב מדהים. סאונד חם. פאנצי. מדוייק מעוד. וזה בתיבה רגילה! ולא מכוונת.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

ה VQ בא עם 3 צינורות כאלה באורך שונה שנכנסיפ למגנט מאחורה , לכל אחד יש אופי שונה , לדוגמא צינור Low Q הוא לתיבות ported וצינור Mid Q הוא לתיבות Sealed וכו ....

סאבים של soundstream זה בזבוז כסף .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם
יש לי מונו של SOUNDSTREAM PCA1000D.

רציתי לדבר קצת על סאב SOUNDSTREAM VGW-12 600RMS

אך הוא ? מה אתם אומרים?

יש לך אותו ? אם כך אתה יודע היטב איך הוא נשמע . ואם הוא נשמע לך בסדר אז גם אם יגידו לך שהוא זבל עדיין הוא טוב לך . כי אתה לא יודע איזה מוסיקה ההוא שומע ? מה הוא מחפש במוסיקה (באותה מוסיקה כול אחד שם דגשים אחרים )? , בקיצור אם הוא נשמע טוב ואתה מרוצה , זה לא משנה מה שאומרים

בברכה יהודה

פורסם

לשאול אנשים אחרים איך סאב כזה וכזה בא רק כדי לתת לך חוות דעת.

בתכלס זה כמו לשאול בחורה אם יותר גדול באמת יותר טוב וכשהיא עונה לך לא בהכרח אתה עדיין לא מאמין לה...

אני בדיעה שהסאב שלי הוא סאב SQ פשוט מעולה - עושה בית ספר לגדולים ממנו בהרבה, עולה רק 1350 שקל כולל תיבה אטומה של היצרן עצמו.

מדובר באינפיניטי קאפה 120.1 בתיבה אטומה 28 ליטר.

לדעת הרבה מחברי הפורום כאן הוא ליגה אחת מתחת לסאבים שמוגדרים כמעולים בתחום הSQ.

אז אוקיי - קיבלתי את הדיעות שלהם, שמעתי את הסאבים האחרים.

אני לא מחליף את הסאב שלי בעד שום הון שבעולם! - זה מה שחשוב, זה מה שקובע.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
ה VQ בא עם 3 צינורות כאלה באורך שונה שנכנסיפ למגנט מאחורה , לכל אחד יש אופי שונה , לדוגמא צינור Low Q הוא לתיבות ported וצינור Mid Q הוא לתיבות Sealed וכו ....

סאבים של soundstream זה בזבוז כסף .

רצות שמועות שסאב של SOUNDSTREAM 600RMS הוא מאוד מוזיקלי.

אם אתה שומעתה אותו?

פורסם

אישית ? לא , אבל אני יודע שהוא לא שווה את ה 1500 ש"ח שהוא בטח יעלה כאן אם לא יותר . אני יודע שבכללי ליין הרמקולים שלהם הוא לא משהו ביחס למחיר שלו , ושתבין שבחו"ל המחיר הוא מאוד בסיסי , וכאן התמכור של מוצרי soundstream הוא אבסורדי , סט קומפוננט של הליין הכי נמוך שלהם עולה כן 700-1000 ש"ח , והשווי שלו כמעט בכל אתר בחו"ל לא עולה על 100 דולר . שמעתי סאב אחד שלהם באוטו'ס חיפה והוא נשמע זוועה , לא מדוייק ובאס קר ומגעיל .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

מה אתה מחפש?! SQ או עוצמה!?

אני רואה אותך כל הזמן לא מדבר על סאב מדוייק /לא מדוייק, סוג הבאס שהוא נותן חם/ פאנצ'י.

אתה מדבר רק על הספקים.

600RMS של סאונדסטרים

500RMS של מורל.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

• תוכן חדש...