Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6783 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 139
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סאב זמני ? בתקציב הזה אתה יכול לרכוש IDMAX

זה הסאב האהוב עלי בכל מקרה! אני סגור עליו , מה שישנה את הדעה שלי זה רק JL W7 12"

:lol:

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם
יוצא לך הרבה יותר משתלם? אחרי כל המסים ומשלוח? אני דווקה כמה פעמים עשיתי חשבון יוצא לא זול בהרבה שלא שווה את הסיבוך. אם ה מחיר למשהו הוא 1500 ש"ח ובחו"ל זה עולה 150 דולר. 150X4 זה 600 ש"ח משלוח יכול לעלות באזרו 50 דולר שזה עוד 200 ש"ח זה כבר 800 + מכס קרוב ל35% זה משהו כמו 250 ש"ח בירך יוצא לך 1050 ש"ח הדבדל של 450 ש"ח זה משמעותי. אבל תרא לי משהו שעולה 150 דולר ופה זה עולה 1500 ש"ח!

אלפיין 9887 בחול עולה 400 דולר שזה 1600 ש"ח. פלוס 200 ש"ח משלוח + 35% מכס זה בערך 550 ש"ח.

המכשיר יעלה לך קרוב ל2350 ש"ח, זה בתנאי שהמשלוח הוא רק 50 דולר, זה אני לא בטוח. אתה בגבול של הבדל ב 500 ש"ח. אתה מקבל מכשיר מחו"ל בלי אחריות אפילו לא יכול ליראות אותו לפני הקניה. אני גם לא בטוח אם ההבדל הוא 500 זה גם יכול ליהיות פחות. בדברים שעולים בארץ 1500 ש"ח, ההבדל הוא קטן יותר.

בסדר , לא סתם לכל מתקין חונה איזה AUDI A4 משופרת ליד הסדנה ...

הם עושים עלינו בוחטות , תסתכל ב ZAP יש מלא מוצרים , שמספר רב של חנויות מוכרות ב 1000 ש"ח לדוגמא ואז באה חנות אחת ומוכרת ב 650 , אתה חושב שהם יוצאים מופסדים ? לא הגיוני נכון ? אז תחשוב כמה מורווחים כל החנויות הקודמות שמכרו את המוצר ב 1000 ... קח לדוגמא את ה HED12 בזאפ , ויש עוד מלא .... זה מגיע למצב שבחנות X קומפוננט של soundstream עולה 1200 , ובאתר אחר הוא עולה 700 , הפרש של 500 ש"ח במקום , אז תחשוב כמה מי שמכר ב 1200 הרוויח על כל אחד שקנה , ויש עוד רבים וטובים ... קומפוננטים soundstream XSC שעלו ( ועדיין עולים ב90% מהחנויות ) כ 1000 ש"ח עולים בחו"ל 89 דולר , ואז באה חנות שמוכרת אותם ב 650 .

כל עיניין המיסים והמשלוח לא עולה ליבואנים כמו שזה עולה לנו , וזה לא מונע מהם למכור לנו את זה במחירי שחיטה .

ועדיין רק למען המטרה של לא לצאת פרייר ולפרנס איזה מישהו שעושה עליי קופא , אני דווקא אזמין מחו"ל גם אם זה אותו מחיר .

מורל פולס ב 600 ש"ח כשיש חנויות שמוכרים ב 400 , מה הם יוצאים בהפסדים ? לא , אבל אפילו אם הם מרוויחים שקל אחד , או מוכרים במחירי עלות , זה לא הגיוני שאת הסט הקומפוננט הכמעט הכי נמכר בארץ ימכרו ב 200 ש"ח מעל מחיר עלות ... שזה יוצא רווח של כ 33% , זה מגוחך .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

מתחת ל100$ אני לא חושב שצריך מסים .

אם אתה מזמין דברים מתחת ל 100$ לפריט אתה לא צריך לשלם מיסים אלה רק דליברי .

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם
בסדר , לא סתם לכל מתקין חונה איזה AUDI A4 משופרת ליד הסדנה ...

הם עושים עלינו בוחטות , תסתכל ב ZAP יש מלא מוצרים , שמספר רב של חנויות מוכרות ב 1000 ש"ח לדוגמא ואז באה חנות אחת ומוכרת ב 650 , אתה חושב שהם יוצאים מופסדים ? לא הגיוני נכון ? אז תחשוב כמה מורווחים כל החנויות הקודמות שמכרו את המוצר ב 1000 ... קח לדוגמא את ה HED12 בזאפ , ויש עוד מלא .... זה מגיע למצב שבחנות X קומפוננט של soundstream עולה 1200 , ובאתר אחר הוא עולה 700 , הפרש של 500 ש"ח במקום , אז תחשוב כמה מי שמכר ב 1200 הרוויח על כל אחד שקנה , ויש עוד רבים וטובים ... קומפוננטים soundstream XSC שעלו ( ועדיין עולים ב90% מהחנויות ) כ 1000 ש"ח עולים בחו"ל 89 דולר , ואז באה חנות שמוכרת אותם ב 650 .

כל עיניין המיסים והמשלוח לא עולה ליבואנים כמו שזה עולה לנו , וזה לא מונע מהם למכור לנו את זה במחירי שחיטה .

ועדיין רק למען המטרה של לא לצאת פרייר ולפרנס איזה מישהו שעושה עליי קופא , אני דווקא אזמין מחו"ל גם אם זה אותו מחיר .

מורל פולס ב 600 ש"ח כשיש חנויות שמוכרים ב 400 , מה הם יוצאים בהפסדים ? לא , אבל אפילו אם הם מרוויחים שקל אחד , או מוכרים במחירי עלות , זה לא הגיוני שאת הסט הקומפוננט הכמעט הכי נמכר בארץ ימכרו ב 200 ש"ח מעל מחיר עלות ... שזה יוצא רווח של כ 33% , זה מגוחך .

כן חבר הם מרווחים 50 % על מוצר, אבל יש לך הוצאות קבעות, חוץ מזה צריך לשלם מס שולי לפי מדריגות מס, וכך גם בחשבון שקונים לא בכמויות, קונים ביחידות קטנות.

אז מה תגיד?

רומן צודק שהם לא מפוצצים בכסף. פשוט הם לא קיבעים מדיניות, היצרנים ומדינה קובעת מדיניות ומחיר השווק.

פורסם
כן חבר הם מרווחים 50 % על מוצר, אבל יש לך הוצאות קבעות, חוץ מזה צריך לשלם מס שולי לפי מדריגות מס, וכך גם בחשבון שקונים לא בכמויות, קונים ביחידות קטנות.

אז מה תגיד?

רומן צודק שהם לא מפוצצים בכסף. פשוט הם לא קיבעים מדיניות, היצרנים ומדינה קובעת מדיניות ומחיר השווק.

אבל מה זה אכפת לי , להם בכל מקרא יש כסף , ואיך אתה מסביר את זה שבחלק מהחנויות יש הפרשים של 500 ש"ח בין אותו מוצר ? 20 חנויות מוכרות X ב 1000 ש"ח וחנות אחת ב 700 .... כל האחרים מוכרים ב 1000 כי גם השכן מוכר באותו המחיר וככה הם עושים קומבינה , עד שיש צדיק אחד בסדום .

בכל מקרא לא משתלם , להביא דברים מחו"ל טוב יותר .

דברים שלא מיובאים לפה רישמית . מעניין כמה היה עולה כאן פירלס XXSL ? נראה לי 2000 אם לא יותר ...

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם
סאב זמני ? בתקציב הזה אתה יכול לרכוש IDMAX

זה הסאב האהוב עלי בכל מקרה! אני סגור עליו , מה שישנה את הדעה שלי זה רק JL W7 12"

:lol:

יעקב

מזמין אותך לשמוע את ה-FI Q 12 (במקרה שלי 15, ה-12 יהיה יותר מהיר מן הסתם). נראה לי שאחרי שתשמע לא תהיה סגור על אחרים כל כך :-P

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
מזמין אותך לשמוע את ה-FI Q 12 (במקרה שלי 15, ה-12 יהיה יותר מהיר מן הסתם). נראה לי שאחרי שתשמע לא תהיה סגור על אחרים כל כך :-P

מחכה בקוצר רוח לשמוע אותו !

ראיתי את הסרטונים אבל בכל זאת אני עדיין בונה על קניית IDMAX בעתיד הקרוב :x

נישאר לי רק כמה בעיות בקשר למצבר . ( אני מבין שצריך להשקיע עוד כ 3K כדי לחבר מערכת כמו IDMAX 1MOREL ELATE 1-6*9 ושני מגברים ).

עדיין לא סגור .

יעקב

פורסם
אבל מה זה אכפת לי , להם בכל מקרא יש כסף , ואיך אתה מסביר את זה שבחלק מהחנויות יש הפרשים של 500 ש"ח בין אותו מוצר ? 20 חנויות מוכרות X ב 1000 ש"ח וחנות אחת ב 700 .... כל האחרים מוכרים ב 1000 כי גם השכן מוכר באותו המחיר וככה הם עושים קומבינה , עד שיש צדיק אחד בסדום .

בכל מקרא לא משתלם , להביא דברים מחו"ל טוב יותר .

דברים שלא מיובאים לפה רישמית . מעניין כמה היה עולה כאן פירלס XXSL ? נראה לי 2000 אם לא יותר ...

יש כאלו שהם מוכרים בכמויות והם יודעים שמחיר שהם מבקשים הם יקבלו בכול זות, ויש שהם מוכרים מוצר ביום כי הם לא יודעים למכור ואז אתה מתקשר ושואל מה מחיר והם מרוב שרוצים לתפתר ממוצר הם נותנים מחיר נמוך ביותר, וזה סיבה.

פורסם

חברה תעזבו את התלונות על המחיר . תבינו היבואן מחליט כמה לדרוש , וכמה להרוויח , ואם יש לו שכל כמו היבואן של הרץ אז הוא מאלץ את כולם , לא לפרסם מחירים באינטרנט , וכך הוא יכול לשלוט במחיר . הוא מרוויח יותר וגם המתקין/מוכר.

לגבי המחירים בזאפ , כשאתם רואים הפרש גדול , זה בד"כ בגלל יבוא אפור . מישהו מייבא את המוצר והוא יודע כמה הוא נמכר , אז הוא מוריד אותו בסכום כזה , שאנשים יקנו למרות שהאחריות פחות ידועה .

יש מוצרים שהתמחור שלהם בארץ הוא מאוד הוגן , ויש מוצרים שהתמחור שלהם הוא שערורייתי . צרכן נבון לוקח את המחיר , בודק כמה זה עולה בחו"ל , מוודא כמה מיסים יש , מחשבן הכול ומגיע למחיר של המוצר בארץ לאחר הובלה ומיסים .

ואז לוקחים את שני המספרים , ומשקללים את הנוחות של קניה כאן , את הסיכון של קניה מחו"ל , ומחליטים מה שווה .

אז תפסיקו כבר להתבכיין כאן , ואם המחיר לא מוצא חן בעינכם , תצביעו בארנק ותעשו משהו , במקום להתבכיין ולשלם

בברכה יהודה

פורסם

אתה לא היתה במפגש?

• תוכן חדש...