Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6783 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לשאול אנשים אחרים איך סאב כזה וכזה בא רק כדי לתת לך חוות דעת.

בתכלס זה כמו לשאול בחורה אם יותר גדול באמת יותר טוב וכשהיא עונה לך לא בהכרח אתה עדיין לא מאמין לה...

אני בדיעה שהסאב שלי הוא סאב SQ פשוט מעולה - עושה בית ספר לגדולים ממנו בהרבה, עולה רק 1350 שקל כולל תיבה אטומה של היצרן עצמו.

מדובר באינפיניטי קאפה 120.1 בתיבה אטומה 28 ליטר.

לדעת הרבה מחברי הפורום כאן הוא ליגה אחת מתחת לסאבים שמוגדרים כמעולים בתחום הSQ.

אז אוקיי - קיבלתי את הדיעות שלהם, שמעתי את הסאבים האחרים.

אני לא מחליף את הסאב שלי בעד שום הון שבעולם! - זה מה שחשוב, זה מה שקובע.

גם אני לא מחליפה את הסטרוקר "12 הישן שלי... בעד שום דבר..

Seat Leon turbo MK1 אז

volkswagen Golf GTI MK5 אז

Audi S3 2008 היום

• תגובות 139
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
גם אני לא מחליפה את הסטרוקר "12 הישן שלי... בעד שום דבר..

ואיך זה בדיוק קשור לשירשור? :roll:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
עם מה אתה מגביר אותו?

מה מבחינת חשמל ברכב, יש משו מעניין?

מגבר2 ערוצים RF POWER1000A2 1400RMS

הבעיה היחידה ברכב זה שצריך הרבה יותר חשמל בו כדי להפיק את התועלת המירבית מהסאב הזה..

(ודרך אגב אני לא בחור אני בחורה..אחותו של המשתמש..)

Seat Leon turbo MK1 אז

volkswagen Golf GTI MK5 אז

Audi S3 2008 היום

פורסם
עוצמה + איכות= SQL.

המצאה של אנשי הפורום ה SQL הזה .

בעיקרון יש SQ & SPL

לפחות ככה הבנתי , תקנו אותי אם אני טועה .

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם
מגבר2 ערוצים RF POWER1000A2 1400RMS

הבעיה היחידה ברכב זה שצריך הרבה יותר חשמל בו כדי להפיק את התועלת המירבית מהסאב הזה..

(ודרך אגב אני לא בחור אני בחורה..אחותו של המשתמש..)

דבר ראשון אם סאב 2000RMS ומגבר 1400 אתה לא פותח אותו כמו שצריך ואתה לא יכול לדעת עד כמה הוא טוב.

דבר שני סאב זה יותר SPL מאשר SQ על משה אנכנו מדברים כן.

דבר שלישי גם אם יהיה לך 1000 מגברים כאלו ואין חשמל טוב ברכב אז אין על מה לדבר.

המצאה של אנשי הפורום ה SQL הזה .

בעיקרון יש SQ & SPL

לפחות ככה הבנתי , תקנו אותי אם אני טועה .

יעקב

יש גם SQL

פורסם

יעקב אתה לא טועה SQL זה המצאה של אליקו ואחריו אלי (SOUNDMAN) ונדמה לי ששומאכר נכנס לעסק אחרי שתמיר צרח היכן הSPL בפורום (פתאום יצאו מהארון עוד כמה שלא העיזו לדבר על SPL לפני כן ):lol:

לבחורה שדיברה כאן , הסטרוקר שלך הוא SPL , כאן מתעסקים בSQ , ובליגה הזו יש סאבים שיכולים להיות עוצמתיים יותר מהסטרוקר , אבל גם יותר טובים IDMAX למשל

לאדי , אף אחד לא רצה שתמיר את דתך ותחליף את האינפיניטי , במקסימום נציע לך ללכת על הפרפקט . אתה יכול להיות רגוע :lol:

בברכה יהודה

פורסם

יהודה, לפי מה שזכור לי, כמה חברי פורום כבר התווכחו בעניין ה-SQL, עד שמישהו אמר שגם בחו"ל משתמשים במונח. ככה שהמצאה שלנו זה לא. בכל מקרה, ה-SPL עומד לפרוח בקרוב, שלא תגידו שלא אמרתי! :evil:

ובקשר לסטרוקר - אם התכוונת שיש סאבים שיותר חזקים ממנו בתחום ה-SQ ויותר טובים ממנו, ונתת את ה-IDMAX, אז אני נאלץ שלא להסכים עם הדוגמא שהבאת (אם הבנתי את מה שרשמת נכון). הסטרוקר הרבה יותר חזק מה-IDMAX. :roll: איכות אין מה להשוות, אבל עוצמה, גם אין.

וזה לא ראלף שומאכר נכנס לעסק ה-SPL. זה אחיו הגדול, מיכאל :-)

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
והכוונה בשרשור הוא עוצמה + איכות אז מה יותר טוב ?

תשובה ברורה

יעקב

יעקב. אני מעתיק לך רק משפט אחד ומדגיש את החלק החשוב!

"בעניין: סאבים SQ הטובים ביותר.(מעוניין להתדיין בנושא) כותרת נערכה."

לא דובר כאן על SPL. או SQL. דובר על SQ. ללא יחס לעוצמה!.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

סאב SQ לא אמורים לרסן אלא לכוון כדי שינגן בסינרגיה עם שאר רכיבי המערכת,בחלק מהרכבים שיש IDMAX כן צריך לרסנו.

אתה לא צודק בדברים שלך. משום מה אתה מציג את עניין הריסון כאיזה שהוא אקט לא רצוי.

במערכת SQ אכן צריכה להיות הרמוניה בין הרכיבים ובין הרכב עצמו. ריסון והגברה זה חלק מהדרכים להשיג זאת.

אם נבודד רגע את הדברים , ואני אשאל אותך איזה סאב מתאים יותר למערכת SQ רצינית , ניקח לדוגמא את שתי הסאבים שאני מכיר ואוהב , את ה IDMAX והגנסיס , ואני אצטרך להחליט מראש איזה מהם לקחת לרכב הבחירה הנכונה תהיה ה IDMAX משום שהוא מאפשר לי יותר גמישות בהתאמה שלו לשאר הרכיבים. כמו שאמרתי קודם יש הרבה פרמטרים שמשנים את העוצמה הנדרשת מהסאב עבור SQ ולכן יש יתרון בסאב שיש לו עוצמה גדולה יותר - וזה לגמרי לא אומר שמי שלקח אותו מחפש באס שישתלט על המוזיקה . זה אומר שהסאב הזה מאפשר להשתלב בהרבה יותר קונפיגורצייות של מערכות.

אצלי ברכב ההורנים חזקים הרבה הרבה יותר מכל רכיב אחר. זה אומר שמי שקונה הורנים מחפש שהצלילים האלו יעפילו על שאר הצלילים ? זה אומר שאני לא ירצה לרסן אותם על מנת שלא יהיו מורגשים יתר על המידה ?

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם
אתה לא צודק בדברים שלך. משום מה אתה מציג את עניין הריסון כאיזה שהוא אקט לא רצוי.

במערכת SQ אכן צריכה להיות הרמוניה בין הרכיבים ובין הרכב עצמו. ריסון והגברה זה חלק מהדרכים להשיג זאת.

אם נבודד רגע את הדברים , ואני אשאל אותך איזה סאב מתאים יותר למערכת SQ רצינית , ניקח לדוגמא את שתי הסאבים שאני מכיר ואוהב , את ה IDMAX והגנסיס , ואני אצטרך להחליט מראש איזה מהם לקחת לרכב הבחירה הנכונה תהיה ה IDMAX משום שהוא מאפשר לי יותר גמישות בהתאמה שלו לשאר הרכיבים. כמו שאמרתי קודם יש הרבה פרמטרים שמשנים את העוצמה הנדרשת מהסאב עבור SQ ולכן יש יתרון בסאב שיש לו עוצמה גדולה יותר - וזה לגמרי לא אומר שמי שלקח אותו מחפש באס שישתלט על המוזיקה . זה אומר שהסאב הזה מאפשר להשתלב בהרבה יותר קונפיגורצייות של מערכות.

אצלי ברכב ההורנים חזקים הרבה הרבה יותר מכל רכיב אחר. זה אומר שמי שקונה הורנים מחפש שהצלילים האלו יעפילו על שאר הצלילים ? זה אומר שאני לא ירצה לרסן אותם על מנת שלא יהיו מורגשים יתר על המידה ?

ofer לא שומעתי במערכת שלך את קול, ממש רוצה לשמועה.

חוץ מזה לך יש מערכת יפה מאוד וגם כשה היתי באוקרינה ורוסיה ושומעתי הרבה מערכות עם רכיבים איכותים כמו BRAX, MAKINTOSH ולא שומעתי מערכת כזה, משו מאוחד, צלילים מסודרים יפה כמו שצריך לייות, ממש אהבתי.

פורסם
ofer לא שומעתי במערכת שלך את קול, ממש רוצה לשמועה.

חוץ מזה לך יש מערכת יפה מאוד וגם כשה היתי באוקרינה ורוסיה ושומעתי הרבה מערכות עם רכיבים איכותים כמו BRAX, MAKINTOSH ולא שומעתי מערכת כזה, משו מאוחד, צלילים מסודרים יפה כמו שצריך לייות, ממש אהבתי.

הנה לך הוכחה חותכת שגם רכיבים סופר איכותיים ויקרים בטירוף כמו מקינטוש ובראקס לא יכולים להחליף ידע ומקצוענות של עופר ושל אלפיין

לעופר אאל"ט הוא גם עשה לך את המערכת נכון ? שלא יצא שהכנסתי אותו סתם

בברכה יהודה

פורסם

אכן מגיע ליוסי קרדיט.

כמו שנאמר , החוכמה היא לעשות נכון את כל השלבים.

שלב א - בחירת רכיבים טובים ובחירת רכיבים שמתאימים אחד לשני.

שלב ב - התקנה מקצועית בהתאם לדרישות.

שלב ג - כיוונים ..

אז קרדיט מגיע לא רק ליוסי (שלב ב) אלא גם לאייל שעיצב את שלב א ..

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

• תוכן חדש...