Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6783 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 139
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ה idmax מדהים !

זה כבר שווה לשמוע סאונד נקי וחזק . תנסה

אם לא יצא לך לשמוע חסר לך הרבה בנושא .

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם
חברים דברתי השבועה עם אחד המשווקים של MOREL הוא אמר לי שסאב זה שווה לבעלי חנויות 2000 ש"ח, ולצרכן הרבה יותר.:roll:

מה רציתי שהמשווק יגיד לך? את ה"אמת" שהסאב עולה לבעלי החנויות 800 ש"ח ולקונה ב- 2000 ש"ח יותר?

:idea: את האמת? זה דווקא נראה לי ממש הגיוני מה שאמרתי כרגע! כל בעלי החנויות קורעים לנו את הצורה במחירים!

והיצרן/משווק כמובן לא יגלה את הסודות בינם לבין בעליי החנויות, אחרת שם החברה צונח.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם
מה רציתי שהמשווק יגיד לך? את ה"אמת" שהסאב עולה לבעלי החנויות 800 ש"ח ולקונה ב- 2000 ש"ח יותר?

:idea: את האמת? זה דווקא נראה לי ממש הגיוני מה שאמרתי כרגע! כל בעלי החנויות קורעים לנו את הצורה במחירים!

והיצרן/משווק כמובן לא יגלה את הסודות בינם לבין בעליי החנויות, אחרת שם החברה צונח.

גבר, יש מצב :evil:. יותר טוב תגידלי איפו אפשר לברר?

זה שהם קורעים לנו את הצורהההההההה ***גבר, נקה את מקש ה- ה' במקלדת, נראה כי הוא תקוע. בנוסף, עבור על כללי הפורום*** זה ידועה.

פורסם
כש תיפתחו עסק עצמאי אז תבינו מי את מי קורעה. מה אתם חושבים שבאו לעבוד בישבילכם בחינם נו באמת! כן לוקחים הרבה. אז למה כל בעלי החניות לאודיו לרכב לא חונה שם לידם מרצדס S 500 לפחות?

לא מדובר רק בבעלי עסק גם ביצרנים ובשוק המסכרי בארץ, חוץ מזה אם ישתחרר קצת את המצב אז אנשים יקנו יותר ואז ציבור יחזיק פחות מזומנים בידיהם ואז מערכת מיסוי רצה יותר מהר, ותקציב של מדינה גודל.

פורסם

התחום הזה לא מפותח בארץ אז היצרנים מרשים לעצמם , וכן רוב בעלי החנויות מרוויחים הרבה עלינו .

דברים שעולים 150 דולר פחות או יותר נמכרים בארץ ב 1500 ש"ח פלוס מינימום .

אני כבר למדתי להזמין מחו"ל הכל .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

יוצא לך הרבה יותר משתלם? אחרי כל המסים ומשלוח? אני דווקה כמה פעמים עשיתי חשבון יוצא לא זול בהרבה שלא שווה את הסיבוך. אם ה מחיר למשהו הוא 1500 ש"ח ובחו"ל זה עולה 150 דולר. 150X4 זה 600 ש"ח משלוח יכול לעלות באזרו 50 דולר שזה עוד 200 ש"ח זה כבר 800 + מכס קרוב ל35% זה משהו כמו 250 ש"ח בירך יוצא לך 1050 ש"ח הדבדל של 450 ש"ח זה משמעותי. אבל תרא לי משהו שעולה 150 דולר ופה זה עולה 1500 ש"ח!

אלפיין 9887 בחול עולה 400 דולר שזה 1600 ש"ח. פלוס 200 ש"ח משלוח + 35% מכס זה בערך 550 ש"ח.

המכשיר יעלה לך קרוב ל2350 ש"ח, זה בתנאי שהמשלוח הוא רק 50 דולר, זה אני לא בטוח. אתה בגבול של הבדל ב 500 ש"ח. אתה מקבל מכשיר מחו"ל בלי אחריות אפילו לא יכול ליראות אותו לפני הקניה. אני גם לא בטוח אם ההבדל הוא 500 זה גם יכול ליהיות פחות. בדברים שעולים בארץ 1500 ש"ח, ההבדל הוא קטן יותר.

פורסם
יוצא לך הרבה יותר משתלם? אחרי כל המסים ומשלוח? אני דווקה כמה פעמים עשיתי חשבון יוצא לא זול בהרבה שלא שווה את הסיבוך. אם ה מחיר למשהו הוא 1500 ש"ח ובחו"ל זה עולה 150 דולר. 150X4 זה 600 ש"ח משלוח יכול לעלות באזרו 50 דולר שזה עוד 200 ש"ח זה כבר 800 + מכס קרוב ל35% זה משהו כמו 250 ש"ח בירך יוצא לך 1050 ש"ח הדבדל של 450 ש"ח זה משמעותי. אבל תרא לי משהו שעולה 150 דולר ופה זה עולה 1500 ש"ח!

אלפיין 9887 בחול עולה 400 דולר שזה 1600 ש"ח. פלוס 200 ש"ח משלוח + 35% מכס זה בערך 550 ש"ח.

המכשיר יעלה לך קרוב ל2350 ש"ח, זה בתנאי שהמשלוח הוא רק 50 דולר, זה אני לא בטוח. אתה בגבול של הבדל ב 500 ש"ח. אתה מקבל מכשיר מחו"ל בלי אחריות אפילו לא יכול ליראות אותו לפני הקניה. אני גם לא בטוח אם ההבדל הוא 500 זה גם יכול ליהיות פחות. בדברים שעולים בארץ 1500 ש"ח, ההבדל הוא קטן יותר.

צודק ב-100% שזה משתלם כי אין לך למי לפנות, ואנחנו אהבים להתלונן הרבה.:lol:

אם משו טס לחו"ל ואתם מזמנים משו ממנו אז זה סיפור אחר, יוצאה לכם 30% פחות אם לא יותר.

פורסם

מ IDMAX.

JL

אולטימו.

פייז אלינט השטוח (ברח לי השם)

אתה רוצה אופציה נוספת.

בוסטון אקוסטיק. G5

אתה מגיע לזה?

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
חברים מה אתם אומרים על סאב CERWIN VEGA MAX 12.2?

איך הוא קשור לכל מה שדיברנו עליו עד כה? סאב לפחות 3 רמות מתחת.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

• תוכן חדש...