Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני ממליץ על Infinity Kappa 12.ממש טוב, מדויק וחזק, קצת פנצ'י.

נו באמת ?!!! האינפיניטי הוא סאב מעולה מאוד , ללא ספק אחד הטובים , אבל הוא עדיין לא IDMAX . ולהכניס אותו לאותה קטגוריה זה מוגזם

בברכה יהודה

• תגובות 139
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
נו באמת ?!!! האינפיניטי הוא סאב מעולה מאוד , ללא ספק אחד הטובים , אבל הוא עדיין לא IDMAX . ולהכניס אותו לאותה קטגוריה זה מוגזם

גנבת לי את המילים בביטוי עדין כי אם זה היה תלוי בי היה כאן כניסה במגיב הרבה יותר חזקה על החשיבה הזאת .

בדיוק עברתי דף וראיתי את התגובה .

איך בכלל אפשר להשוות ? אין מילים

ההודעה הזאת אפילו לא שווה את רשימת השם שלי :D

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

בעיניי - ואני מורליסט מושבע, סאב מאכזב מאוד ביחס לתג המחיר.

במחיר של הסאב הזה אתה קונה סאבים הרבה הרבה יותר טובים.

הוא אמנם סאב טוב אבל אם אני צריך לבחור בינו לבין האינפיניטי שלי - לצערי, האינפיניטי לוקח.

הסאב שלהם מסוגל להיות גם פאנצ'י וגם מלטף אבל באף אחד מהשנים הוא לא עומד בקרטיריונים של המתחרים שלו, לפחות ככה זה נשמע מהפעם היחידה שיצא לי לשמוע אותו, אני מקווה שהתקנות אחרות והתאמות אחרות למגברים יוכיחו לי אחרת.

לעומת זאת אם היו מציעים לי כאן IDMAX הייתי מתלבט מאוד ברצינות מהסיבה הפשוטה שהIDMAX חזק מידי בשבילי.

אפרופו - התוצאה של האינפיניטי אצלי ברכב אחרי בנית התיבות של האילייט (הכל מתלבש ביחד בסופו של דבר) ממש לא מביישת אף פירמה.

אפרופו אחד הסאבים היותר טובים ששמעתי לאחרונה היה הW6 החדש של JL - ממליץ בחום - אם כי, גם כאן, חזק מידי בשבילי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מסכים לגבי ה W6 , הוא סאב מוצלח מאוד.

לא הבנתי מה זה "חזק מידי בשבילי" זה נטו עניין של כיוון.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

הכוונה היא שיש סאבים שנשמעים מאוד מאוד דומה לIDMAX, לפחות אותו צוויון צליל.

ואני לא רואה מה הטעם לקנות פרה בשביל כוס חלב.

לקנות IDMAX ולא לנצל אותו מבחינתי זה בזבוז של כסף כשאני יכול לקבל צליל מאוד דומה מרכיב שינוצל היטב.

הIDMAX בעיניי הוא לקיחת האינפיניטי קאפה או קאפה פרפקט ולהביא אותם לרמה של שלמות כמעט - בתחום של הפאנצ'יות והדיוק זה סאב שלוקח את זה לאקסטרים וגם בתחום של הליטוף העומק והרכות הוא עושה את זה באותה מידה.

אני מקבל את שני הדברים האלה ברמה מספקת בלי שאני אצטרך להוציא סכומים מטורפים על הסאב הזה והגברה מתאימה.

ברור לי שזה לא IDMAX ולא מונו של ג'נסיס אבל בשבילי זה מספיק - זאת היתה הכוונה שלי.

לקחת את הסאב הזה או את הW6 ולא לנצל אותו - לא חבל על הזמן שהשקעתי בכלל ברכישה של כזה ציוד?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
מסכים לגבי ה W6 , הוא סאב מוצלח מאוד.

לא הבנתי מה זה "חזק מידי בשבילי" זה נטו עניין של כיוון.

עופר,

אתה ודאי יודע למה אדי מתכוון.

הסאב שלך זה סאב מהטובים בנמצא מבחינת SQ ,אבל אם תשווה אותו לסאבים בעלי איכות צליל נטו

כמו האינפיניטי קאפה פרפקט,jl w3v3 ,IDQ ,יש להם דיוק נטו ללא העוצמות שה-idmax מסוגל להוציא ללא עיוות וחירחור .

מי שקונה IDMAX מחפש באס עוצמתי ללא פשרה באיכות ,כזה שעלול להאפיל בנוכחותו על המוזיקה המושמעת, מן הסתם לא תרצה לרסנו או לכוונו כך שלא יהיה מורגש יתר על המידה בשביל זה יש את הסאבים שציינתי קודם.

לדעתי זהו עניין של טעם אישי וסוג מוזיקה שאתה מעדיף.

פורסם

אדי אתה יכול לנסות ולראות . אולי כן תוכל להנות ממנו . סוף כול סוף סאב מהיר גם יכריח אותך לעבוד על הקומפוננט שלך . (כשהקומפוננט מהיר והסאב גם אתה מקבל איכות סופר מעולה , בתנאי שהם מגיעים כמו שצריך ).

ואני לא חושב שIDMAX דורש הגברה מטורפת , מה שטוב בהם ,שהם יכולים גם עם מגבר מונו פשוט להוציא תוצאות , שסאב של JL יתקשה להוציא עם מגבר מסדרת הסלאש חלש קצת . ואתה גם לא צריך לשדרג את מערכת החשמל , כדי להנות ממנו

בברכה יהודה

פורסם

לקנות IDMAX ולא לנצל אותו מבחינתי זה בזבוז של כסף כשאני יכול לקבל צליל מאוד דומה מרכיב שינוצל היטב.

ברור לי שזה לא IDMAX ולא מונו של ג'נסיס אבל בשבילי זה מספיק -

סבבה . זה כבר משהו אחר לגמרי ממה שנכתב קודם. אם סאב זול יותר מספיק טוב לך ועולה פחות אין ספק שהוא הבחירה הנכונה עבורך.

מי שקונה IDMAX מחפש באס עוצמתי ללא פשרה באיכות ,כזה שעלול להאפיל בנוכחותו על המוזיקה המושמעת, מן הסתם לא תרצה לרסנו או לכוונו כך שלא יהיה מורגש יתר על המידה .

אני לגמרי לא מבין מאיפה הבאת את הקביעה הזו .

IDMAX הוא סאב שקונים אנשים שרוצים איכות מעולה ללא התפשרות בעוצמה. ולא ההיפך כמו שאתה כותב. וכמו כל סאב SQ אני ידאג לרסן אותו כדי שהוא ישמע בדיוק בעוצמה הנכונה ביחס לשאר הרכיבים שלי ביחס לרכב שלי ולאקוסטיקה ברכב. היתרון של סאב כמו IDMAX ביחס לדוגמא לסאב SQ משובח כמו הגנסיס אודיופיל הוא שב IDMAX יש לי הרבה יותר גמישות בכיוון המערכת , יתרון בשימוש ברכבים גדולים שבהם הבגאז אטום ו\או מרוחק , ברכבים עם סט קידמי דומיננטי ובהתאם לסגנונות מוזיקה השונים.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אני לגמרי לא מבין מאיפה הבאת את הקביעה הזו .

IDMAX הוא סאב שקונים אנשים שרוצים איכות מעולה ללא התפשרות בעוצמה. ולא ההיפך כמו שאתה כותב.

מאיפה הבאתי את הקביעה ?:roll:

הרי אתה אומר את מה שאני אומר איך שלא תהפוך את זה,האיכות קיימת בשני סוגי הסאבים.

וכמו כל סאב SQ אני ידאג לרסן אותו כדי שהוא ישמע בדיוק בעוצמה הנכונה ביחס לשאר הרכיבים שלי ביחס לרכב שלי ולאקוסטיקה ברכב.

סאב SQ לא אמורים לרסן אלא לכוון כדי שינגן בסינרגיה עם שאר רכיבי המערכת,בחלק מהרכבים שיש IDMAX כן צריך לרסנו.

יתרון בשימוש ברכבים גדולים שבהם הבגאז אטום ו\או מרוחק , ברכבים עם סט קידמי דומיננטי ובהתאם לסגנונות מוזיקה השונים.

והנה נתת דוגמא מצויינת ,מסכים איתך לחלוטין.

התשובות באדום.

פורסם
גנבת לי את המילים בביטוי עדין כי אם זה היה תלוי בי היה כאן כניסה במגיב הרבה יותר חזקה על החשיבה הזאת .

בדיוק עברתי דף וראיתי את התגובה .

איך בכלל אפשר להשוות ? אין מילים

ההודעה הזאת אפילו לא שווה את רשימת השם שלי :D

יעקב. מתי שמעת אינפיניטי קפא פארפאקט מוגבר כראוי? ומכוון כראוי?

שאתה קובע שהוא הוציא לך את המילים מהפה? והוא לא נכנס לקטגוריה..

אתה מוזמן לשמוע אות הסאב הזה מוגבר כראוי! בתיבה מכוונת. ותאמין לי . אז לא יהיו לך מילים.

ביחס למחיר! וביחס לID. 12W7. ופייז. הוא נותן את אחת התוצאות הטובות ביותר.!

החסרון היחד שלו לדעתי. זה שהוא לא יכול לספק SPL.

והאחרים כן. אבל מכל הבחינות האחרות הוא באותה קטגוריה.

היה לי את הסאב למעלה משנה! ובחלק מהזמן הוא קיבל 400W RMS. (מוצהר 350) והוא היה פשוט מדהים!

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
יעקב. מתי שמעת אינפיניטי קפא פארפאקט מוגבר כראוי? ומכוון כראוי?

שאתה קובע שהוא הוציא לך את המילים מהפה? והוא לא נכנס לקטגוריה..

אתה מוזמן לשמוע אות הסאב הזה מוגבר כראוי! בתיבה מכוונת. ותאמין לי . אז לא יהיו לך מילים.

ביחס למחיר! וביחס לID. 12W7. ופייז. הוא נותן את אחת התוצאות הטובות ביותר.!

החסרון היחד שלו לדעתי. זה שהוא לא יכול לספק SPL.

והאחרים כן. אבל מכל הבחינות האחרות הוא באותה קטגוריה.

היה לי את הסאב למעלה משנה! ובחלק מהזמן הוא קיבל 400W RMS. (מוצהר 350) והוא היה פשוט מדהים!

אתה יכול להשוות אותו לIDMAX ?

מכוון ומוגבר כרואי ?

בדיוק, לא , על זה אני מדבר . לא על כך שהוא סאב דפוק או משהו בסגנון , אני חושב שיש פה אי הבנה .

שים לב שיש כמה הודעות שלי שאמרתי כמה טוב הסאב אבל שם לב מה התקציב פה ומה הבקשה .

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

אני יכול לעשות את ההשוואה. ובקלות.

למי שמחפש איכות ולא עוצמה. יש המון מקום להשוואה.

לא שהוא חלש! הוא ממש לא.

אבל למי שמחפש יותר עוצמה. ורוצה המון כוח. אחד כזה לא יתן את התוצאה. שניים זה כבר עניין אחר.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
אני יכול לעשות את ההשוואה. ובקלות.

למי שמחפש איכות ולא עוצמה. יש המון מקום להשוואה.

לא שהוא חלש! הוא ממש לא.

אבל למי שמחפש יותר עוצמה. ורוצה המון כוח. אחד כזה לא יתן את התוצאה. שניים זה כבר עניין אחר.

והכוונה בשרשור הוא עוצמה + איכות אז מה יותר טוב ?

תשובה ברורה

יעקב

• תוכן חדש...