Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
1. המון תודה על העזרה והתגובות

2. כמה האלמרה הקצרה (ידנית כמובן) אמורה לעלות?

3. אם מישהו מוצא בבקשה אחת כזאת למכירה קצרה או ארוכה שנת אמ....2003-2005 ויכול לשלוח לי הודעה זה מאוד מאוד יעזור כי בנתיים היחיד שמצאתי זה ההוא עם המנוע 1.8 שלפי מה שאתם אומרים אין בארץ ואני לא ממש רוצה מיבוא אישי

4. שוב, אם אפשר בבקשה את המפרט היבש של האוטו (כוחות סוס, זמן מ0-100 וכ'ו) כי אני לא מצאתי

אגב דבר אחרון.... יש סיכוי שהאלמרה ההיא שראיתי היא איך שהוא באמת נמכרה ובארץ והיא סתם נדירה?

1.על לא דבר.

2.מחירון הטקנה האוטומטית מעל 80K לשנת 2005, אני מניח שידנית תעלה פחות (במידה ותמצא אחת כזאת).

3.חפש באתרי המכירות יד2 וכו'.

4.נתוני הפרפקט(נתוני יצרן):

מנוע: 4 צילנדרים ,16 שסתומים ,1800 סמ"ק(רוחבי).

הספק 114 כ"ס(5600 סל"ד), מומנט 16.1 (2800 סל"ד).

מהירות מקסימלית:173 קמ"ש.

0-100 :12.8 ש'.

נתוני האלמרה טקנה בערך דומים.

בהצלחה!

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם
1.על לא דבר.

2.מחירון הטקנה האוטומטית מעל 80K לשנת 2005, אני מניח שידנית תעלה פחות (במידה ותמצא אחת כזאת).

3.חפש באתרי המכירות יד2 וכו'.

4.נתוני הפרפקט(נתוני יצרן):

מנוע: 4 צילנדרים ,16 שסתומים ,1800 סמ"ק(רוחבי).

הספק 114 כ"ס(5600 סל"ד), מומנט 16.1 (2800 סל"ד).

מהירות מקסימלית:173 קמ"ש.

0-100 :12.8 ש'.

נתוני האלמרה טקנה בערך דומים.

בהצלחה!

מה?! איך יכול להיות שזה המפרט של אלמרה יחסית חדשה והפולו 97 שלי יש לה מפרט הרבה יותר מרשים? נשמע לי ממש לא הגיוני... מה גם שנהגתי על אלמרה טקנה 2006 (ארוכה) והיא ממש ממש חזקה.... נשמע לא הגיוני אפשר בבקשה הסבר?

פורסם

מצטער לאכזב אותך,אבל אלו הם נתוני היצרן של המפרט האלמרה פרפקט.

כמו שכבר כתבתי, הנתונים הטכניים של הטקנה דומים מאוד לפרפקט(אם יש הבדלים הם לא משמעותיים).

באופן כללי אפשר להגיד שהטקנה היא גירסה מאובזרת ומשודגרת של הפרפקט.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

שמע אין לי ממש ברירות פה, כאילו אני וגם אבא מאוד אוהבים את VW אבל לפי מה שהוא אומר שהשירות שלהם בארץ נוראי ולא מיקצועי (אין לי מושג בחיים לא לקחתי את האוטו למוסך) - עם זה אני לא יכול להתווכח

עכשיו עם הצרפתיות לאמא יש 206 אני חושב שהוא אחלה אוטו ואף יש לו גירסה ידנית די חדשה ששמעתי עליה דברים טובים רק חבל שהוא ממש ממש אנטי ולא הולך לי הויכוח איתו.....

בכל מיקרה רציתי שאלה אחרת לשניה

כמה משמעותי ההבדל בנהיגה על ידנית ביחס לאוטומט כאילו לא מבחינת ביצועים והכל אלא מבחינת הנאה מהנהיגה?

פורסם

רק בפקקים האוטומט טוב. אם אתה אוהב את השיעמום בנסיעה, תקנה אוטומט. אם אתה אוהב קצת יותר אקשן, תקנה ידני. אני אישית רציתי ידני, אבל ההורים, אחח ההורים :roll::-)

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...