Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6791 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תיאור הרכב: סיטרואן קסרה 2003, יד שנייה, יד ראשונה ליסינג, 168,000 ק"מ (הרבה מאוד...) שמור לדעתי מבפנים ומבחוץ. ספר טיפולים עד 120,000 (תקופת הליסינג) ולא מזמן עבר טיפול ראש מנוע מקיף עקב התחממות.

נסעתי ואני מתרשם שהאדם אמין והרכב בסדר. הבוחן חזר ואמר מספר פעמים שהבלאי הגבוה משקף את קילמוטרז' הרכב (דהיינו לאו דווקא תקלות מיוחדות, אלא בלאי טבעי)

המחירון - 41,000. הוא ירד ל-38,000 מחיר אחרון. אני רציתי 36,500 לפי מחירון משוקלל עם הקילומטראז, ובינתיים נפרדנו כידידים.

נראה לי שהוא דורש יותר מדי, מצד שני, נראה לי שהבדיקה סבירה. מה דעתכם????

(האם לא חבל על הזמן הכסף והעצבים בשביל עוד הנחה של 1000 ש"ח???)

דרך אגב, ראיתי קסרה דומה מאוד, וגם שם נפרדנו כי הבעלים לא הסכים לרדת מ-39,000. - האם יש כאן תופעה שיש בסיטרואן ספציפי???

תודה רבה.

xsara.jpg

סיטרואן BX. וקוראים לו מתי. אוטו מתי.

פורסם

שיתקע איתה לכל ימיו.

אני מקווה שהבנת את הרמז: הקילומטרא'ז בשמיים,לרכב הזה קרעו את הצורה בליסינג,לאחר שחשפת בפנינו את דו"ח הבדיקה,אני יכול לומר בלב שלם שיותר גרוע מזה כבר מזמן לא ראיתי בבדיקות רכב יחסית לשנתון-הרכב הזה פשוט שחוט.

אם זה מנוע דיזל,הם בד"כ מחזיקים מעמד יפה ואין בעיות מיוחדות אבל בלאי פנימי במנוע מעיד על כך שהמנוע כנראה בדרך לחמסור נשמתו לבורא ואם בכלל תיקנו את הראש אז התיקון בוצע ע"י חאפר.

הקניה אינה משתלמת כלל וכלל ואם תחכה בסבלנות תמצא את מבוקשך ואפילו מיד פרטית שאולי לה יהיה שווה לשלם את הסכום שהעלית כאן.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

האם 41K כולל שקלול של בעלות הליסינג?

סיטרואן קסארה אינה להיט בשוק המשומשות וניתן למצוא אקזמפלר ראוי מיד פרטית ושמורה.

ראשית, אני לא הייתי קונה מליסינג.

שנית, הקילמוטראז בגבוה מאד ביחס לשנתון, והבלאי הגבוה מעידים על רכב שנטחן בליסינג וצפוי להוות הוצאה כספית לא קטנה...

עבור הלאה, חפש קסארה מיד פרטית

בהצלחה

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם

רד מהרכב הזה, הרכב במצב לא טוב, חבל על הכסף שלך.

קסארה פרטיות במצב טוב הרבה יותר נמכרות הרבה מתחת למחירון, לקסרה(שלא בצדק) יש שוק חלש.

קסארה רכב טוב שלא מעורך כראוי בארץ, רכב שנותן תמורה טובה לכסף.

תקשיב להמלצות שניתנו לך כאן, חפש שמורה ופרטית, לא חסרות כאלו.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם
תודה רבה לכל המגיבים.

אכן, עברתי הלאה, הלכו 450 ש"ח....

אני לא יכול להבין אנשים שלוקחים מכוניות לבדיקה , בכסף הזה אפשר ללכת לבית מלון .

מה שכן חשוב זה לבדוק אצל פחח (ב 50 שקל) אם אין שילדה או תאונה .

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
אני לא יכול להבין אנשים שלוקחים מכוניות לבדיקה , בכסף הזה אפשר ללכת לבית מלון .

מה שכן חשוב זה לבדוק אצל פחח (ב 50 שקל) אם אין שילדה או תאונה .

תמשיכו לשגע אותי....

אתה לא מבין אנשים שלוקחים לבדיקה, כל השאר לא מבינים איך אנשים לא לוקחים לבדיקה....

סיטרואן BX. וקוראים לו מתי. אוטו מתי.

• תוכן חדש...