Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב נעים לכולם,

הרכב - סוזוקי סוויפט 1.3 שנת 94, אוטומטית.

תקלה :

אם מכבים את הרכב ומנסים להניע אחרי כמה דקות, הרכב מניע קשה, כלומר בניסיון שלישי או רביעי וצריך קצת "עזרה" עם הגז.

לאחר חניית לילה, ובכלל, לאחר חנייה של יותר מחצי שעה מניע רגיל, כלומר בניסיון ראשון וללא נגיעה בדוושת הגז.

הבהרה - מדובר במודל 1994, יש בו מערכת הזרקה חד נקודתית בסיסית מאוד, אבל עדיין, מדובר בהזרקה אמיתית, מבוקרת מחשב.

מה יכולה להיות הסיבה לבעייה ?

תודה למגיבים.

פורסם

שלום לכל חברי הפורום ולמנהלים.

שלום בוקי.

זוהי רק השערה אבל שווה לנסות - ביחידת המונו הזו חיישן הטמפרטורה מורכב על הראש הזרקה ובעם לא עוברים מיים בצורה סדירה דרכו יכולה להווצר תופעה כפי שציינת.

אפשרות שנייה היא שהחיישן תקול - אפשר לשלוף קודי תקלה בעם ישנם עי חיבור פיוז במקום המתאים לכך בבית הפיוזים .

בהצלחה.

בברכה.

חיים יוד.

פורסם

תודה חיים,

אם תוכל לפרט קצת על שליפת קודי תקלות, אודה לך מאוד.

ראיתי את השקע המדובר בבית הפיוזים, יש חשיבות לערך הפיוז, אותו מכניסים לשקע ?

ואיך מתבצעת קריאת הקודים ?

שוב תודה.

פורסם

יש לבדוק חשד לתקלה במשאבת הדלק.

דווקא כאשר המנוע חם ויש בעיות התנעה (קרה לי כבר עם רכבים קודמים),שווה בדיקה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...