Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה במכשיר ALPINE 9855R

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6750 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בירשותי מכשרי של חברת אלפיין דגם 9855r.

כאשר אני מפעיל את אופצית הMX המכשיר מפסיק להעלות את עוצמת השמע, כלומר לאחר שמעלים את הווליום מעל ל23 ,המכשיר מפסיק להעלות את עוצמת השמע למרות שהמיספרים שמיצגים את הווליום עולים.

אשמח לקבל מענה לפיתרון אפשרי.

יעקב.

פורסם

במילים ברורות :

האיש מפעיל את הMX ומאותו הרגע , הגברה של הווליום מעל 23 לא מביאה לשינוי בעצמה אלה רק בעליה של המספרים בסקאלה.

הטענה הזו עלתה בפורום בעבר ,

השאלה היא האם ללא הMX אתה כן שומע הבדל בעליה בעצמה מעל 23 ?

בנוסף אני יכול לומר על עצמי שבכיוון שעשיתי למגבר וה-HU - דאגתי ל22 כווליום מוגזם ,

כך שאני מגדיר את FULL VOLUME שלי ב20 בערך , אין לי טענות ואני סופר מרוצה.

תומר.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

עד כמה שאני זוכר הווליום המקסימלי ב-9855 הוא 40, מכיון שמכוונים גיין שהווליום עומד על 75% מהעוצמה אתה צריך להיות על 30 מקסימום.

ואגב, אני לא הייתי משתמש ב-MX בכלל.

פורסם

ללא הMX אני שומע עליה של הוולים.

בנוסף המכשיר תיפקד מצוין גם כאשר הMX היה מופעל ובשלב מסוים הבעיה החלה.

המכשיר הוחלף בחדש באחריות אולם הבעיה לא נפתרה.

יש אולי גורמים אחרים שתורמים לבעיה??? כגון מתח או חיבור לא תקין?

פורסם
עד כמה שאני זוכר הווליום המקסימלי ב-9855 הוא 40, מכיון שמכוונים גיין שהווליום עומד על 75% מהעוצמה אתה צריך להיות על 30 מקסימום.

ואגב, אני לא הייתי משתמש ב-MX בכלל.

לדעתי השיא הוא 35 , וזה גם לא ממש משנה ,

מחד גיסא אני מסכים שלא צריך להיות מצב בו הפוטנציומטר מראה עליה בעצמה אך אין הבדל "שמיע" בפועל ,

מאידך גיסא - ישנם הרבה מגברי POWER יקרים להחריד לקולנוע הביתי בעולם שמגבירים עד 60% ומשם והלאה אין שינוי משמעותי.:-)

מעולם לא בדקתי את נושא הווליום בגובה הזה למרות שבעבר גם אבנר (שרגאמן), אם אני זוכר נכון, התלונן על התופעה ב9853R.

תומר.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אוו שוב בעיות ב אלפיין כמה חבל למה לא ציינתם גם על העיוותים ב eq וזה שהוא מעלה תדר מסויים מרים מרים ואז הופס הפתעה אין שינויי באותו תדר ב 3 שלבים האחרונים

Hu - 880 prs

Tw - alesis point 7, 4 inch - amp xetec vector

Mids - morel pulse 6 mid bass - amp xetec xircuit

Sub - phase sx 220 - amp hifonics titan mono

פורסם
אוו שוב בעיות ב אלפיין כמה חבל למה לא ציינתם גם על העיוותים ב eq וזה שהוא מעלה תדר מסויים מרים מרים ואז הופס הפתעה אין שינויי באותו תדר ב 3 שלבים האחרונים

פה אני חולק עליך ידידי המלומד ,

ישנו הבדל שמיע בהחלט , תלוי באיזה סוג אקולייזר משתמשים.

תומר.

פורסם

האלפיין יותר מדוייק באקולייזר הפרמטרי

זה נכון שהגרפי שלו לא כזה טוב אבל עם תוצאות של הפרמטרי אין צורך בגרפי

וגם אני בעלים של 9855R והוא מכשיר מצויין

בקשר לווליום שלא עולה אז זה נכון מ23-25 הווליום עולה בסקאלה אך לא בשמיעה זה כמו שאמרו תלוי בMX

אך כך בחשבון שהמכשיר אמור להיות מכוון עם הגיין והתוצאה צריכה להיות שב22 בערך זה תיהיה שיא הווליום שלך

ושיא הווליום של המערכת הוא 35

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

ניתקלתי גם כן באותה הבעיה (אם זה מוגדר כבעיה).

אבל יש אפשרות לשנות את זה ? או לתקן?

מעל 22 אין שינוי , בהתחלה חשבתי שיש רק שאני כבר לא מבחין בו .

אין חתימה!!

פורסם

צודק אדי אין שום בעיה בקרוס , הבעיה היא ב eq והעניין עם ה mx ואין דבר כזה המערכת צריכה להיות מכוונת כך שב 22 זה המקס כל מערכת והכיוון שלה לפי המגברים וכו' ואין שום רע בזה שאנשים אוהבים את הסאונד של מכשיר שיש לו בעיות - טוב לכם איתו תישארו איתו רק תודו בזה שיש לו בעיות ומי שעומד בפני קניה לדעתי צריך לשקול לאן הוא זורק את הכסף זה הכל וידידי היקר תזכיר לי להראות לך ולהשמיע על איזה חוסר שינוי אני מדבר

Hu - 880 prs

Tw - alesis point 7, 4 inch - amp xetec vector

Mids - morel pulse 6 mid bass - amp xetec xircuit

Sub - phase sx 220 - amp hifonics titan mono

• תוכן חדש...