Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת קורות שלדה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
האם יתכן שלאחר תיקון קצה שלדה מכופפת (קורת אורך קדמי) כולמר יישור \מתיכה של השלדה, היא תחזור להיות מכופפת שוב כעבור זמן מסויים?

לא, אלא אם קבלה מכה.

הפנס בסל"ד סרק ייכול לרעוד ממליון ושלוש סיבות, לצורך הענין יש לי חבר עם רכב זהה שמעולם לא עבר תאונה - והפנס רעד בסל"ד סרק, חיפוש קצר ויסודי גילה שתושבות המנוע והגיר היו בלויות והעבירו ויברציות לכל האוטו בסל"ד סרק, שיחד עם איזה בורג משוחרר שם [עקב פירוק והרכבה שאופייניים למוסכי הארץ] גרמו לפנס לרעוד.

שתי מאיות הדולר שלי.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

כל התושבות חדשות ומקוריות!

לגבי המוסכים בארץ:mm_nah: אני מסכים איתך ב100%

כמו שצריך להיות תרבות נהיגה בארץ-כך צריכה להיות תרבות המוסכים בארץ

פורסם

נאמר לי ע"י בעל מקצוע שיש סיכוי ששלדה מכופפת שעברה תיקון תחזור לצורתה העקומה שוב.

מה דעתכם בעניין?

מצפה לתגובות :multi:

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מנהלים, חברי פורום, מישהו.

אני מבין שהנושא חלש גם בגלל שלא נדיר במחוזותינו עיסוק בפגיעות שלדה, כי ממש לא קורות תאונות כל יום, וממה שלי קרה יילמדו אחרים.

כמו למשל נזילות\חוסר\הצפה\החלפת שמן מנוע שיש בפורום מלא תגובות על כלום.:confused:

או שאין פה מומחים ובעלי דיעה לעניין זה.

אם נשמע מכך שיש לי ביקורת אז לא, כי האתר הזה עוזר בהרבה מקרים אחרים, הפורום הזה טוב בגלל שאני יודע שיש כאן את האנשים שיכולים לתת לי תשובות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...