Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב חברים אני מדבר מנצרת יש לי סובארו ליונה gl אוטומטית בעלת 250000 ק"מ יש בעיה מוזרה בגיר . כשאני נוסע בתוך העיר הכל בסדר גמור הגיר משלב הילוכים בסדר גמור הבעיות מתחילות כאשר אני יוצא מחוץ לעיר ונוסע למרחקים ובמהירות של 90 עד 120 אני לומד בחיפה באוניברסיטה ואני לפעמים הולך באוטו הזה כאשר חתכתי כאילו 20 ק"מ הבעיה מתחילה אני עומד על רמזורים כשאני לוחץ על הגז הרכב כאילו נדבק לאדמה כמה שניות והכל חוזר כרגיל וכשאני מגיע ליעד שלי דומם מנוע וחוזר אחרי כמה שעות מתניע משלב ל ד ולוחץ גז אבל הגיר אינו משלב היולכים והטורים עולים עד 4000 5000 סל"ד בעייה זו נמשכת אולי 10 עד 15 דקות ואז הכל חוזר כרגיל מגיע הביתה ובבוקר אני עוד פעם מתניעוהבעה חוזרת על עצמה עד שאני נוסע בעיר כמה ימים והבעיה נפטרה לגמרי הלכתי למכון גירים החלתי שמן אבל הבעיה עדיין מטרידה אותי ואני אשמח לקבל תגובות אולי התגובות שלכם תעזור לי חברים אמרו שהגיר גוסס אבל שיפוץ גיר לרכב עולה כ4000 ש וכל הרכב כניתי 8000 ש ותודה

פורסם

בד"כ גיר של סובארו לא מת כ"כ מהר.

בהנחה וקנית את הרכב ב8 ולא ממש בא לך להשקיע עליו 4, אני ממליץ לך ללכת לאחד הפירוקיות ולקנות ב1000 ש"ח גיר אוטומטי קומפלט של ליאונה.

עוד 200-300 ש"ח תמורת הרכבה, ותקווה לטוב.

במידה וגם הגיר החדש שקנית דפוק מסיבה כלשהיא - תשלם עוד כסף להחזיר את הגיר הישן שלך - תקבל את ה1000 ש"ח בחזרה, ותשים מודעת מכירה על המכונית. לא חסר אנשים שיקנו את האוטו ממך.

פורסם

אם אני לא טועה זוהי תופעה של גיר מחליק,

יכול להיות שגלגל השיניים בסוף שחוק וזה מה שגורם לרכב לא לשלב הילוך( קראתי בפורום אחר שהיתה את הבעיה הזו למישהו ברכב זהה לשלך וזה היה הפיתרון , לפי מה שכתב הבחור ההוא העלות בערך 300 ש"ח כולל חלק ועבודה)

או שאולי זה קלאץ שמחליק

תבדוק אם ב הילוך 1 ו2 ההילוכים משתלבים בקלות או שגם שם זה קיים

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם
אם אני לא טועה זוהי תופעה של גיר מחליק,

יכול להיות שגלגל השיניים בסוף שחוק וזה מה שגורם לרכב לא לשלב הילוך( קראתי בפורום אחר שהיתה את הבעיה הזו למישהו ברכב זהה לשלך וזה היה הפיתרון , לפי מה שכתב הבחור ההוא העלות בערך 300 ש"ח כולל חלק ועבודה)

או שאולי זה קלאץ שמחליק

תבדוק אם ב הילוך 1 ו2 ההילוכים משתלבים בקלות או שגם שם זה קיים

תגיד,לפני שכתבת את התגובה לא קראת שזו תקלת גיר אוטומטי ובגיר אוטומטי אין קלא'ץ...

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
בד"כ גיר של סובארו לא מת כ"כ מהר.

בהנחה וקנית את הרכב ב8 ולא ממש בא לך להשקיע עליו 4, אני ממליץ לך ללכת לאחד הפירוקיות ולקנות ב1000 ש"ח גיר אוטומטי קומפלט של ליאונה.

עוד 200-300 ש"ח תמורת הרכבה, ותקווה לטוב.

במידה וגם הגיר החדש שקנית דפוק מסיבה כלשהיא - תשלם עוד כסף להחזיר את הגיר הישן שלך - תקבל את ה1000 ש"ח בחזרה, ותשים מודעת מכירה על המכונית. לא חסר אנשים שיקנו את האוטו ממך.

מאיפה הבאת את המחירים ? מה החלקים גנובים או משהו ?

אני לא חושב שגיר אוטומטי בפירוקיה יעלה אלפייה אחרת מכוני שיפוץ גירים יפשטו רגל.

גם פירוק והרכבת גיר ממש לא עולים 200-300 ש"ח.

לפני שזורקים מחירים שווה לשאול בפירוקיות ובמוסך.

חוץ מזה אם החלק לא נקנה ע"י המוסך האחריות מוגבבלת רק לעבודה ואם החלק דפוק ויצטרכו להחליף פעם שנייה העבודה החוזרת היא על חשבון מי שהביא את החלק הפגום.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

1. אלה המחירים - כל דגם והמחירים שלו. בליאונה תיבת הילוכים לא אמורה לעלות יותר מ-1000 ש"ח. אני מכיר את המחירים של הפירוקיות בצפון, והם יחסית זולים.

2. הבנת הנקרא מינימלית - רשמתי שם שהאחריות על החלק שייכת למתקין - ולכן רשמתי שבמידה והחלק לא תקין, ההימור נכשל, הוא הפסיד בין 400-600 שקלים, והכסף יוחזר לו ע"י הבעלים של הפירוקיה. כמו כן, קיימת אפשרות לגשת למוסך שמומלץ ע"י הבעלים של הפירוקיה - ואז הוא אחראי על תיבת ההילוכים. ברמת העיקרון אין לו אינטרס לתת לך חלק פגום.

3. הרכבת הגיר במוסך רגיל לא צריכה לעלות מעל 300 ש"ח. בסה"כ פירוק והרכבה הכי פשוטים שיש. אחד מול אחד.

• תוכן חדש...