Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מעוניין לדעת מה התמחור של הטסט, כדי להוריד מהמחיר הנדרש, כמה מקובל.

תודה

פשוט מאד: בין 0 לבין המחיר המלא של הטסט.

הכל תלוי בביקוש ובהיצע של הרכב אותו אתה קונה.

ברמת העיקרון, ההשקפה שלי היא שמוכר הרכב לא חייב לשלם עבורך (עבור הרכב בו אתה תנהג) את אגרת הרישוי לשנה הבאה. (כאשר אני מכרתי/מוכר רכב, אני לא מוריד/מוסיף שקל מפעת טסט קרוב/רחוק בהתאמה)

ההפחתה הנ"ל במחיר, היא דרך של משא ומתן לנסות ולהפחית מהמחיר הנדרש שהפכה לגיטימית בשוק היד השניה.

בגלל שמדובר ברכב לא בעל ביקוש יוצא דופן, תנסה להוריד כמה שניתן תוך התייחסות לטסט, ליישור קו אותו הרכב יצתרך לעבור לפני הטסט ולמצבו הכללי של הרכב.

בהצלחה

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם

תשתדל לא לקנות רכב ממש לפני טסט, או שתסכם עם הבעלים, שהוא מעביר את הרכב טסט לפני המכירה, ואתה מחזיר לא את מחיר אגרת הרישוי.

אתה לא יכול לדעת, איזו ליקויים יתגלו בטסט, ובמקרה הגרוע תצטרך להשקיע כמה אלפים נוספים, אל מנת להעביר את הרכב.

לגבי ההפחתה המקובלת- אין שום כלל ברזל בנושא, תלוי במצב הרכב, ובלחץ של המוכר למכור. הרי ברור לו, שאם הרכב לא נמכר תוך שבוע - שבועיים, הוא יצטרך להעביר אותו טסט בעצמו.

בכל מקרה - אגרת טסט + תשלום למכון הרישוי = כ 850 ש"ח.

פורסם

כפי שאחרים אמרו לך ... הכל עניין של משא ומתן וברצון שלך לרכוש את הרכב..

כמו כל דבר בחיים... למטבע יש שני צדדים.. אם הרכב חודש לפני טסט ואתה מעוניין להוריד לו במחיר את מחיר הטסט ,תשאל את עצמך אם הרכב היה שבוע אחרי שהבעלים העביר אותו טסט..האם היית משלם לו את מחיר הטסט??

כמובן שהתשובה כאן היא לא חד משמעית ובסופו של דבר כל אחד מנסה להרויח כמה שיותר(אם אתה כקונה אז מחיר נמוך ככל שניתן ואם אתה כמוכר אז מחיר גבוה ככל שניתן). אני מאמין שבמשא ומתן תפתרו את העניין כשאני באופן אישי הייתי מנסה להוריד את עלות הטסט +סכום ריאלי לתיקון ליקויים (לרכב בשנתון כזה בטוח יהיו ליקויים) על מנת שהרכב באמת יעבור טסט.

בהצלחה.

פורסם

טסט זה עניין של מזל.

אם הרכב באמת שווה את זה, אז אפשר להתעלם מנושא הטסט.

אם יש חשש שהרכב לא יעבור, אז זה כבר עניין אחר.

אני למשל קניתי את הרכב שלי 3חודשים לפני הטסט והוא היה במצב מושלם.

לפניו ראיתי רכב עם טסט לשנה , באותו מחיר, ובמצב "ככה ככה"

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אין כאן עניין של מקובל או פחות מקובל.

אם בטופס הבדיקה של המכון /בדיקת מוסך קיימים ליקויים משמעותיים המשפיעים על העברת הרכב את הרישוי יש לנהל משא ומתן עם בעל הרכב לגבי עלותם.

נניח שהרכב שווה 5000 ש"ח ויש טסט חודש הבא (600 ש"ח) אבל צריך לסדר חופשים בהגה,ציריות,בלמים -יקר וצריך להוריד יחסית הרבה.

אם אין ליקויים משמעותיים תוריד את הטסט ועוד טיפה ושלא יקשקשו כאן אנשים שחושבים שמישהו פה מחלק מתנות לגבי טסט.

אני מכרתי רכב לפני טסט בשבועיים ובבדיקה התגלו תיקונים בשווי 4000 ש"ח.

הורדתי למוכר 2000 ש"ח הוגן ויותר מכך ואת הטסט -עוד 900.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
אני למשל קניתי את הרכב שלי 3חודשים לפני הטסט והוא היה במצב מושלם.

גם אני קניתי את הרכב שלי כחודשיים לפני טסט,

וזה כי הייתי בטוח שהוא במצב מצויין.

הכל תלוי באקזמפלר.

בהצלחה.

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
  • תוכן חדש...