Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יחיאל אפשר הסבר קצת למה התכוונת שקע בפלטה? אם הבנתי נכון אז איך היא תתחבר לרכב? ואיך הרמקול יתחבר?

:-) just smile
פורסם

צביקה, יש לך את המידות של ההגבהה הזאת? אולי שבלונה?

כי יש שם הפרשי זוויות (עומקים לא שווים) ואצלך גם הרמקול בדיוק במקום המתאים.

איזה עובי הפלטה אולי אתה יודע?

מי זה המתקין שלך ומאיפה הוא? כמה עלתה לך ההתקנה הכוללת? (של כל המערכת)

ובעצם אתה אומר שהבנייה מחוברת לאוטו רק על ידי החורים שכבר עשית בה על מנת לחבר את הרמקול אליה?

והם נכנסים גם לפסטיק של דלת האוטו?

או שפשוט יש שם וואקום שמחזיק את כל הבניה?

כי אם זה וואקום, אז זה לא בעייתי עם סגירה חזקה של הדלת?

פורסם

רגע צביקה, אם הבנתי נכון, אז המגנט של הרמקול שלך דחוס לתוך החור המקורי של הרכב? (החור של הרמקול 5.25?)

בוואקום?

וזה בעצם מחזיק את הכל?

או שלא הבנתי נכון?

(ויש גם שאלות למעלה)

פורסם

לגבי החיבור של הפלטה, יש ברגים שעוברים דרך הגריל של הרמקול האוזניים של הרמקול עצמו ופלטת ההגבהה. נדמה לי שלא היה צורך שהם יעברו גם דרך ההדלת עצמה, אבל אני לא "נשבע" על זה. בכל אופן זה לא שונה ממצב שבו אתה מרכיב רמקולים ללא ההגבהה, אין ברגים מיוחדים להגבהה. הבניה לא גרמה כאן "לישבור" את האוטו מעבר למצב הרגיל. (מזל שלא הראיתי לך את הרמקולים האחוריים, שם לא השתמשתי במקום שבדלתות אלא קדחו לי חורים במגש האחורי, כי כך שומעים יותר טוב, מה שאומר שאצתרך כנראה למכור את האוטו בלי לפרק את הרמקולים האחוריים כדי לא להשאיר חורים).

עוד פרט חשוב ששכחתי קודם לגבי הבנייה זה שיש גם שיכבת ספוג דקה מאד (משהו בין 1-0.5 סנטימטר) שנכנסת ככל הנראה בין העץ לסקי, (או אולי בצד שלכיוון הדלת). קניית הסקי והספוג, היו החלק שלי בבניה.

לא בניתי את זה לבד כך שלצערי אין לי שום שבלונה של הבניה, ואני לא יכול לעזור לך בזה. הבנייה נעשתה אצל ד"ר קאר בירושלים. אני לא יודע כמה היא עלתה כי זה היה מחיר קומפלט לכל הרכיבים שקניתי. למען האמת אני חושב שבהתחלה הוא חשב שיוכל להכניס את זה בלי בניה, והוא לא דיבר על כך שזה מייקר את הקנייה.

ליחיאל, אני לא בטוח שהבנת מה שאמרתי לגבי תא הכפפות. אם הרמקול עמוק ובולט החוצה הוא יפריע לפתוח את תא הכפפות, תראה בתמונה שצירפתי שהוא מגיע כמעט עד דלת התא הפתוחה. כך שלא ברור לי איזו שבלונה תוכל לעזור כאן . (רק בשביל להמחיש, אם למשל הרמקול יהיה בעומק מטר הוא יגיע עד להגה ולא תוכל לסובב את ההגה...).

פורסם

איך תפסת את הבד סקי לעץ?

ואת הספוג?

יש לך אולי רק מושג מהו העובי של הפלטה של הבנייה?

ואחת הבעיות העיקריות בבנייה הזאת, היא למצוא איפה לעשות את העיגול בבנייה, כדי שהרמקול שיעבור בה ישב בדיוק בחור שבדלת.

פורסם

לא זוכר איך חיברו את הסקי והספוג (מה הבעיה ? בטח עם דבק)

אני יכול למדוד את העובי של הפלטה כפי שכרגע מורכבת באוטו אם לזה התכוונת (נראה לי בלי למדוד איזה 2 ס"מ)

אם היתי יודע לעשות את העיגול בבניה ואת כל השאר גם אני היתי בונה לבד.

• תוכן חדש...