Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בדיוק באותה הבעיה, צביקה אני אשמח אם תשלח תמונות.

אני כמעט בכיוון כבר של הדוטק, ועכשיו מתברר שגם הוא לא נכנס...

:-) just smile
  • תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלח לו הודעה פרטית ובקש ממנו גם, הוא יותר מסתכל בתיבה מאשר כאן.

הוא אמר שאם נתעקש הוא יוכל לסדר לנו תמונות לעוד כמה ימים.

פורסם

עלה לי רעיון מעניין,לעשות טבעת MDF 17מ"מ במקום המסומן באדום, ולשים עליה רמקול במקום המסומן בירוק, לוותר על הכיסוי ולהדביק בצדדים איזה בד סקאי. מה דעתכם?

6.jpg

פורסם

בכול מקרה חברים אם תגיעו ביום שישי הקרוב לארוע בעפולה תשמחו לראות ולשמוע רנו מגן חדשה ללא כול שינוי במבנה של הרכב ולדעת שיש דברים כאלה ולא להפוך את הרכב לשפן ניסיונות.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=477352 המערכת שלי למכירה....
פורסם

אני מגיע בטוח, אני גר בגבעת המורה שאני לא יבוא?

זה ברור שיש דברים כאלה, אבל הכל מוגבל בתקציב, אני עוד חודש מתגייס ואין לי הרבה כסף עכשיו אז זה חוסם אפשרויות רבות.

פורסם

בשבילי עפולה זה קצת רחוק,

אשמח אם אתם תוכלו בבקשה לצלם לי מכמה זוויות את הנעשה ברנו מגאן הנ"ל.

וגם לפרט מה בדיוק הולך שם.

זה יעזור לי לגבש דעה לגבי המשך הרכבת המערכת ברכב.

פורסם

מה שהציע rieno זה בגדול מה שעושים בבניה, רק החוכמה להצמיד את זה מאד חזק בוואקום ועם ברגים (עם זה טיפה לא יציב אז זה יהיה רע). וכמובן כל העבודה הקוסמטית שיראה יפה ציפוי סקאי וכו'.

עוד דבר שלא כתבתי קודם, זה שצריך לדאוג שזה לא יפריע לפתיחת תא הכפפות (שבמגאן משמש גם כמקרר), לכן גם עם בניה אי אפשר שהרקמול יהיה עמוק מידי. (אלא אם כן מוכנים שיהיה אפשר לפתוח את תא הכפפות רק כשהדלת פתוחה, אבל זאת כבר לא עבודה נקיה)

פורסם

תודה רבה!

עכשיו תוכל רק לענות לי כל כמה שאלות:

1. האם עשית את זה לבד או אצל מתקין?

2. מהם החומרים שהשתמשת בהם?

3. כמה הסיפור הזה עלה לך בערך?

4. איזה גודל הרמקולים ששמת בפנים?

5. איך זה מחובר לדלת?

6. אם ואני ירצה למכור את האוטו, ניתן להסיר את כל הבנייה הזאת ולהחזיר את הפלסטיקים למקומם המקורי?

פורסם

כמו שכבר אמרתי לך, יצא יפה מאוד.

השאלה היחידה שנשארה לי זה באמת כיצד זה מתחבר לדלת, והאם אחרי ההורדה של זה נשארים חורים בפלסטיק?

פורסם

אני חושב שאני ילך על זה. זה פשוט מדהים.

הכנתי עכשיו שבלונה בחוץ, אבל נחכה לתשובות של צביקה אולי כבר יש לו מדידות ושבלונות מוכנות וכך הוא יוכל לעזור לנו.

פורסם

בעיקרון דיברתי עם צביקה בפרטי אז אני יכול להגיד לך מה שאני יודע (צביקה אני חוסך לך עבודת הקלדה ;) )

1. אצל מתקין

2. אני חושב שזה עץ MDF וציפוי סקאי (לא ביררתי לגבי זה אך כך זה נראה.)

3. הבניה בוצע עם כל ההתקנה כך שאין מחיר מדוייק רק לבנייה.

4. 6.5 אינטש.

5. זה מה שאני גם מעוניין לדעת.

6. כן אפשרי בסך הכל מה שמתחת לבנייה לא עבר שום שינוי כנראה, החשש שלי הוא מהחורים שישארו אם זה הותקן עם ברגים.

פורסם

טוב כף לשמוע מחמאות על איך שהבנייה נראית, לדעתי זה גם נשמע לא פחות טוב...

התשובות לרוב שאלותיכם זה כמו שאלכס rieno כתב. לגבי השאלות שנותרו,

5.זה לא מודבק אלא מחובר בברגים, הברגים היחידים שמחזיקים את זה הם הברגים שבגריל השחור (4 כמדומני) שמחברים את הגריל לרמקול. אין ברגים שמתחברים להגבהה שלא עוברים דרך הגריל (שהוא הגריל שבא עם הרמקול) , אני כמעט בטוח שהם לא נוגעים באוטו אלא מתחברים רק לרמקול שדחוס פנימה (לדברי המתקין הואקום שנוצר דוחס אותם פנימה מלבד הברגים).

6. כן אין שום בעייה להחזיר את הגריל המקורי

עוד כמה הערות קטנות

היתה בעיה שדלת תא הכפפות לא תיפתח כי הגריל יבלוט כך שיפריע לה, כדי למנוע את זה עיקמו ממש טיפונת את הגריל פנימה בדלת שליד הנהג , זה ממש לא מורגש אסטטית וכמובן שלא מתקרב לממיברנת הרמקול. (אפשרויות אחרות שהציעו לי כדי לפתור את הבעיה היו 1.לשייף במילימטר או שניים את דופן דלת תא הכפפות, 2.להסתפק באפשרות לפתוח אותה רק כשדלת האוטו פתוחה או 3. לשים רמקול 5.25 במקום 6.5 ) לדעתי האופציה שבחרתי היתה הכי טובה.

ההגבהות כן מפריעות להשתמש במקום שיש לשים כוס. אפשר למנוע את זה אם חותכים את השפיץ של פלטת ההגבהה כמו שאמרתי כל הברגים הם על הגריל כך שפונקציונלית זה לא מפריע אבל אולי יראה פחות יפה

צביקה

• תוכן חדש...