Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגדש חשמלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6824 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, חדש בפורום...

אני מחזיק ב- POLO GTI,

שמעתי כמה דברים על מגדש חשמלי, ולגבי ההתאמה שלו ברכב..

מישהו מוכן להסביר לי קצת כמה דברים?

ועוד שאלה קטנה, לאיזה כיוון אני צריך לסובב את הבורג של הוסת דלק כדי להגביר זרימה?

ואם יש משהו שצריך לדעת שלא פירטתי כאן אנא ציינו ואני אומר...

תודה רבה..:wink:

פורסם

ואם יש לי - צ'יפ אבסולוט, דוד סייברין, פילטר סימוטה, ממיר מפורק, וסת לחץ דלק, נשם שמן וכבל סיליקון [חוטי הצתה אדומים]

יש על מה לדבר?

או ש... לעזוב את העניין ?

פורסם

אחרי שתחפש בפורום על הנושא תבין שאין על מה לדבר

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

"טורבו חשמלי" = מאורר של מחשב שמצא שימוש חדש , וזה לא בציניות.

אלכס.

דרושים מסגרים עם ניסיון בCO2

מחפש כנפונים לטנדר מאזדה 2003-2007

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

פורסם
קנה רכב מוגדש ולא תצטרך יותר לשאול שאלות כאלו בפורום!!!

הרכב שלי, רכב פנאי משובח, משתפר והולך ממוסך למוסך.

הפעם אחליף לו לכבוד החגים: מנוע וגיר, דיפרנציאל וצמיגים...

קנה רכב פנאי יותר משובח ולא תיצטרך להישתפר איתו ממוסך למוסך ולחכות לחגים ומועדים לשמחה

ועכשיו תגלה לנו מה מסתתר מאחורי שלושת הנקודות ?

אהה זה ...טורבו

אז קנה רכב מוגדש ולא תצטרך יותר לרשום 3 נקודות

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

הי עמרי.

התבלבלת בנפשות הפועלות.

אני לא צריך אף אחד שיעשה לי פוווו לתוך המנוע (זה היה מישהו אחר).

יש לי ברכב גמד קטן ועצבני שמחובר לפי הטבעת של המנוע ונושף לתוך הפה שלו.

הוא הושתל מתורם איברים בשם WRX.

אגב, בקשר למאוורר: ציפור קטנה לחשה לי שמה שעזר לסובארו להגדיל את הספק מנועי 2 הליטר האטמוספריים שלהם מ-125 כ"ס לסביבות ה-160 היה מאוורר כזה...

אני, בכל מקרה, מעדיף את תוספת הכוח של מגדש מאשר כל מיני שיפורים אטמוספריים שמשפרים בצורה מינורית.

אגב, אין לי בעיה עם מגדש על (ויש באמת כאלה חשמליים, ואולי לכזה התכוון מחבר ההודעה), וזה אולי אפילו מתאים יותר למי שרוצה יותר מומנט בטורים "שפויים" על פני תוספת הספק בטורים "אטמוספריים", אבל אין כזה המיועד לרכבי סובארו.

אז יש לי גמד, אבל יש לו כזה...

פיני

עד 27.1.2020 אני עסוק

פורסם
הי עמרי.

התבלבלת בנפשות הפועלות.

אני לא צריך אף אחד שיעשה לי פוווו לתוך המנוע (זה היה מישהו אחר).

יש לי ברכב גמד קטן ועצבני שמחובר לפי הטבעת של המנוע ונושף לתוך הפה שלו.

הוא הושתל מתורם איברים בשם WRX.

אגב, בקשר למאוורר: ציפור קטנה לחשה לי שמה שעזר לסובארו להגדיל את הספק מנועי 2 הליטר האטמוספריים שלהם מ-125 כ"ס לסביבות ה-160 היה מאוורר כזה...

אני, בכל מקרה, מעדיף את תוספת הכוח של מגדש מאשר כל מיני שיפורים אטמוספריים שמשפרים בצורה מינורית.

אגב, אין לי בעיה עם מגדש על (ויש באמת כאלה חשמליים, ואולי לכזה התכוון מחבר ההודעה), וזה אולי אפילו מתאים יותר למי שרוצה יותר מומנט בטורים "שפויים" על פני תוספת הספק בטורים "אטמוספריים", אבל אין כזה המיועד לרכבי סובארו.

אז יש לי גמד, אבל יש לו כזה...

פיני

טעות שלי

חשבתי שאתה כתבת את ההודעה ובגלל זה הגבתי לך שאמרת שיש לך רכב גודש אז לא הבנתי למה פתחת גם את ההודעה הזאת

• תוכן חדש...