Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טויטרים MT22 מול MT12?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

קניתי לא מזמן את הדוטק אוביישן ובעקבות המלצת הפורום שידרגתי את הטויטרים ל- MT22 (במקום ה- MT12).

בעקבות מה שכתבו פה קצת נכנסתי ללחץ :smile: :

"הMT22 הרבה הרבה יותר חדים מהTW1, אם כבר הטוויטרים של הפולס פחות מדוייקים וחסרי פירוט ביחס ל22

זה ששמעת אותם צועקים ברכבים מסויימים זה בגלל שפתחו להם אתה יודע את מה - חבל.

אם כבר אז לשדרג את הטוויטרים לMT12 - שזה השדרוג של הMT11 מהדוטק המקורי לדוטק אוביישן."

אני ממש, אבל ממש לא אוהב חדות (לכן קניתי מורל).

השאלה שלי היא: האם לקחת בחזרה את ה- MT12 שכביכול הם פחות חדים מה - MT22 או שאין לי מה לדאוג

ולהישאר עם ה- MT22 (כי הם אמורים להיות הרבה יותר טובים, לא?!)...

תודה.

פורסם

מי שרשם שה-MT22 יותר חדים מה-MT1 פשוט לא יודע\מבין כלום. ה-MT22 זה אחד הטויטרים הכי רכים שיש (הן במורל והן בכלל), אם לא הכי רך (כמובן תלוי בכיוונים הגברה וכו'). אין לך מה להחליף בחזרה, הטויטרים האלו יעלו לך את רמת הסט ברמה או שתיים.

תהנה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

שומאכר זה הייתי אני.

וההשוואה היתה בין הTW1 שהוא טוויטר מאוד מאוד עדין ורך כשנותנים לו הספקים נכונים

לבין הMT22 שהוא טוויטר הרבה יותר חד - אבל תבדיל אלף הבדלות בין טוויטר חד לטוויטר צורם.

אם שני הטוויטרים יש לי נסיון עתיק יומין.

הTW1 טוויטר מעולה למחיר שלו- הוא סובל מחוסר דיוק ומריחה מורגשת בהיסינג אבל הוא נעים לאוזן, מפורט מאוד יחסית לטוויטר במחיר כזה.

הבעיה היא שכשנותנים לו יותר מידי עוצמה הוא הופך לסכין ומאבד את כל התכונות שלו - סתם מתכת.

הMT22 - טוויטר מאוד מדויק, יש לו חדות, הוא מפורט מאוד וברור מאוד וכן - הוא לא צורם, יש לו צליל חם כשחותכים אותו נמוך מ4 קילו וכשמספקים לו הספק מתאים - אחרת, כמו כל טוויטר הוא גם יצרח וגם יצרום.

אל תבין אותי לא נכון.

הMT12 אמור להיות שדרוג של הMT11 שיחסית ל22 ול23 חסר לו פירוט - אבל הממברנה שממנה עשוי הMT12 היא כבר מהחומר שממנו עשויים הMT22 והMT23 אז ככה שאני לא יודע איפה באים כאן ההבדלים - בתחום התדר? בהספק? בצליל?

לא יצא לי לשמוע אותו עדיין ולחקור אותו יותר מידי.

עריכה - זרקתי מבט באתר של מורל והם לא מפרסמים את הנתונים שלו, נראה לי שהוא זהה לMT22 - זה כנראה רק עניין של תמחור, שמים אותו בסטים זולים יותר, כנראה שרוצים ליצור אשליה שבין ההייבריד ולדוטק אוביישן יש הבדל בטוויטר - אבל אין - רק במידבאס ובקרוס.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי, אני שמעתי סטים של דוטק אוביישן עם ה-MT12, ושמעתי דוטק אוביישן עם ה-MT22 (אצלי אצל אחי ואצל עוד כמה חברי פורום), ולא בגלל שלי היה אחד כזה, אבל הסט היה נשמע הרבה יותר טוב עם ה-MT22 (כשבקרוס הוא על -3DB כמובן). הוא נשמע יותר מפורט יותר חיי פשוט יותר טוב, ומשתלב היטב עם הסט, כאילו הוא חלק ממנו, בניגוד ל-MT12, שחסר לו קצת פירוט, וקצת יותר צועק, אבל יכול להיות שאני טועה וזה עניין של כיוונים. אני לא אתנגד לכך שמישהו באמת ייקח את שתי הטויטרים הנ"ל ויבדוק אותם אחד לאחד :-P

נ.ב

אני התבלבלתי בשם, הכוונה הייתה ל-TW1 :oops: (הייתי בשוונג ה-MT :lol:).

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

כבר איבדתי אותך לגמרי - אתה משווה בין ה12 ל22

או בין ה1 ל22.

אם ההשוואה היא בין ה12 ל22 אז יתכן וה12 אז או שהוא שיפור קל של הMT11 או שהוא אח תאום של ה22

הבעיה היא שבאתר של מורל לא מפרסמים. - צריך לשמוע אותו בפעולה וזה יתאפשר לי רק עוד כמה שבועות.

לגבי TW זאת סדרה שונה מאוד מהMT - אין מה להשוות בכלל.

ואם TW היה נשמע לך יותר חד - זה בגלל שלא כוונו אותו נכון.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ההשוואה שלי הייתה בהודעה האחרונה בין ה-MT12 ל-MT22. כשתיקנתי תיקנתי את עצמי בקשר להודעה הראשונה שלי כשרשמתי MT1 במקום TW1. יש מבין עכשיו?

בכל מקרה, בכל הפעמים ששמעתי את הפולס מתנגן לו, כנראה איבדתי חשק לשמוע אותו בגלל הטויטר, שהיה נשמע לי דיי זוועתי (היה חד וחותך את האוזן, כנראה בגלל הכיוונים).

גיא.

ZOOM-ZOOM

פורסם

חבל שלא יצא לך לשמוע את הפולס בדייהו לאנוס שהיתה לי - היית אוהב את זה.

למען האמת זה היה מילניום עם TW1.

רוב הפולסים ששמעתי חוץ מהרכב שלי היו זקוקים לאיזון משמעותי. והיה אחד - אבל רק אחד שקרע להם את הצורה ככה שהם נשמעו כמו סכינים יפניות ב30 שקל. בכיתי.

Pioneer TS-X150

פורסם

טוב סליחה שאני מתערב כי כידוע מוראל ואני לא חברים

אבל חייב לציין שאני מסכים עם יחיאל ולאנוס פורס

מוראל ייצרו את הטוויטרים הנ"ל במספר מק"טים שונים ובמספר "עטיפות" שונות עם שינויים מזעריים למטרות שיווקיות בלבד

בברכה

d.c

earthquake sound frik

פורסם

כפי שכבר כתבתי בעבר.

הMT12 הוא שדרוג של הMT11, השוני בא רק בעיבוי המובילים הפנימיים.

בעבר הייתה בעיה של נתק במובילים לסליל של הטוויטר, ועקב כך מספיק בעיית DC קלה או עיוות גבוה על מנת להגיע למצב של נתק.

הטוויטר קיבל זוג מובילים חדשים שעבים יותר מקודמיו והפך להיות טוויטר "עמיד" יותר.

השוני בין הMT12\11 אל מול הMT22 הוא לא גדול, אך נותן שיפור יפה בתדרים הגבוהים שהם יותר מפורטים ויותר מדוייקים, וכמובן גם בתחום התחתון(קרוב לנקודת החיתוך).

לקחת את הדוטק ולשדך לו את הMT22 עושה פלאים עם השילוב הנ"ל, רק בתשומת לב אחת של חיבור הטוויטר אך ורק ב-3DB, ב0 ו ב+3 הוא חד מידי ויגרום לצליל לא נעים, במיוחד עם מגברים פשוטים.

under construction..

פורסם

לקחת את הדוטק ולשדך לו את הMT22 עושה פלאים עם השילוב הנ"ל, רק בתשומת לב אחת של חיבור הטוויטר אך ורק ב-3DB, ב0 ו ב+3 הוא חד מידי ויגרום לצליל לא נעים, במיוחד עם מגברים פשוטים.

בדיוק מה שאמרתי - תודה ניר :-)

גיא.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...