Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6824 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי שקלו אותך טון יותר טון פחות.. ? (מחצבה)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

בכל מפעל או עסק שמוביל סחורה עם קונטיינרים של משאיות, כגון בטון, חול וכו', יש משקל גשר, למעשה בכל איזור תעשייה כבדה תוכל למצוא משקל גשר אחד או שניים לפחות.

אגרת שקילה כ 20 ש"ח הכוללת תעודה חתומה.

פורסם
לא, מה פתאם, דיוק של 5 קילו (תאורטי) יצא 1460 קילו.

לרכב שבסמלון שלך ?

כמה רשום לך ברישיון הרכב ?

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

שקלתי, יצא 1180 ק"ג. שקלתי באזור הקריות - אל תשאלו אותי איפה בדיוק, כי אני לא מכיר את האזור הזה טוב.

מסתבר שלא הורדתי הרבה אחרי שעשיתי הסבת גיר.

אני חושב שמשקל הרכב היה במקור 1225 ק"ג ~

שמוליק

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

פורסם

1180 ק"ג אחרי הורדת משקל? וואו הקורולה שלי בשקילה יצאה 1,080 ק"ג והאוטו כולל מערכת שמע לא קטנה.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

שמוליק, הייתי מפרק חלונות חשמל מאחורה.

אגב,

בשביל אינדיקציה אמיתית היית צריך לשקול לפני ואחרי.

"I teach the fools some basic rules"

פורסם
כמה עלתה השקילה?

כלום.

פשוט עליתי על המשקל עם כל החוצפה שלי, ושאלתי אם יכולים לעשות לי טובה.

אבל התברר לי שאח של חברה שלי עובד באוסם ביקנעם והוא אמר לי שאפשר לשקול גם אצלהם.

אני אסע אליו בשבוע הבא.

שמוליק

• תוכן חדש...