Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ ברכישת פיאט פונטו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני כבר מברר לגבי רכב הרבה זמן והחלטתי ללכת על פיאט פונטו.

התקציב שלי הוא בסביבות ה 60K אבל אני ממש מבולבל מכל דגמי המשנה שיש לרכב הזה.

האם מישהו יכול לעשות לי קצת סדר?

בתכלס, אני סטודנט שגר בתל אביב וחשוב לי אמינות, חסכוני בדלק וטיפולים ומראה ספורטיבי.

אודה לכם על העזרה,

מתן.

פורסם

פונטו ELX או CLUB שזה בעצם אותו דגם. שנת 2003 2004 . יש מספיק למכירה.

תחפש אחת שמטופלת רק במוסך מורשה.כמובן שיש גם את הדגם- HGT שזה הספורטיבי הוא שותה יותר דלק ויותר יקר לאחקה אבל הוא הרבה יותר ספורטיבי.

שחרון

חרדון מקבוצת החרדוניה :roll:

פורסם

הבנתי שאת ה HGT קשה מאד למצוא בארץ כי אין הרבה ממנה. זה נכון או שזה הנפצה?

בכל מקרה נראה לי שאני אלך על הדגם עם המנוע 1300 סמ"ק כי הוא בטח הרבה יותר חסכוני.

מה לגבי מירים? המכונית שומרת על מחירון או לא?

תודה רבה שחר.

פורסם

HGT יש למכירה וזה לא נדיר . יש דגם של HGT אבארט שהוא יותר נדיר(שונה רק חיצונית).

תשדל לחפש דגם ELX או CLUB הם גם עם מנוע 1300 אבל הרבה יותר חזקות 85 כוח סוס במקום 60 שזה משמעותי.

והן גם יותר יפות ונעימות בפנים.

שחרון

חרדון מקבוצת החרדוניה :roll:

פורסם

מצאתי HGT במצב חבל הזמן, שנת 2005 יד ראשונה שהמחירון שלה הוא 64K אבל בעל הרכב רוצה 70K בגלל הקילומטאז הנמוך (22000) זה נשמע לך הגיוני? מדובר על רכב שאפשר לבקש עליו מחירון גבוה?

תודה רבה על העזרה.

פורסם

אם אתה מחפש ידני קטן עם קצת פילפל, הפאביה הידנית 100 כ"ס נותנת הרבה יותר, גם בנוחות ואיכות, באותו מחיר של הפונטו.

פורסם

הפביה לא מתקלקלת הרבה בכלל ועדיפה על הפונטו. למרות שהפיאט זריזה יותר עקב משקל עצמי נמוך יותר, הפביה איכותית יותר לדעתי.

נעשה רק קצת סדר בסלט לגבי דגמי הפיאט :)

HGT יש מספיק בארץ כדי למצוא ולקנות, כן תצטרך לבדוק בדקדקנות יותר כדי למצוא רכב שמור. מצוייד במנוע 1800 סמ"ק (1747 לדייקנים) בעל הספק מוצהר של 130 כ"ס. מן הסתם צורך יותר דלק, אבל בהחלט על הצד החסכוני אם מתנהגים בצורה חסכונית.

אגב, השוני בין דגמי ה-Abarth לדגמים ה"רגילים" הולך מעבר לקוסמטיקה.

לשאר דגמי הספייס יש מנוע 1250 סמ"ק (ולא 1300. 1242 אם נדייק).

הגיעו ארצה בשתי תצורות, אחת עם 16 שסתומים בעלת הספק של 80 כ"ס ברמת גימור ELX (נקראו גם CLUB בין 2003 ל2004 ו Dynamic מ2004 ואילך), והשניה עם 8 שסתומים בעלת הספק של 60 כ"ס ברמות גימור S ו SX (נקראו YOUNG ו FUN בין 2003 ל 2004 ו Actual ו Active מ2004 ואילך בהתאמה).

דגם ה ELX הוא המומלץ. עדיפות לידני למרות שגם התיבה הרציפה מאוד מוצלחת !

יבוא דגמי ה HGT הופסק בשנת 2004 לאור ביקוש מועט, לכן כנראה שחלה טעות במודעה של הרכב שמצאת.

!AWDSOME

פורסם

וואלה תודה רבה על התשובה המקיפה.

אז נראה לי שאני אחפש את הפונטו הרגילה עם ה 80 כ"ס וזהו.

לגבי התקציב שלי: 60K, איזה שנה אפשר למצוא? והאם רכב זה שומר על מחירון סביר במשך השנים?

תודה שוב,

מתן.

פורסם

מצאתי פונטו אחת שנת 2005, יד 1 (עם אחריות יצרן עד נובמבר שאז גם יש לעשות את הטסט) עם 42,000 ק"מ.

האוטו נראה ממש סבבה ובחור מתחייב בבדיקה.

השאלה שלי היא האם ניתן להוריד אותו מהמחירון בגלל שצריך לעשות לאוטו טסט או אולי אפשר להגיד לו שיעשה טסט ואם הכל בסדר אני אקנה אותו.

תודה רבה,

מתן

• תוכן חדש...