Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף TSI או גולף 2000 ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתלבט בין גולף TSI לגולף 2000 (FSI) (שתיהן חדשות).

נסעתי ב-TSI ונהנתי. נושא החסכון בדלק לא כל כך מעניין אותי (אני כנראה אקח את זה בליסינג).

מה היתרונות של כל אחד מהדגמים?

במה הייתם בוחרים?

אריאל

פורסם
עקרונית זו אופציה (דרך אגב, כמה עולה המונדאו?) אבל נראה לי שאני מעוניין ברכב קטן יחסית.

הTSI יותר מתקדמת (יש גם מגדש על וגם מגדש טורבו מה שנותן זמינות כח גם בסל"ד גבוה וגם בנמוך),יש יותר מומנט ממנוע ה2.0 ל',והיא תהיה גם יותר חסכונית בדלק(זה כמובן תלוי בכובד הרגל שלך).

המונדיאו תהיה יותר מרווחת,יותר מפנקת(ריפודי חצי עור,שלל מערכות כגון מניעת החלקה,בקרת משיכה וכו').

מנוע בנפח יותר גדול(בהרבה יותר גדול מהTSI) והכח לא תמיד זמין כמו בTSI.

אם רכב קטן יותר יתאים לך אז הגולף TSI תתאים לך בול.

הבעיה היא שלא ניראה לי שיש TSI בליסינג.עדיף שתבדוק.

פורסם

א. ניתן לקבל את זה בליסינג, זה פשוט עולה יותר (קבוצה 5 במקום קבוצה 2 הסטנדרטית).

ב. אני מניח של-2000 שיש יתרון בחלק מהפרמטרים, לא?

ב. דרך אגב, מה שקצת מעצבן שה שאין דברים יחסית בסיסיים (שיש במכוניות זולות בהרבה) כגון: שליטה מהההגה, חישני אורות וגשם.

פורסם
א. ניתן לקבל את זה בליסינג, זה פשוט עולה יותר (קבוצה 5 במקום קבוצה 2 הסטנדרטית).

ב. אני מניח של-2000 שיש יתרון בחלק מהפרמטרים, לא?

ב. דרך אגב, מה שקצת מעצבן שה שאין דברים יחסית בסיסיים (שיש במכוניות זולות בהרבה) כגון: שליטה מהההגה, חישני אורות וגשם.

קח את ה- 2000. הייתי שונא לראות TSI עם מדבקת ליסינג. :evil: אני ארגיש מחולל.

לשאלתך: יש חיישני אור. כאמור, לך תתעצבן עם רכב אחר, למשל המונדיאו החדשה ("לך תכבה איתה כל דבר בוער, אני כבר אשתגע עם מישהו אחר").

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
קח את ה- 2000. הייתי שונא לראות TSI עם מדבקת ליסינג. :evil: אני ארגיש מחולל.

לשאלתך: יש חיישני אור. כאמור, לך תתעצבן עם רכב אחר, למשל המונדיאו החדשה ("לך תכבה איתה כל דבר בוער, אני כבר אשתגע עם מישהו אחר").

אתה מרוצה מהמושבים? יש שתי רמות וב-TSI מקבלים את הבסיסי.

פורסם

אתה צודק. אין אפשרות כיוון תמיכה בגב תחתון, למשל.

קח כבר את ה- 2000. ממילא אף אחד גם לא יודע מה זה TSI ולא יבין שאתה משלם הרבה על הליסינג שלך.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

הי,

אני דווקא ממליץ לך ללכת על הTSI, המנוע נעים מאוד ומספק תאוצות יפות בכל הילוך.

אין כמו ההרגשה של הטורבו, ה2.0 רחוק מלרגש.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אין ברירה, נלך על ה-TSI.

אני אנסה לברר אם אפשר להוסיף:

1. חישן גשם.

2. רדיו עם GPS

3. USB למערכת הסאונד (ראיתי את זה ב-GTI).

4. שליטה מההגה.

פורסם
במחירים שלהם-פורד מונדיאו החדשה.:-)

לפי דעתי יחס המחיר-תמורה בגולפים הוא עלוב.

אין בכלל ספק שהמונדאו היא הקנייה הטובה ביותר בשוק הרכב בארץ היום. יחסית למחיר באירופה, השאלה היחידה הנותרת היא כיצד מצליח היבואן לארגן מחירים כאלו מהיצרן. היות ולא נהגתי בה, כמובן שנכון לעכשיו שתי מעלותיה הן מחיר וגודל. יש כאלו ולהבנתי פותח השרשור נמנה עימם, שלהם המונדאו גדולה מידי. לי הפריע, בנוסף לגודל, גם הקיטש המופגן בעיצוב לוח השעונים, אבל זהו טעמי האישי. הגולף יחסית למונדאו אכן מתומחרת גבוה, אבל בפירוש לא רק היא.
  • תוכן חדש...