Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6845 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לנו תקציב של 15-25k, אני צריכה רכב בשבילי לנסיעות של כחצי שעה מחוץ לעיר פעמיים בשבוע, לנסיעות בתוך העיר (הקטנה- שדרות) ואולי פעם בשבוע לעלות משדרות לירושלים.

דפדפתי פה כבר וראיתי שממליצים של סוויפט, על שרייד, על DL, ועוד כמה שאני לא זוכרת

הדברים החשובים לי זה חיסכון בדלק, אמינות, (אין לי כוונה לבלות במוסכים, אני אישה בסופו של דבר וגם בתחילתו)

בטיחות עד כמה שאפשר למצוא בתקציב שלי.

אז על מה אתם ממליצים? איז דגם , איזה מודל, והאם לסוויפט יש יתרון משמעותי על השרייד?

פורסם

יופי של המלצות מלאות במידע :-P

אם את מעוניינת רק במכונית אוטומטית אז ההיצע מוגבל ולא איכותי במיוחד, מה גם שזה מתכון להוצאות גדולות יותר על דלק וטיפולים.

בתקציב עד 25K ועם תיבה ידנית אני ממליץ על קליאו B עם מנוע 1.2 או 1.4. חסכונית ובטוחה. אפשר גם לחפש 206 עם מנוע 1.4 אבל היא יותר יקר. אופציה נוספת היא פורד פיאסטה. המכוניות שציינת מיושנות ביותר ויתרונן היחידי הוא בסיכוי לאמינות מעט טובה יותר, שדי מתבטל בגלל השנתון המוקדם.

אה, וגם פונטו אפשרות טובה :-P

רוני

נ.ב - שימי לב שערכתי לך את הכותרת בהתאם לכללי הפורום. נא לשים לב בפעם הבאה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בעלי לא מוכן לשמוע על פונטו, הוא אומר שזה רכב שעושה הרבה צרות.

אולי בכל זאת תחוו דעה לגבי אלה שהזכרתי?

פורסם

קיצר אני עונה רק כי זה בשבילך..כי עם סיריון יהיה לך יותר נוחות אמינות והיא חסכונית ויפה ותשיגי במחיר זול יחסית לשנה..רכב מעולה..טוב בהרבה מהשרייד מהסוויפט ומהdl כמובן

סיריון זה הההאוטו בשבילך..

פורסם

אופל קורסה 1400 קטן\נוח\חסחוני\אמין\יפה גם אפשרות טובה

מה דעתך על צרפתיות? פיג'ו 205 לדוגמא? 1400 אוטו מצויין

סיטרואן ZX,פיג'ו 306? מכוניות מרווחות נוחות בטירוף, לא יקרות, לא אוכלות המון דלק.

סוויפט שרייד הם מכוניות מיושנות

הDL זה כאב ראש רק מהרעש של המנוע יהיה לך כאב ראש כל בוקר והאוטו דיי מכוער! דיי הרבה

פורסם

פולקסוואגן פולו !! 1.6

אוטו בטוח מאוד מאוד מאוד פי 1000000000 מהאחרות הוא גם מאובזר לא רע בכלל

בעיה אחת היא שהטיפולים והחלקים יקרים......

• תוכן חדש...