Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התלבטות בין לאון 1.8

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6823 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מצאתי סיאט לאון 1.8 ללא טורבו ידנית שנת 02 במצב טוב יד שניה שעברה 82K

רציתי גולף GTI או אודי A3 אבל בגלל הקושי למצוא אחת כזאת נורמלית נתקלתי במקרה בסיאט הזאת,

ואני מתלבט לגביה בעיקר מדאיג אותי המחירון שלה ששמתי לב שלא מחזיק כל כך טוב, וגם הסחירות אחרי זה..

האם כדאי ללכת על הליאון הזאת? ומה בעניין הסחירות והמחירון? ואיך היא ביחס לאחיות מבית פולקסווגן? אולי כדאי לוותר ולחפש את האחיות (גולף , A3)?

תודה.

פורסם

אתן לך עוד כיוון למחשבה:

הסחירות הנמוכה וירידת הערך הגדולה כבר משוקללים במחיר הסיאט שאתה רוכש ולכן ההשקעה הראשונית ברכב תהיה נמוכה יותר וכפועל יוצא מכך, בסופו של יום עלויות הרכישה והאחזקה לא יהיו גבוהות מהאלטרנטיבות האחרות שחשבת עליהן.

מבחינת המכלולים העיקריים - זה אותו הרכב בדיוק.

בהצלחה!

פורסם

הרכב נפלא והמחיר כבר "התרסק"

אבל ... כל קשר בין ה 1.8 בעל 125 כ"ס למנועי הטורבו החזקים הוא, במקרה הטוב, מצחיק !!!

עצתי לך, אם אתה מחפש רכב ספורטיבי - חפש 1.8T

באם רכב משפחתי מאובזר, בטיחותי, מפנק, וזול - לך על זה.

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

מסכים עם ליאור בכל מילה אך לדעתי סחירות הרכב הנ"ל טובה בשל מכירו הנמוך יחסית והזיקה שלו למשפחת VAG...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

את עיקר ירידת הערך שלה הלאון כבר ספגה,כך שהנושא לא אמור להטריד אותך יתר על המידה.

ללאון 1.8 יש מנוע מודרני יחסית בעל 20 שסתומים ו 125 כ"ס,שבגירסה הידנית מספקים ביצועים טובים למדי,אך רחוקים מאלו של גירסת הטורבו המוצלחת.

סה"כ זו גולף-זולה יותר,נאה יותר ולדעת לא מעטים גם מיתנהגת טוב יותר.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
אתן לך עוד כיוון למחשבה:

הסחירות הנמוכה וירידת הערך הגדולה כבר משוקללים במחיר הסיאט שאתה רוכש

זה נכון רק תחת ההנחה שמחירון לוי יצחק אכן משקף את מחיר השוק, מה שבעליל אינו תמיד נכון.

HFturbo

פורסם

קודם כל תודה,

ועוד שאלה, האוטו נראה במצב מצויין והוא דגם ספורט עם סאן-רוף וכיסאות ספורט וג'נטים ובקרת אקלים ורדיו מקורי, אך הבעיה שהוא רוצה עליה 7 מעל המחירון.. :\ האם עדיין כדאי? (מבחינת מנוע הייתה לי גולף כזאת ככה שאני מכיר ונהנתי ממנה מאוד)

• תוכן חדש...