Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צילום רכב, מותר או אסור?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6824 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נגיד אני הולך ברחוב, רואה רכב יפה.

מוציא את הפלאפון, ומצלם את הרכב.

לאחר מכן, מפרסם בפורום "ואיי ראיתי רכב יפה" ומראה אותו.

זה שצילמתי, וזה שפירסמתי יכול לפגוע במשהו?

זאת אומרת בעל הרכב יכול להגיד לי משהו/להתלונן.

פשוט ראיתי כמה רכבים יפים, וכל פעם לא צילמתי כי חשבתי אולי יהיו בעיות.

מה אתם חושבים?

אמיל.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

לצלם אתה יכול, זו זכותך.

להעלות לכאן אתה יכול (בהנחה שזה יעניין מישהו), רק בלי לוחיות רישוי גלויות.

רק תשתדל לא להיות מאלו שעוד שנייה עולים על הגג של הרכב רק בשביל "לתפוס זוית יפה" (אם הבנת את הרמז)...

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

מותר, כל עוד אתה מצנזר את לוחית הרישוי ולא חושף את המיקום המדוייק שהרכב נמצא בו.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

לפי דעתי מותר,כי בצילומי חדשות ,לדוג' ערוץ 2 רואים רכבים שעוברים,עם לוחיות זיהוי ברורות והסבר על המיקום,שם רחוב וכד',לכן אני חושב שאין חוק שחל על כך.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

בגרמניה זה לא חוקי.

במידה וצילמת מישהו יש לו זכויות על התמונה ואתה חייב את אישורו על מנת לפרסם אותה. החוק תופס גם על גבי רכוש.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

יותר משעשע אפילו, יש חוקים ברוב העולם שאם מצלמים תמונה בבית קברות, חייבים אישור מבעלי בית הקברות והוא יכול לבקש אישור מהמשפחות שאת הקברים של יקיריהם רואים בתמונה.

פעם הייתי צריך לצלם סרט קצר עם זומבים בבית קברות. להשיג אישור היה קל, כי אבא שלי הוא הבעלים של בית הקברות, אבל הוא היה צריך לבקש אישור מ20 קרובים של אנשים קבורים.

בסוף פשוט שמנו כיסויים דמויי אבן על המצבות והחלפנו את השמות.

כעקרון, יש חוקים שאוסרים את זה, אבל באתר שלי אני שם תמונות כל הזמן ואין אכיפה לעניין. אלא אם כן מישהו נפגע, הוא לא יכול להגיד לך כלום.

פורסם

אין חוק שאוסר צילום ברשות הרבים.

זכויות היוצרים על "היצירה" היא של בעל הפילים (בעבר) או המדיה עליה מוקלט החומר (כרטיס הזיכרון) או אם הוזמנה העבודה עבור אדם אחר, יהיה הוא בעל הזכויות.

אין מניעה לעשות כל שימוש בחומר המצולם אפילו לצורכי פרסום ללא זיכוי כספי למופיעים בו.

אין מניעה לצלם כלי רכב כולל המספר ולהפיץ איפה שאתה רוצה.

יש נוהל פנימי של הפורום שאוסר זאת מסיבות שונות, בעיקר פרקטיות אבל לא חוקיות.

צלם חופשי ותהנה. אבל בפורום הזה אל תפרסם את המספר.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...