Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6879 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי שוב,

אתמול היה לי משהו מוזר, התחלתי לשמוע מין "פאקים" כאלה, אני חושב שזה הגיע מהטווטירים הקידמיים , מה הבעיה בדיוק? איך אפשר לסדר את זה?

פורסם

יש לי את הסט sps 171a בהתחלה לא התלהבתי ממנו כי הוא נראה לי חלש 50 rms ובמחיר שקניתי אפשר היה למצאו משהו יותר טוב ויותר חזק אבל אחרי שהתקנתי את הסט ממש אהבתי את הסאונד טויטרים מאוד מדויקים והרמקולים לא חלשים בכלל אפילו שזה 50rms בקיצר אחלה סט שווה לקנות.

פורסם
חלק מהדגמים של אלפיין באים עם דרייברים מצוינים . ומאוד יתכן והם עולים על המורל . אז אדי אל תפסול בלי שאתה יודע.

ולפותח השירשור , אני מציע לך לשבת ולשמוע את האלפיין כשהוא מחובר לבד . אח"כ תשמע את הדוטק כשהוא מחובר לבד . תשמע את שניהם עם תקליטור (לא MP3 ) שאתה מכיר היטב . תשמע אותו עם שניהם לפחות שתי פעמים , ואז תראה לבד מה יותר נעים לך .

נ.ב הקומפוננטים חדשים ? כי אם כן תן להם לעבוד עם רדיו שישדר נמוך לפחות 50-100 שעות , ורק אז תבדוק . אין שום רמקול בעולם שנשמע במיטבו בלי BURN IN . לא קיים

אתה יכול בבקשה להרחיב על הנושא?

פעם ראשונה שאני שומע על דבר כזה,לפי מה שהבנתי זה "הרצה" לרמקול.

זה יכול לפגוע ברמקול אם לא עושים את זה ושומעים ישר על ווליום די גבוה?

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

כל הקטע עם ה BURN IN הוא לא מדוייק , ולא כל רמקול בעולם זקוק לזה , אם בכלל ... הדעות בנושא שנויות במחלוקת וזה לא מדע מדוייק .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

הדעות לא שנויות במחלוקת ואין על זה כלל ויכוח.

כל אלמנט ולא משנה איזה סוג ושל איזה חברה דורש תקופץ "הרצה", הספיידר צריך להתגמש, הסליל צריך להתחמם ולהתקרר על מנת לקבל עמידות ,הסראונד צריך לקבל גמישות כנ"ל גם בקרוסאוברים.

ברוב החברות הרציניות לבית לדוגמא כותבים לך שזמן הרצה חייב להיות XXX שעות.

ברוב המקרים מדובר על 60-100 שעות עבודה.

כנ"ל גם מגברים.

וכן, זה מדע מדוייק- ספיידר,סליל,סראונד,מוביל סליל הם דברים פיזיים ולכן הם דורשים לקבל עמידות וגמישות.

יש חברות שמריצות אצלהן הרצה לאלמנטים או לרמקולים שלמים והם טורחים לציין זאת.

under construction..

פורסם
בהנחה ואתה רוצה מגבר מונו חזק במחיר זול אז כן . אני אומר את זה כך , ברור שהנתונים מוגזמים קצת , אבל אם תוריד 20% עדיין אתה נשאר עם נתונים מעולים למגבר מעולה שאיתו כמה חברי פורום זכו בתחרויות SPL בזמנו (אם אני לא טועה אזי גם תמיר_א וגם אלי(SOUNDMAN) התחרו איתו )

היה לי מגבר דומה!

היה לי לאנזר 1200D. שהוא אותו דבר בתלבושת דומה. הוא הגביר תקופה קצרה אינפיניטי קאפא פארפאקט.

המגבר נקנה משומש מהיבואן! ונשרף מספר פעמים לא בגלל תקלה בהתקנה. בגלל תקלה בפס יצור של המגברים. ובסוף הוחזר ליבואן ונשאר אצלו. (הכסף הוחזר).

כאשר הוא עבד (שזה בערך שעתיים כולל) הוא היה חזק. והחזיק את האלמנט טוב. (הסאב מוצהר 350W RMS) והמגבר 400.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...